Sommerens bedste udsalg! Se vores Power Sale her

adidas Spezial

Hos INTERSPORT inviterer vi dig indenfor i et kæmpe univers af fantastiske og uundværlige produkter fra adidas. Det tyske mærke, der har eksisteret siden 1924, har kun én rigtig konkurrent, og det er Nike. Det siger noget om, hvor stor adidas er (vidste du i øvrigt, at det er adidas, der ejer Reebok?). Du finder brandet repræsenteret på en lang række af sportshold, hvortil de leverer både tøj og sko. Og samtidig sponsorerer de nogle af verdens største sportsstjerner. Adidas er helt og aldeles uundgåelig at blive konfronteret med, og det er de især, hvis du gerne vil være helt med på moden inden for sportstøj, -sko og -udstyr. Det er aldrig svært at genkende adidas, for de tre ikoniske striber præger stort set alle deres produkter på den ene eller den anden måde. Mærket har igennem tiden lavet et hav af styles, der fortsat bevarer sine originale designs, og som bliver ved med at tage kegler år efter år. Med adidas er det altså svært at gå galt i byen, ja nærmest umuligt. Og derfor er vi stolte af at kunne tilbyde et væld af produkter her hos INTERSPORT. Her på siden kan du se, hvilke varianter af skomodellen adidas Spezial, vi fører.

Verdens bedste indendørssko

adidas formår at skrive historie, når det kommer til rigtig mange ting, og deres sko er ingen undtagelse. adidas Original Handball Spezial er et eksempel på en indendørssko, der har taget hele verden med storm, siden den for første gang blev præsenteret. Den klassiske indendørssko startede sin rejse som en simpel håndboldsko. Dengang blev der skrevet historie med adidas Spezial, som alle håndboldspillere bare måtte eje. Skoen udviklede sig fra håndboldsko til indendørssko, og til nu at være en slags retro-modesko. Det helt fantastiske med Handball Spezial er skoens egenskab til at dække flere forskellige behov. Ønsker du en håndboldsko, er adidas Spezial et godt match, men er du på udkig efter en indendørssko til fodbold, badminton, squash eller anden aktivitet, så får du også dine ønsker opfyldt med denne sko. Og ønsker du blot et par retro-modesko til dagligt brug, så køb adidas Spezial her på siden.

Stort udvalg af adidas Spezial online

Grunden til, at adidas Spezial er blevet så populære, er, at de igennem tiden har været meget synlige på markedet. Skoen var allerede på hylderne for knap 35 år siden, helt præcist tilbage i 1979. Dengang var adidas Spezial en sko, der var særligt designet til håndboldspillere. Der er siden kommet massevis af andre håndboldsko til, men Spezial er aldrig blevet slået helt af pinden. Skoen har et gennemført look med flad snude, ruskind og adidas’ klassiske tre striber på siden. Man kan ikke benægte, at adidas Handball Spezial er en gennemført sko, som giver en suveræn komfort. Og så er skoen lavet med en fremragende slidstyrke, så du kan bruge den til sport i årevis uden at være nødsaget til at skifte den ud. Skoens ydersål er lavet af non-marking gummi, som holder godt fast på underlaget indendørs, så du ikke glider. Selvom adidas er en gammel kending, så dukker skoen altid op som en af sæsonens helt store hit hvert år. Både i sportsbranchen, men også i modeverdenen. Det er nemlig blevet helt normalt, at adidas Spezial fungerer som både hverdags- og sportssko.

