Tilbud på Adidas Condivo

Lige nu er der 100 kr rabat på den klassiske og altid populære Adidas Condivo! Bukserne findes til herrer, damer og børn i sort eller mørkeblå.

adidas Condivo bukser

Når vi snakker træningstøj og træningsbukser, så er adidas Condivo i en klasse for sig. Serien af adidas Condivo har længe været utroligt populær og består af både shorts, træningsbukser, trøje og jakke, som alle tilbydes her hos INTERSPORT. Generelt er det træningsbukserne, der har hevet flest adidas-fans til sig. adidas Condivo træningsbukser er nemlig for mange den ultimative træningsbuks. Og det er takket være det behagelige materiale, den lette pasform og den tætsiddende komfort ved anklerne. Bukserne er en favorit blandt mange sportsfolk. Især inden for fodboldverdenen vil du se mange, som bærer adidas Condivo, når de træner. Hele Condivo-kollektionen er blevet opgraderet af flere omgange gennem tiden. Alle de materialer, der bruges til Condivo-serien, er produceret med adidas ClimaCool-teknologi. Det giver en utrolig let følelse, og så er det et åndbart materiale, så din hud og krop kan få frisk luft, når den er allervarmest. Samtidigt gør teknologien det muligt at komme af med fugt.

Stort udvalg af adidas Condivo træningsbukser

adidas Condivo har været på markedet i årtier. Det hele begyndte med træningsbukserne Condivo 12, der blev starten på en voksende trend i modebranchen. Generelt blev Condivo 14 og de nyeste Condivo 16 et kæmpe hit blandt den unge generation. I takt med at flere også begyndte at bruge Condivo uden for træning og sport, steg interessen og behovet for at skabe flere varianter og farver. Efterfølgende har adidas produceret et hav af forskellige farver – herunder blå, grå, sort, rød og adskillige andre. adidas Condivo 16, der er en af de nyere kollektioner, er stadig en meget populær træningsbuks. Om du dyrker sport eller blot er interesseret i behagelige fritidsbukser, så har adidas Condivo 16 den ønskede pasform og bekvemmelighed, du søger. En af de helt store grunde til at bukserne bruges som fritidsbukser, er deres pasform. Bukserne sidder tæt omkring benene, hvilket giver et fedt look, som genkendes ved almindelige jeans. Bukserne har dertil lynlås i siderne og elastiksnor omkring livet. Bukserne skriger heller ikke 'træningsbukser' takket være det tynde polyester materiale, der falder rigtig pænt.

Træningsbukser fra adidas til herre og damer

Hvad træningsbukser angår, så er det selvfølgelig muligt at finde nogen, der kun er til kvinder og nogen, der er til mænd. Dog kan du regne med, at adidas Condivo egner sig til begge køn. Pasformen er nemlig neutral, så den passer alle. Det er desuden de færreste, der synes, at træningsbukser skal have en bestemt pasform. De fleste foretrækker nemlig, at både pasformen og materialerne er til den løse side, så der ikke er noget der strammer, og så der samtidig er plads til, at man eksempelvis kan have et par shorts inden under bukserne. Den behagelige pasform sikrer samtidig, at du kan bevæge dig frit uden at føle dig begrænset eller hæmmet i dine bevægelser. adidas Condivo tilbyder præcis den funktionalitet og komfort, du har brug for uanset, hvad formålet måtte være. Derudover kan du sætte stort set hvad som helst til disse træningsbukser, da stilen er enkel og tidløs. Kombiner derfor alle de items, du har i din træningsgarderobe med adidas Condivo og se cool og moderigtig ud uanset, hvad dagen bringer af fysisk aktivitet.

Hvorfor vælge adidas Condivo?

