Vi har gjort det nemt for dig at finde alle Adidas Ultraboost modeller ved at samle dem på denne side. Ultraboost er blevet nogle af de mest eftertragtede løbesko på markedet og i vores sortiment finder du selvfølgelig de allernyeste modeller.

adidas Ultraboost løbesko

Når det kommer til løbesko, er der ingen tvivl om, at adidas altid har ligget i den populære ende. Brandet, der har eksisteret i årtier, har virkelig fingeren på pulsen, hvad både design, kvalitet og funktionalitet angår. Det hele handler om kærligheden til sport – lige fra fodbold og fitness til tennis og crossfit. adidas vil være det førende sportsbrand på verdensplan, og det må man sige de lykkes ganske udmærket med. Ud over altid at have godt styr på tidens trends og tendenser, så stræber adidas også efter at blive del af en bæredygtig fremtid. Investerer du i et par løbesko her fra siden, så kan du være sikker på at få fingrene i en fantastisk sko, der vil være din tro følgesvend de næste mange kilometer. Dyk derfor ned i udvalget her på siden og udforsk de adidas Ultra Boost, som du bare ikke kan undvære. Vi har dem til både mænd og kvinder, så forkæl dig selv eller en, du holder af i dag.

Den nyeste adidas ultra boost 19

Hver eneste gang en ny adidas Ultra Boost lander, så skabes der store forventninger. De forventninger bliver indfriet med de nye Ultraboost 19. Den neutrale løbesko har fået en ny uovervindelig komfort og energi. Har man allerede et par ultra boost i forvejen, kan man forvente en endnu bedre komfort i den nye version. Selve løbeskoen har en formstøbt og tilpasningsdygtig 3D fitcounter hælkappe som går ind og giver stabilitet men frihed til akillessenen. Skoen er ikke blevet mere stabiliseret, men anvender teknologi som støtter ens løbegang.

Der er ikke pillet ved Boost mellemsålen som stadigvæk leverer fantastisk energiladning og støddæmpning. Den store forskel ligger I at ultra boost 19 har fuld primeknit som er den strikkede overdel. Samtidig er hælkappen 3D skåret som giver mere frihed til akillessenen. Løbeskoen kommer i forskellige varianter både til damer og herre.

adidas Boost

adidas boost er en række sneakers fra adidas, som alle sammen har en helt særlig sål. Denne sål gør dem ekstraordinært komfortable at gå eller løbe i, og er du på udkig efter uovertruffen komfort, er boost altså en overvejelse værd. Den karakteristiske sål er med til at gøre looket af disse sko til noget helt særligt, men dens fornemmeste opgave er alligevel at sikre dig den gode komfort. Den støddæmpende boost-sål er altså det helt særlige ved denne række af sko fra tyske adidas, og du kan med sådan et par sko godt forvente at kunne gå eller løbe mange kilometer og stadig føle dig let som en fjer. Det er altså det perfekte valg for dig, som ønsker en god løbesko eller for dig, som blot vil have optimal komfort i hverdagen.

Teknologien bag adidas Ultraboost

adidas ultraboost blev oprindeligt designet som en løbesko, men har lige siden vundet mange mode-hjerter. For nok er Ultra Boost designet som løbesko, men mange foretrækker skoen som et almindeligt par sneakers, ikke mindst på grund af det lækre design. Det unikke ved adidas Ultra Boost ligger i teknologien; Boost. Selve teknologien består af ekspanderende, termoplastiske polyuretan-kapsler, som er smeltet sammen ved hjælp af damp og tryk. Inde i disse kapsler findes tusindvis af E-TPU celler, som udgør Boost-mellemsålen. Den unikke cellestruktur i Boost- skoen tillader, at hver enkelt kapsel kan lagre og frigøre energi, så du bruger færre kræfter på hvert afsæt og landing - endnu mere kraftig end nogen anden skum mellemsål.

Helt grundlæggende er adidas Ultra Boost en løbesko, som både mænd, kvinder og børn kan få stor glæde og gavn af. Skoen indeholder fem vigtige elementer, som udgør hovedessensen i Ultra Boost-serien:

 • Øget støddæmpning: Maksimum støddæmpning med minimal højde af mellemsål
 • Energiafkast: Det højst mulige energiafkast i sin klasse af løbesko
 • Høj leveevne: Mellemsål forbliver stabiliseret og yder konstant ydeevne i hele sin levetid
 • Stabilitet i al slags vejr: Uanset temperatur performer Ultra Boost som løbesko eller modesko
 • Flydende overgang: Skoen former sig efter foden og sidder tilpas stramt, så din fod får en blød overgang fra anskridt til aftagning ved hvert skridt.

