Her finder du alle vores Adidas Alphabounce sko til både damer og herrer. Alphabounce er en samling løbesko som passer alle og som altid vil give meget støtte mens du løber. Vi har selvfølgelig også de populære Alphabounce+ Run Parley sko.

adidas AlphaBOUNCE

Hvordan skaber man den perfekte løbesko som skåner ens fødder og aldrig forstyrre dit løb? Den problemstilling tog adidas op med deres Aramis FIT. Resultatet blev adidas AlphaBOUNCE. De nye løbesko vil aldrig komme til at forstyrre dit løb. Løbeskoen er designet med sans for stil og komfort. Dine fødder er beskyttet, mens skoen ikke irriterer eller føles ubehagelig. Adidas AlphaBOUNCE var ikke just en almindelig løbesko som passede på en bestemt løber. Denne type løbesko tager udgangspunkt i adidas ARAMIS motion capture teknologi. Den berømte teknologi bliver brugt af NASA til at kontrollere hullerne i rumskibe. Samme teknologi blev brugt til at skabe den perfekte løbesko. Teknologien kortlægger skoens bevægelser af hud, knogler og muskler i en løbefod. adidas kunne efterfølgende kortlægge og designe en løbesko, som tog udgangspunkt i skoens bevægelse. Ved at designe en øvre konstruktion baseret på skoens bevægelse og en ydersål som tilpassede sig fodens respons, kom adidas AlphaBOUNCE til verdenen.

AlphaBOUNCE med højde for naturen

Kender man til adidas, kender man også til adidas Parley konceptet. Den klare plan er at alle adidas produkter i udgangen af 2020 er designet med Parley genbrugsplastik som bliver samlet op i den frie natur. Dette er Alphabounce+ Run Parley er eksempel på. Kvaliteten af løbeskoen er ikke ændret. Det er stadigvæk den lette og åndbare model med god respons og støddæmpning. AlphaBOUNCE er skabt til at give en god affjedring. Ønsker man mere stabilitet i sin AlphaBOUNCE har adidas også banet vejen for mere stabilitet i form af adidas Alphabounce Instinct. Løbeskoen har en Torsion Bridge teknologi som holder foden ekstra fast i midten.

adidas AlphaBOUNCE er løbesko for alle

Når man kommer tættere på konstruktionen af AlphaBOUNCE nærmer vi os et helt nyt niveau indenfor løbesko. Overdelen af lavet af ForgedMesh som er enkeltlags materiale uden sømme. Selve mønstret er formet i et ribbet mønster som giver en handskeligende fornemmelse på fødderne. Det giver en tilpasset blanding mellem mobilitet og beskyttelse. Adidas klassiske branding på siderne, blev fjernet for at skabe et bedre indgreb på fodens bevægelse uden at man kunne strikke på stoffet i overdelen. AlphaBOUNCE er dog ikke kun tilført med nye teknologier. Der ligger også en Bounce mellemsål som tilbage i 2016 blev skabt. Kort fortalt leverer EVA-skum mellemsålen en respons så man ved hver fodstrejke får energi og tilfører det tilbage ved afsæt. Det giver en naturlig og komfortabel løbegang, som gør du måske kommer det hurtigere frem. Hele løbeoplevelsen bunder ud i kompromisløs løbeglæde ved at overdel og underdel arbejder sammen og tilpasser sig fodens bevægelser.

Find de nyeste adidas AlphaBOUNCE løbesko online

Adidas AlphaBOUNCE er den nye løbesko på markedet. Skoen leverer kompromisløs glæde ved at overdel og underdel arbejder sammen. Det betyder at dine fødder aldrig bliver generet af skoens materiale ved intense løb. AlphaBOUNCE anbefales til løb, men designet appellerer til træningscenteret eller som et almindeligt par sneakers. Find de nyeste AlphaBOUNCE løbesko til mænd og kvinder hos INTERSPORT. Hvis du skal have fat i adidas AlphaBOUNCE tilbyder vi gratis fragt og levering indenfor 1-3 hverdage. Skulle du mod forventning ikke trives i AlphaBOUNCE eller ønsker en ny størrelse, bytter vi indenfor 365 hverdage. Vi tilbyder også 14 dage fortrydelsesret, hvis du vil prøve andre adidas løbesko end adidas AlphaBOUNCE.