Sunday Sale på fodboldstøvler!

ADIDAS PREDATOR FODBOLDSTØVLER

Adidas Predator fodboldstøvlen sikre dig sublim stabilitet og boldkontrol uanset om du er amatør eller professionel. Specialkonstruerede knopper, Controlskin-overdelen og et laceless Purecut-design sikre dig sømløs kontaktoverflade med bolden og en fast og komfortabel pasform.

adidas Predator fodboldstøvler

Designet til den bevægelige spiller med hurtighed og agility: adidas Predator. Den højt elskede fodboldstøvle er tilbage på pladsen hvor den hører hjemme. Med Predator har du den fulde kontrol over din bevægelse og fuld kontrol med bolden. Ikke nok med at Predator er vendt tilbage, så har den også taget en helt ny innovation med sig på fodboldbanen. Den populære adidas Predator er henvendt til den angrebsivrige spiller som gerne vil udfordre sin direkte modstander på fart. Det bliver et problem for din kommende modstander at holde dig fra buret. Fodboldstøvlerne er forsynet med en letvægt komfort som har et godt fast greb til foden. Det er dog ikke kun angribere som kan benytte sig af Predator. Adidas støvlen henvender sig til alle spillere som vil have en fodboldstøvle der er let, komfortabel og smart.

Nye teknologier til adidas Predator fodboldstøvler

Det er altid en fornøjelse at stifte bekendskab med en gammel klassiker. Det de fleste måske ikke ved er at adidas Predator er kommet med en helt ny innovativ pasform. I forfoden er fodboldstøvlen designet med en patentereret Predator konstruktion, som øger boldkontrol og fri bevægelighed. Helt grundlæggende har støvlerne fået en kant som hjælper til at holde bolden tæt, men ikke forhindre skudstyrken eller præcision. Man skulle næsten tro det lyder for godt til at være sandt: Bedre boldkontrol, mere præcision, letvægt støvle og et lækkert design. Det begynder først at blive rigtig sjovt når du får adidas Predator støvlerne på fødderne. Silhuetten vækker opsigt og leverer en adidas fodboldstøvler som kan give dig det ekstra på banen. Det er uanset om du vil afslutte, lave en svær pasning eller være lidt kreativ med driblinger. Den nye adidas Predator bærer stadigvæk navn efter den første gang i 1994 blev lanceret. Med store fodboldprofiler som David ’Bend-it’ Beckham kom fodboldstøvlen på en spændende rejse som ikke mange andre støvler har prøvet. Der har været stor efterspørgsel på adidas Predator og det er en fornøjelse at kunne tilbyde et bredt udvalg af den nye model.

Find de nyeste adidas Predator online

Hos INTERSPORT har vi et af de stærkeste udvalg repræsenteret. Vores udvalg dækker over topmodellerne, adidas Predator 18+ og 18.1 til den professionelle fodboldstøvler. På siden finder du også billigere adidas Predator modeller i 18.2 og 18.3. Disse adidas fodboldstøvler henvender sig til den fodboldspiller som gerne vil have et smart look og en super komfort. Med adidas Predator får du ikke bare endnu en fodboldstøvle, men en model som har mere end 25 år på banen. Den blev kendt for sin bold-skruende element som gjorde frisspark blev en helt anden udfordring for målmanden. Efterfølgende har den nye fodbold generation taget støvlen til sig med stor interesse. Hvis du vil se de andre alternativer fra adidas, kan INTERSPORT anbefale en lignende model, adidas Nemeziz. Hvis du ikke selv har prøvet adidas Predator kan du tage ned i en af vores mange INTERSPORT butikker og prøve modellerne. Kender du allerede den legendariske historie om adidas Predator, kan du bestille dine adidas fodboldstøvler online. Vi tilbyder altid 30 dages bytteret i butik og online.