Hos INTERSPORT kan vi finde mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge træningstøj fra adidas. adidas er et ikonisk brand, der har opnået ekstrem stor anerkendelse i stort set alle dele af verden. Brandet er af tysk oprindelse og har eksisteret i snart 100 år. Det hele begyndte med kærligheden til sport, og hurtigt udvidede de til også at tilbyde modetøj og -sko, og i dag er det bestemt ikke nogen sjældenhed at se adidas repræsenteret på catwalken. Uanset hvad du falder for fra adidas, så er der ingen tvivl om, at du får fat i et topkvalitetsprodukt, der sjældent vil skuffe dig. Her er der altid fokus på lækre materialer, der ikke kun ser godt ud, men også føles behagelige mod huden, og som du derfor vil elske at bære hele dagen. Adidas har igennem tiden lavet en masse forskellige samarbejder med nogle af verdens største modehuse, designere og kendte superstjerner – alle sammen med stor succes. Nogle af de mest succesfulde samarbejder har eksempelvis været med Stella McCartney, Alexander Wang og Kanye West.

Find de nyeste adidas Condivo online

Hos INTERSPORT finder du de nyeste adidas Condivo 18 bukser til voksne og børn. Den populære modelserie er blevet et hit i alle aldersgrupper. Ligeledes er der flere farver at vælge imellem, så du kan finde de bukser, der bedst matcher dig og din stil. Bukserne er blevet så 'mainstream', at du ikke behøver tænke over, hvad andre tænker, uanset om du er på vej til kamp eller blot skal ned i supermarkedet og købe en liter mælk. Om du er mand, kvinde, pige eller dreng, så er adidas Condivo et populært valg. Hos INTERSPORT har vi et stærkt udvalg af træningsbukser og træningstrøjer fra den populære adidas Condivo-kollektion. Du kan sammensætte din helt egen garderobe af træningstøj, enten fra adidas Condivo-serien eller i vores udvalg af andet smart og lækkert kvalitetstræningstøj, som du finder her.

adidas Condivo og meget andet hos INTERSPORT

Hos INTERSPORT er vi glade for at kunne tilbyde træningsbukser fra adidas Condivo i vores sortiment. Men det er selvfølgelig ikke det eneste, vi har at byde på her i vores webshop. Går du på opdagelse, vil du finde et hav af populære brands, der alle tilbyder et stort og spændende udvalg af tøj og sko til både træning og fritid. Kig eksempelvis forbi Hummel, Nike eller Under Armour, hvorfra du også finder produkter til både mænd og kvinder. I udvalget finder du både sko, bukser, trøjer, tasker og udstyr i mange forskellige designs, farver, mønstre, snit mm. Sværger du til adidas, har vi naturligvis også andet fra brandet end Condivo-bukserne. Nyt træningstøj er bare altid lækkert, og er du kørt lidt død i træningen, så kan nyt tøj og udstyr med garanti sparke gang i motivationen igen. Her i vores webshop kan du ofte være heldig at falde over en masse gode tilbud og rabatter under vores tilbudskategori, så hold godt øje, hvis du vil gøre dig en god handel.

Stærke tilbud på adidas Condivo 18

De super populære adidas Condivo træningsbukser finder du i mange varianter hos INTERSPORT. Vi har nogle af de mest efterspurgte farver og modeller, og vi har dem i alle størrelser, både til voksne og børn. Køber du adidas Condivo hos INTERSPORT, så sørger vi for, at din ordre bliver pakket og afleveret hos GLS eller Post Danmark samme dag, du lægger en bestilling. Efterfølgende kan du forvente at fragtmanden kommer med din ordre, inden for kun 1-3 hverdage. Du får selvfølgelig gratis levering på dine træningsbukser, ligesom du gør på alle vores andre produkter. Skulle du gå hen og komme i tvivl om størrelsen, farven eller modellen, så bytter vi meget gerne i løbet af 30 dage. adidas Condivo 18 er hurtigt gået hen og blevet en bestseller her på siden, og vores udvalg dækker selvfølgelig farverne sort og blå, men vi har også farven grå tilgængelig for børn og unge. Er du endnu ikke medlem af CLUB INTERSPORT, så kan det desuden kun gå for langsomt. Som medlem her vil du opnå en masse spændende fordele, samt modtage tilbud før alle andre, så du kan komme forrest i køen til lige præcis et nyt par adidas Condivo-bukser.