Stort udvalg af adidas Ultraboost sko

Skoene i boost-serien giver dig fremragende komfort, og de kan både bruges på løbeturen eller i hverdagen. De kommer i et væld af forskellige design, og netop derfor er der også rig mulighed for at øge komforten for dine fødder i hverdagen med et sådant par. Du kan uden tvivl finde et par Adidas Boost-sko, som passer til din personlige stil, og så er du sikret både det lækre design og den skønne komfort. I udvalget her på siden kan du finde mange smarte modeller fra Adidas med den karakteristiske boost-sål, så der skal også nok være nogle, der falder i lige netop din smag. De kommer i mange forskellige farver og farvekombinationer, så hvad end du er til et neutralt og stilrent look, eller du ønsker en sko med lidt mere spræl i, kan du finde en boost-model, som matcher dine ønsker og krav. Nogle af modellerne har mønstre eller særlige detaljer, og der er også forskellige modeller at vælge imellem. Der er altså noget for enhver smag, og fælles for dem alle sammen er, at de har den helt særlige boost-sål, som er med til at give dig optimal komfort og energi.

Den originale adidas ultraboost løbesko

Det, der gør den helt klassiske UltraBoost model unik, er dens Primeknit-struktur, som har en udvidet zoneopdeling i forfoden, der giver en bedre og mere fleksibel løbegang og mere åndbarhed. Ved tæerne er der udviklet et strammere Primeknit-mønster, som støtter tåen. Skoen omslutter foden blødt og behageligt og vejer kun meget lidt, hvilket sikrer dig ekstra meget speed.

adidas UltraBoost ST – Stabilitet fremfor alt

Den strikkede struktur, som går tværs over midten af forfoden, sidder lidt strammere end normalt, hvilket giver en stabiliseret pasform og en mere sikker løbegang. Den strikkede overdel i forfoden giver plads til forøget åndbarhed og tilpasningsevner. ST står for stabilitet og er kendetegnet ved netop denne model. Skoen absorberer hele kraften fra foden til at give endnu mere afsæt, og med denne løbesko er du altså godt på vej til at lave ny 'PR'.

adidas UltraBoost Uncaged – Frihed til løb

Uncaged-løbeskoen har øget support og funktionalitet i sin primeknit opbygning, der giver støttezoner og holder foden tæt med elastiske bindinger. Det giver mere frihed til foden, da skoens struktur ikke har stafferinger, som begrænser skoens fleksibilitet. Skoen egner sig til en neutral løbestil, dvs. til dig, der ikke har brug for støtte et bestemt sted på skoen.

adidas UltraBoost X – Løbesko til kvinder

På adidas UltraBoost X sidder selve Primeknit-konstruktionen tæt ved svangen, men er mere åbnet op for et behageligt fit. Primeknit-mønsteret ved tæerne er mere åbnet op for øget åndbarhed, imens selve striberne giver støtte, ligesom på de andre modeller. Denne letvægtssko er intet mindre end en fornøjelse at indtage løbestierne i, og materialerne er lette og lækre.

Find adidas UltraBoost pronotion løbesko online

Hvis du leder efter en Ultra Boost og har planer om at bruge den som løbesko så er det vigtigt, du kender din løbestil. Hvis du ved, at du er pronationsløber skal du have fat i UltraBoost som har øget støddæmpning og stabilitet på indersiden af foden. I forhold til hvad din løbemission er, så har du flere muligheder at vælge imellem. Hos INTERSPORT anbefaler vi, at du vælger følgende løbesko til pronation

 • Allround-løb: Ultra Boost ST, Super Nova ST eller Ultra Boost Vengeful
 • Sprint og hastighedsløb: Adizero tempo
 • Trailløb: Supernova Trail

Find neutrale Ultra Boost løbesko online

Hvis du kender din løbestil og ved, at du løber neutralt, så er det vigtigt, at du får fat i den rigtige UltraBoost-løbesko. Som neutralløber er det vigtigt med god støddæmpning samt fleksibilitet i skoens struktur. Hos INTERSPORT anbefaler vi, at du vælger en af følgende Boost løbesko:

 • Allround-løb: Ultra Boost, Ultra Boost X, Ultra Boost Uncaged, Energy Boost, Supernova, Response LT / Reponse +
 • Sprint og hastighedsløb: Adizero Adios og Adizero Boston
 • Trailløb: Response Trail

