Sunday Sale på fodboldstøvler!

Leder du efter en sko der passer i stort set alle tilfælde? Så har vi her samlet alle Adidas Pureboost sko. Disse sko kan bruges både til løb, men også til hverdags. Find din favorit i listen nedenfor!

Adidas PureBoost - Den alsidige løbesko

Er du på jagt efter et par nye sko, der kan være den alsidige løsning i dit skoudvalg, er adidas Pureboost et rigtig godt alternativ at overveje. Det er en sko, du kan bruge til forskellige aktiviteter, og som også sagtens kan fungere til hverdagslooket. Den har en masse gode egenskaber, hvor der er benyttet den nyeste teknologi til at udvikle denne model. Der er virkelig meget at komme efter.

Det er en sko, du aldrig får lyst til at tage af, da den har en rigtig lækker komfort. Derudover er der ikke gået på kompromis med designet, da du finder forskellige varianter, hvor blandt andet stilen og designet er forskellige. Det giver dig rig mulighed for at finde den model, der passer perfekt ind i din garderobe. Gå på opdagelse i det store udvalg af Pureboost adidas sko her hos INTERSPORT.

En løbesko til urban street løb

Løbesko bliver normalt designet til stier og grus. Det er dog en anden historie for denne løbesko. adidas PureBOOST er en serie af løbesko som ønsker at bringe dig tættere på gaderne i byen. Helt præcist er skoen bygget på den populære Boost-teknologi som giver mere energi ved hvert skridt. Tanken bag adidas PureBOOST er at skabe en løbesko der tilpasser sig løbere i bylivet. Adidas har skabt en løbesko der er dynamisk og adaptiv og som hjælper løberen der ønsker at løbe i bylivet. Her bliver man også udfordret på at stoppe op og skal igang igen. Forestil dig løb mellem mennesker, forhindringer, rødt lys og andre uforudset grunde til at stoppe op. Det giver en hel anden oplevelse selv at skræddersy sin rute - adidas UltraBOOST hjælper med sit 8 mm drop at komme tættere på underlaget. Den helt store forskel i løbeskoen er hælkappen som giver support til foden og achillessenen uden at mindske bevægelsesfriheden.

Forskellige varianter af adidas Pureboost

Adidas Pureboost kommer i forskellige varianter, der alle sammen har nogle fantastiske egenskaber at byde på. Derudover er der kælet for designet. På den måde kan du sammensætte forskellige looks med adidas Pureboost sko. Hos INTERSPORT kan vi blandt andet præsentere varianter som Adidas Pureboost X og Adidas Pureboost DPR. Adidas Pureboost X er hovedsageligt til damer, hvorimod Adidas Pureboost DPR i de fleste tilfælde er til herrer.

Adidas Pureboost har en smart overdel, der har et strikket look. Det giver noget karakter til skoen, der kan give et ekstra pift til dit samlede outfit. Materialet til overdelen giver også noget fleksibilitet til skoen. På den måde kan skoens overdel nemmere tilpasse sig til dine fødder, hvilket kan give dine fødder mulighed for mere bevægelse.

Adidas Pureboost modellerne kommer ofte med en Stretchweb-ydersål. Denne sikrer dig et fast greb til underlaget, du går eller løber på. Det giver en god stabilitet, hvor du ikke føler, at du glider rundt. Inde i skoen finder du også et lækkert ruskindsfor. Det er yderst behageligt, når du skal gå rundt i skoene i længere tid. Adidas Pureboost er derfor et rigtig godt valg, hvor du får en masse gode egenskaber uanset hvilken variant af adidas Pureboost, du ender med at vælge. Uanset hvilken type af de populære PureBoost du vælger, er du garanteret en fantastisk løbesko fra adidas.

En alsidig sko til hverdag og til sport

Uanset hvilken variant du vælger af adidas Pureboost modellerne, får du en yderst fleksibel sko. Der er sørget for en god boost-sål, der virker støddæmpende. Det er især en fordel, hvis du skal bruge dem som løbesko. Derudover er adidas Pureboost kendt for at være en let sko, der sørger for at støtte din fod hele vejen rundt. Disse gode egenskaber taler for en sko, der er yderst god at anvende som løbesko. Det giver dig den helt rette støtte og giver en komfort, der er helt perfekt til løbeturen.

Udover at være en rigtig god løbesko, fungerer den også supergodt som hverdagssko. Den gode komfort og støtte er perfekt til dine fødder, når du er på farten i løbet af dagen. Du finder et stort udvalg af forskellige Adidas Pureboost sko her hos INTERSPORT, som du helt sikkert vil blive rigtig glad for.