Find adidas Spezial i blå og sort

adidas Handball Spezial blev oprindeligt lanceret i to farver - en blå og en sort model. Begge modeller har den samme gode pasform, og de er derfor kun forskellige på farven. Den klassiske model er den blå Handball Spezial. Den blå model var den første, som blev brugt til håndbold, hvorefter den sorte efterfølgende kom til. Begge modeller tilbydes i mange størrelser hos INTERSPORT. Du kan være sikker på, at vi har din størrelse, når det kommer til adidas Spezial. Ikke nok med mange størrelser, så har vi også et af landets bedste priser på modellen. Du finder ofte adidas Spezial med super god rabat hos INTERSPORT. Spezial henvender sig til både mænd, kvinder og børn, og i dag har adidas også eksperimenteret med flere farver ud over blå og sort. Så hvis du har lyst til at skille dig lidt ud i mængden, eller blot tilføje en ny sko til samlingen så overvej, hvilken farve dine næste adidas Spezial skal være i.

adidas Spezial og meget andet hos INTERSPORT

Er du vild med adidas, så kan du glæde dig over at finde et stort udvalg af populære produkter fra brandet her hos INTERSPORT. For ikke nok med at vi fører et stort udvalg af Spezial-sko, så har vi også både fodboldstøvler, træningsbukser, tasker, hættetrøjer og meget andet fra adidas. Mærket tilbyder lækre styles til både mænd, kvinder og børn, og det er uanset, om du er fodboldspiller, fitnessentusiast eller bare godt kan lide deres design for, hvad det er. En ting er, at du med adidas får tøj, sko og udstyr i en virkelig god kvalitet, men en anden ting er, at mærket også er utrolig anerkendt for sine designs. Og det gør vel ikke noget, at man ser godt ud, mens man dyrker sport? Med adidas får du hele pakken, og det behøver slet ikke være nogen dyr affære at være med på moden. Du finder produkter fra adidas til ganske overkommelige priser, hvor de fleste kan være med – og det er endnu en af de ting, der gør brandet til en verdensomspændende succes. De henvender sig nemlig til alle, og det er derfor, at både modeelskere i Italien og fodboldelskende børn i Afrika benytter sig af adidas.

I tvivl om hvilke sko, du skal vælge?

Hvis du er på udkig efter nogle sko, du primært skal bruge til fritids- og hverdagsbrug, så er mulighederne fra adidas rigtig mange. Spezial er selvfølgelig oplagt, men du finder også en masse andre lækre modeller fra brandet. Kig eventuelt nærmere på Ultra Boost-serien, som egentlig er en løbesko, men som rigtig mange også bruger som sneakers. Her får du en sko med et letvægtsdesign, der er utrolig blød og behagelig at have på hele dagen, og som samtidig lader dig se cool og casual ud. Du kan også gå med deres Neo Advantage-sko, der er en modesko, som er elsket af mange verden over. Adidas laver ofte unikke samarbejder med nogle af de helt store modehuse rundt om i verden. Det resulterer oftest i en helt vild hype, hvor skoene bliver flået af hylderne. Af samarbejder kan eksempelvis nævnes Pharrell Williams, Wood Wood og Stan Smith, og mon ikke der pt er noget nyt og spændende på tegnebrættet, som snart vil se dagens lys? Noget, som du sikkert får svært ved at holde fingrene fra, hvis du er adidas-fan!

Find de seneste adidas Spezial online

Leder du efter adidas Spezial til den bedste pris? Hos INTERSPORT finder du den populære håndboldsko til en skarp og fordelagtig pris. Vi tilbyder landets bedste priser på både den blå model og den sorte model alt efter, hvilken du foretrækker. Bestiller du dine adidas Spezial hos INTERSPORT, så bestræber vi os på at pakke din ordre på samme dag, som du lægger ordren. Efterfølgende kan du derfor forvente en hurtig levering inden for kun 1-3 hverdage. Hvis det ikke skulle være nok, så tilbyder vi også gratis forsendelse. Skulle du mod forventning gå hen og fortryde dit køb af adidas Spezial, så har du altid 30 dages returret. Her er det altså nemt at handle, så hold dig ikke tilbage, men klik dine yndlings adidas-items hjem i dag. Glem dog ikke, at vi også har en perlerække af andre populære brands i vores udvalg på INTERSPORT.dk og i vores mange INTERSPORT butikker.