Løbesko og meget andet hos INTERSPORT

Er du på jagt efter nyt gear til at booste din løbeglæde, så er du landet det helt rette sted. Hos INTERSPORT har vi et hav af gode løbesko, der passer til lige præcis dig, din løbestil, din smag og dit budget. Hvis du er fan af adidas, så forstår vi det godt – det er vi nemlig også, og netop derfor finder du et stort udvalg af adidas Ultra Boost her på siden. Men løbesko er naturligvis ikke det eneste, vi kan tilbyde af løbeudstyr. Vi har alt i sko, tights, jakker mm., der vil optimere dit løb og give ekstra meget motivation til at komme ud på stierne. Nyt træningstøj skal ikke undervurderes. Hvis du er kørt lidt død i træningen, så kan et par nye løbesko nemlig gøre underværker. For de skal jo selvfølgelig bruges, afprøves og vurderes, og så er det jo bare altid lækkert med nye sko, uanset om det er til din almindelige garderobe eller træningsgarderoben.

Adidas Ultraboost white

Adidas Ultraboost white er et par lækre sko fra Adidas, der er blevet yderst populære. Det forstår vi godt, da det er et par smarte sko, der kan bruges til forskellige anledninger. Vælger du et par Adidas Ultraboost white, er du godt dækket ind. Med et par hvide Adidas sko har du altid noget, der passer til dine outfits. Hvide sneakers er altid et hit om sommeren. Hvide adidas Ultraboost er endnu mere et hit, hele året rundt. Du finder flere forskellige modeller her på siden. Vi har samlet de mest populære Adidas Ultraboost white hos INTERSPORT.

Adidas Ultraboost triple white – den ultimative hvide sko

Med et par Adidas Ultraboost white får du den ultimative hvide sko, der på mange måder er klassisk, moderne og elegant. Den kan fungere til alverdens outfits og give det sidste touch, der mangler. Modellen kaldes også Adidas Ultraboost triple white, hvilket skyldes, at den hvide farve går igen igennem hele skoen i 3 hvide lag. De forskellige materialer gør dog, at det kan synes som tre forskellige nuancer af hvid. Det giver et yderst sofistikeret farvespil mellem nuancerne. Med Adidas Ultraboost triple white får du derfor et par hvide sko, der er hvide på sin helt egen måde. Er du vild med mode, kan du ikke komme uden om at have et par hvide sko i den garderobe. Med denne model får du dog et par helt specielle hvide sko, der kan løfte dit look til et helt nyt niveau. Det vil være et par sko, der er dit sikre valg, da de altid vil passe til dine outfits.

Adidas Ultra Boost 4.0

Adidas Ultra Boost 4.0 er en af de mange modeller fra Adidas, som har den helt særlige boost-sål. Denne sål giver Ultra Boost 4.0 et karakteristisk look, men den kan naturligvis meget mere end dét. Boost-sålen bygger nemlig på en helt særlig teknologi, som er med til at give dig optimal komfort både på løbeturen og i din dagligdag.

Sålen er yderst støddæmpende, og derudover genbruger den aktivt din egen energi og sender den tilbage til dig. Det fungerer således, at sålen så at sige ”indfanger” den energi, du skaber, når du træder ned og derefter sendes energien ind i det næste skridt, du tager. På den måde får du særligt meget power under fødderne, når du vælger et par sko med boost-sål, og det kan for eksempel være de fede Ultra Boost 4.0.

Adidas Ultraboost Triple Black

Adidas Ultraboost Triple Black er den perfekte sko, der kan benyttes til alverdens anledninger. Du får en alsidig sko, der på mange måder både kan betragtes som moderne og klassisk på en og samme tid. Der er en masse muligheder med Adidas Ultraboost black, og det er helt sikkert en sko, du vil kunne se mange fordele i at eje. Både design og kvalitet er i top. Der er ikke gået på kompromis med noget. Med et par Adidas Ultraboost All Black er du sikker på altid at have et par sko, der passer til enhver anledning. Du finder her på siden dine nye Adidas Ultraboost Triple Black.

Adidas Ultraboost black – den tidløse sko

Når du vælger et par Adidas Ultraboost black, får du et par sko, der har en klassisk udstråling over sig. Det er et yderst tidløst par sko, du kan drage stor fordel af i lang tid, uden at de bliver umoderne. Det klassiske look gør, at de hele tiden vil have et moderne tvist over sig.

