ADIDAS NEMEZIZ FODBOLDSTØVLER

Adidas Nemeziz er til fodboldspilleren med de hurtige træk og retningsskift. Sammensætning af materialerne til Nemeziz fodboldstøvlen sikre sublim boldkontrol, fart og smidighed på banen. Boost din performance og din præcision med en Nemeziz fodboldstøvle.

adidas Nemeziz fodboldstøvler

Fodboldstøvler har aldrig været mere eksklusive end adidas Nemeziz – Dust Storm kollektionen. Adidas har netop præsenteret en ny kollektion af frygtindgydende fodboldstøvler. Her snakker vi støvler som vil skræmme enhver modstander og skabe usikkerhed i forsvaret. Når først støvlerne er kommet på, er der kun en retning og det er mod målet. Nemeziz er en helt ny kollektion af eksklusive fodboldstøvler. er designet til at erstatter Messi 16+ kollektionen. Nemeziz kan beskrives som en Agility støvle, der henvender sig til de kreative og udfordrende typer på banen. Nemeziz er skabt til de kreative fodboldspillere som elsker at forstyrre forsvaret med hurtige vendinger og driblinger. Støvlerne er skabt til bevægelighed og de hurtige accelerationer og retningsskift. Adidas har formået at skabe den ultimative adræthed og bevægeligheds fodboldstøvle. adidas Nemeziz er en del af Dust Storm pakken som superstjerner benytter sig af. Her snakker vi Lionel Messi, Lucas Vázquez, Julian Draxler, Roberto Firmino og mange flere. Fodboldstøvlen har en helt ny konstruktion med 360 Torsion Tape og 360 Agility Bandage System.

Stort udvalg af adidas Nemeziz online

Fodboldstøvlen har et klart formål: At skabe den ultimative adræthed. Selve teknologien i støvlen, kommer fra en tidligere teknologi, kaldet adidas Torsion. I et nyt revolutionerende og optimeret forsøg, har Adidas brugt teknologien, om optapening af forskellige led til støtte og stabilitet. Det har givet en helt ny konstruktion, som gør fodboldstøvlen performance ready og komfortabel på fødderne. Fodboldstøvlen er kommet for at blive på markedet i mange år. Nemeziz 17+ 360 Agility er udstyret med Agilityknit og Torsionframe. Førstnævnte udgør en super tynd, blød og sammenvævet garn strukturer. Det giver dig som spillere bedre kontakt og touch med bolden. Det giver dig fuld kontrol over dit næste move og sætter din modstander af. Torsionframe ydersålen er en letvægt konstruktion, som er bundet op på særlige Torsionbarer, der giver stabilitet og støtte. Det betyder dit greb med jorden bliver optimal og dit tyngdepunkt bliver eksplosivt. adidas Nemeziz kommer i forskellige varianter: Nemeziz 17+ 360 Agility, Nemeziz 17.1 og Nemeziz 17.3. Den eksklusive model er førstnævnte som er uden snørebånd og designet med Agility 2.0 knit og har Torsionframe ydersål. Begge teknologier er med til at give dig et ekstra tag på modstanderens forsvar. Støvlerne kommer med FG+AG knopper, som egner sig til naturlige græsbaner og kunstgræsbaner.

Find de nyeste adidas nemeziz fodboldstøvler online

Hvis du leder efter de nyeste adidas fodboldstøvler, skal du have fat i Adidas Nemeziz. Den nye Dust Storm kollektion kommer med frygtindgydende funktioner, som kan drible selv den dygtigste forsvarsspiller. Med Agility 2.0 og Torsionfame ydersål, får du det lave tyngdepunkt, som Sergio Agüero og Lionel Messi har. Køb den eksklusive Nemeziz 17+ 360 Agility online, eller køb de lignende modeller Nemeziz 17.1 og Nemeziz 17.3 hos INTERSPORT.dk. Bestiller du dine fodboldstøvler online, betaler INTERSPORT for forsendelsen. Du får hurtig levering indenfor 1-3 hverdage. Du kan også se alle vores andre fodboldstøvler fra adidas her. Hvis du finder ud af at støvlerne ikke passer eller du hellere vil se udvalget af andre adidas fodboldstøvler, så har du 30 dages byttegaranti. Hvis du ønsker returnering har du 14 dage fra købet hvor du er berettiget til fuld returret.