ADIDAS CLOUDFOAM

Vi har samlet alle adidas Cloudfoam sneakers og løbesko til dig lige her. Så uanset om du skal ud og løbe en tur eller blot ønsker en smart sko til hverdag, så finder du helt sikkert den rette her. Måske er du endda heldig og finde et par på tilbud!

adidas Cloudfoam løbesko

Når man forbinder adidas med noget, forbinder man innovativt design og kvalitet. Dette er også tilfældet ved Cloudfoam hvor adidas har designet en mere prisvenlig løbesko. Hele adidas Cloudfoam serien af bygget op på den anderkendte Cloudfoam mellemsål som er et blødt og affjedrende skummateriale. Overdelen er syntetisk med mesh som tillader fødderne at ånde og transportere sved væk. I visse modeller er der taget højde for hælen med en komfortabel hælkappe som støtter. Det som gør Cloudfoam en populær sko er designet og det prisvenlige niveau adidas ligger.

Designet på Cloudfoam er som taget ud af de fedeste løbesko. De klassiske 3 striber på siden og det ’hurtige’ racer look som giver et streetfodtøj. Det er både i adidas Cloudfoam Ultimate og Racer modellerne man får værdi for pengene. Det er det perfekte fodtøj som kan fungere som et par sporty sneakers eller en mild løbesko. Det anbefales ikke at løbe i Cloudfoam på længere ture da skoen ikke er designet til langdistanceture. Løbeskoen passer i højere grad til de små ture på 1-5 kilometer. Et alternativ til en allround hverdagssko som fungerer til den aktive livsstil med fart og sjov.

Adidas Cloudfoam kan købes i flere varianter og modeller hos INTERSPORT. Oplev en helt anden form for komfort når du løber eller går lange ture derhjemme. Det er et par rigtig gode løbesko som er smarte som et par sneakers. Især til børn har skoen fået stor kredit for sin prisvenlighed og hurtige design. Bestil den online og få den leveret gratis til nærmeste INTERSPORT butik.