Det, der især gør dem så tidløse, er farven. Den sorte farve gør, at de passer til nærmest alt. Det fede ved Adidas Ultraboost black er dog, at den sorte farve er lavet i forskellige nuancer på skoen. Dette skyldes de forskellige materialer, der er anvendt, der giver et spil til den sorte farve. Det er med til at give nogle diskrete, men sofistikerede detaljer til skoen.

Med Triple Black Adidas Ultraboost får du et design, der passer både til mænd og kvinder. Du vil få en forholdsvis kønsneutral model. Den er perfekt at anvende som en hverdagssko, hvor du ønsker det tidløse og klassiske sorte look.

Genbrug din energi med Adidas Boost

Det helt unikke ved Adidas Boost-modeller er den karakteristiske sål, som ikke blot er med til at give skoene deres særprægede look, men som også er med til at give dig energisk støddæmpning. Den unikke cellestruktur i skummaterialet i boost-sålen er nemlig ikke blot støddæmpende, men kan faktisk også returnere din energi. Sålerne kan således så at sige ”indfange” energien fra din landing på foden og sende denne energi ind i dit næste skridt. Det betyder, at du får endnu mere fart på på løbeturen, og derfor kan boost-såler gøre en forskel for, hvordan du performer, når du løbetræner. Materialet er desuden meget let, hvilket igen er med til at gøre disse sko ideelle til dig, der løber og træner, og med sin slidstærke struktur kan du regne med dine Adidas Boost-sko i lang tid frem. Vil du have masser af power i fødderne, er dette altså de rette sko for dig, og uanset om du skal bruge dem til løbetræning eller til hverdag, kan du uden tvivl få glæde af de gode egenskaber fra boost-sålerne, som effektivt genbruger din energi.

Fuldend din skosamling med et par Adidas Boost

Enhver sneakers-entusiast bør have et par Adidas Boost-sko i samlingen. Boost er efterhånden blevet en fast del af kollektionerne fra Adidas, og der findes i dag utallige modeller med den kendte boost-sål. Derfor kan man som vaskeægte sneakers-elsker heller ikke komme udenom at skulle have et par Adidas Boost-sko i skabet. Hos INTERSPORT.dk forhandler vi mange sneakers, som du kan se nærmere på. Den særprægede sål gør dem nemme at genkende og gør dem til noget helt særligt. Der er et væld af forskellige valgmuligheder i forhold til design, så du skal nok kunne finde et par, som passer perfekt ind i netop din samling. Uden et par Adidas Boost-sko er sneakers-samlingen altså endnu ikke fuldendt, og du skal heldigvis nok få dem brugt en masse, for der er utallige måder at style dem på. Styler du dem eksempelvis med et gennemført sporty outfit, får du et fantastisk friskt look, og kombinerer du dem med eksempelvis kjole eller slacks, opnår du en lækker kontrast, som er med til at gøre dit udtryk til noget helt særligt. Der er altså muligheder nok med dine nye Adidas Boost-sko, og du kan bruge løbeskoene både til løbeturen og til hverdag – og ja, sågar også til fest. Bestiller du dine nye Adidas Boost-sko her på siden allerede i dag, får du hurtig og ganske gratis levering. Du kan naturligvis frit bytte dem i op til 30 dage, hvis de ikke passer som forventet, og du kan også returnere dem i en fysisk INTERSPORT-butik, hvis det passer dig bedre end at skulle sende dem tilbage med posten. Find dine nye Adidas Boost her på siden – der er nok at vælge mellem.

Find de nyeste adidas Ultraboost sko online

Du finder altid et stort og spændende udvalg af adidas UltraBoost løbesko online hos INTERSPORT. Vi har de mest efterspurgte modeller i forskellige farver og størrelser. Hvis du som mand leder efter et par UltraBoost løbesko, så har vi nogle super flotte modeller. Vi har også UltraBoost løbesko til kvinder i den klassiske hvide model og den eksklusive model Ultra Boost X. Find vores udvalg online eller besøg en af dine lokale INTERSPORT butikker, hvor du kan få rådgiving ud fra din løbestil og få at vide, hvilken adidas UltraBoost der passer bedst til dine fødder. Hvis du bestiller her fra siden i dag, så kan du allerede om 1-3 dage stå med dit nye par sko i hænderne, og så får du dem ovenikøbet leveret helt gratis. Er du ikke allerede medlem af Club INTERSPORT, så kan det kun gå for langsomt. Som medlem er der nemlig mange fordele at hente – herunder medlemsrabatter og invitationer til events.