ADIDAS BOOST

Vi har samlet alle adidas Boost løbesko til dig lige her. Hvis du vil flyve igennem din løbetur, så er adidas Boost det helt rigtige valg. Så uanset om du skal ud og løbe en kort eller en lang tur, så finder du helt sikkert den rette model her. Måske er du endda heldig og finde et par på tilbud!

adidas Boost løbesko

Du har sikkert hørt om Boost før i sammenhæng med adidas. Men hvad er det præcist som Boost består af? Helt grundlæggende er boost opbygget af udvidet termoplastiske polyurethan kapsler som med et fint ord kan beskrives som E-TPU-kapsler. Det antal kapsler som tildeles i Boost bliver smeltet sammen ved damp og højt tryk. Det kan være tusindvis af små e-TPU kapsler som danner ramme om en mellemsål. Den cellestruktur som bliver skabt, er med til at kunne opbevare og frigøre energi mere effekt end ved andet skum. Det gør at hver kapsel gemmer og afsætter energi til hvert afsæt. Det vil sige desto mere boost, desto mere energiladning giver ens adidas Boost løbesko sig.

Hvorfor er adidas boost så populært?

Uden det skal blive for teknisk, så har adidas Boost 5 fordele som gør Boost til et af de allerbedste mellemlag. Det første er dæmpning ved landing. Boost er designet til at kunne modstod stor kræft ved ladning uden at øge højden på mellemsålen. Det mindsker også vægten på løbeskoen.

Med Boost som mellemsål får man også landets højeste energireturnering der tilbydes. Desto mere boost der er i løbeskoen, desto mere energiladning gives tilbage. Det giver nye kræfter til at løbe længere og hurtigere. Det fantastiske ved adidas Boost er materialets levetid som kan holde flere turer. Man har testet Boost over længere tid og det taber ikke sin høje energiladning over tid.

Materialet performer også rigtig godt i både koldt, vådt, blæsende og varmt vejr. Boost materialet fungerer i alt slags vejr som gør den attraktiv til alle tider af året. Hvis man går fra andre brands til adidas og Boost er løbeskoen lavet til at tilpasse sig foden. Det betyder at skoen hurtig kan løbes til så den optimale pasform for ens fødder opnås.

Stort udvalg af forskellige adidas Boost løbesko

Der er to løbestile som er designet med Boost. I kategorien for stabilitet finder man adidas Response ST med 50% boost materiale. Der er også mulighed for at finde adidas Supernova ST med 70% boost i. Topmodellen med 100% Boost materiale finder man i UltraBoost ST.

I klassen af neutrale adidas Boost løbesko finder man Response med 70% Boost i mellemsålen. Den næste neutrale Boost løbesko i rækken er Supernova med 75%. Med 85% boost er adidas Energy og til sidst finder man de ultimative neutrale adidas Boost løbesko med 100% boost: adidas ultraboost og adidas Ultraboost X.

Hvis man leder efter adidas Boost løbesko til en naturlig løbestil er det PureBoost man skal kigge efter. Løbeskoene er designet til at tilpasse sig fodens løbestil og har ingen kiler. På den måde trænger man muskler og fødder til at løbe bedre og længere uden smerter.

Køb adidas Boost løbesko hos INTERSPORT

Boost er et fantastisk materiale som kan hjælpe til at løbe bedre og længere. Materialet holder på energiladning og hjælper med energiafsæt. Der findes mange varianter af adidas Boost til forskellige formål: Stabilitet, neutral og naturlig boost sko. I samme klasse findes modeller til hverdagsløb som Ultraboost og Pureboost, hvor konkurrenceløb er for Adizero. Find de adidas Boost sko som passer til din ønskede løbestil.