Sunday Sale på fodboldstøvler!

ADIDAS X FODBOLDSTØVLER

Adidas X fodboldstøvlen giver dig eksplosiv acceleration og uvurderlig præcision. Stabiliteten fra den lave Clawcollar struktur, den ultralette Speedframe teknologi og den fjerlette mesh overdel sikre fuld boldkontrol selv i høj fart.

Adidas X fodboldstøvler

Hvis du er typen som kan lide at skabe uro på banen med din teknik og hurtighed er adidas X bygget til dine fødder. Designet til hurtige spiller med offensive egenskaber kvaliteter. Profiler som Liverpool’s Mohammed Salah og Manchester City Gabriel Jesus er profiler som spiller i adidas X. Den fantastisk topmodel i adidas X serien er bygget i et banebrydende strækbart materiale som former sig efter fødderne. Med det sagt sørger den gode lockdown for at ens fødder forbliver i samme position. Det mindsker chancen for at ankelskade ved hurtige retning skift. Ved at foden forbliver ’låst’ fast sikrer man som fodboldspiller en god stabilitet som kan være altafgørende ved højt tempo.

Adidas X til fart og driblinger

Da fodbolds silhuet blev designet, var det med fokus på at designe en fodboldstøvle til fodboldspillere med fart og teknik. Dette blev imødekommet med en lav silhuet med en lav vægt. Med adidas X har man en fodboldstøvle som har en tæt laceless lukningssystem som holder foden nede. Ikke nok med letvægt er der i adidas X også taget forhold til komfort ved hælen og forfoden hvor der er bygget op. Det giver et eksplosivt look og bidrager til komfort. Der er skåret alt unødvendigt fra for at give en mere aerodynamisk afsæt og mindske vindmodstanden mest.

Når der er tjek på optimering af acceleration er boldbehandling også vigtigt. Når man suser ned af sidelinjen med høj fart, kan den meste balance forsage at man mister kontrol med bolden. Med adidas X er overdelen konstrueret i et ultra tyndt vævet garn for en så tæt kontrol med bolden som muligt. Det giver en følelse at man altid er i tæt kontakt med bolden og har føling over sin næste berøring. Dette gælder ved topmodellen 18+.

Forskellige prisklasser af adidas X

Adidas X kommer i forskellige modeller. Der er topmodellen 18+ som kommer med alt ovenstående til attraktiv pris. Det er fodboldstøvlen som gør dig til en bedre fodboldspiller og styrker dine egenskaber i fart og boldkontrol. Den næste adidas X fodboldstøvle som ligger lidt billigere i prisen er 18.1. Den store forskel er at materialet er i speedmesh-materiale som giver en lidt højere vægt. Det er ikke bemærk på banen, da det drejer sig om ca 10 g. De efterfølgende fodboldstøvler i adidas X serien af 18.2, 18.3 og 18.4 som er prisvenlige versioner af adidas X. Desto længere ned i modellerne vi kommer desto flere eksklusive detaljer er fjernet men fodboldstøvlen bibeholder sit smarte og hurtige look.

Køb adidas X fodboldstøvler hos INTERSPORT

Som verdens største sportskæde har vi også de mest efterspurgte adidas x fodboldstøvler. Du kan derfor finde den eftertragtede adidas X 18+ topmodel. Med denne model er der garanti for optimering af acceleration og fokus på en bedre boldbehandling. Lad adidas X hjælpe dig med at performe bedre og skabe kaos på fodboldbanen. Ingen ønsker at spille overfor dig når de ser dig iført adidas X. Fodboldstøvlen er skabt til græs og kunstgræs. Find de mange adidas X modeller fra topmodellen til den prisvenlige børnemodel i 18.3 eller 18.4. Du kan også se adidas andre topmodeller som adidas Predator, adidas Nemeziz og adidas Copa.