Her har vi samlet alle GT 2000 og GT 1000 løbesko fra Asics, der er perfekt til dig der har en pronation løbestil. Vi har løbesko til damer, herrer og børn, så du skal nok kunne finde noget der passer din personlige smag.

Asics GT-2000

Uanset om du har løbet flere gange om ugen i mange år, eller om du er nybegynder og skal investere i dine første par løbesko, er det vigtigt at vælge de rigtige par løbesko fra starten. Når det gælder løb, er et par gode løbesko nemlig det vigtigste udstyr, du skal bruge. Derfor er det vigtigt, at du finder et par løbesko, som passer til din løbestil, så du får den rigtige komfort, støtte og stødabsorbering. På den måde kan du slippe for trælse skader eller overbelastning af dine ankler og knæ. Hvis du leder efter et par gode løbesko, så er løbesko fra Asics nogle af de bedste, som du kan få fingrene i. Asics er et japansk sportsmærke, som efterhånden har rigtig mange års erfaring med blandt andet at lave løbesko. Denne erfaring bruger de til hele tiden at forbedre deres løbesko, så du kan få den bedst mulige løbetræning. Hos Asics er det deres filosofi at hjælpe mennesker med at leve så sundt og aktivt et liv som muligt, og det skinner også tydeligt igennem i deres navn. Asics står nemlig for ”Anima Sana In Copore Sano”, hvilket på dansk kan oversættes til ”en sund sjæl i et sundt legeme”. Hvis du har en pronation løbestil, så vil en Asics GT 2000 dame model helt sikkert være et rigtig godt valg.

Asics GT 2000 4 løbesko

Hvis du leder efter et par nye løbesko, og du har en pronation løbestil, så vil du helt sikkert blive glad for et par Asics GT 2000 4 løbesko. Asics laver nemlig nogle af de bedste løbesko på markedet, og Asics GT 2000 4 er ingen undtagelse. Asics GT 2000 4 har blandt andet GEL zoner i hælen, som øger stødabsorberingen. Det giver dig en blødere og mere behagelig landing, når du løber, og det skåner dine led. Ydermere er Asics GT 2000 4 en meget komfortabel og stabil sko, som giver dig et behageligt løb og et godt afsæt. Du finder modellen til både mænd og kvinder.

Asics GT-2000 til dig med pronation løbestil

Når du skal vælge et par løbesko, er det for det første vigtigt, at du kender din løbestil, som enten kan være en supination løbestil, en neutral løbestil eller en pronation løbestil. Hvis du har en pronation løbestil, så passer Asics GT 2000 helt rigtigt til dig. En pronation løbestil betyder, at din fod falder indad, når du løber, og derfor har du behov for ekstra støtte på indersiden af skoen for at rette foden op. Hvis ikke du får denne støtte, har du risiko for overbelastning, og det skal helst undgås. Det er omkring 80 procent af befolkningen, der har en pronation løbestil. Hvis ikke du kender din løbestil, så kom ind i en af vores butikker, hvor du kan få lavet en løbestilsanalyse, så du kan finde den helt rigtige løbesko.

God komfort og støtte med Asics GT-2000

Når du vælger en Asics GT 2000 dame løbesko, får du en løbesko af den bedste kvalitet. Denne løbesko har gel-zoner, som øger stødabsorberingen ved hælen. Det betyder, at du får en behagelig og blød landing. Samtidig har Asics GT 2000 en sål, der giver dig et perfekt afsæt. Denne løbesko er utrolig stabil og komfortabel, hvilket giver dig mulighed for at yde dit bedste, hver gang du er ude og løbe. Hos INTERSPORT har vi altid de nyeste modeller af Asics GT 2000, så du kan være sikker på at få den bedste kvalitet og det nyeste design. Hos Asics opdaterer og forbedrer de nemlig hele tiden deres modeller, så du kan øge din performance.

De nyeste Asics GT-2000 modeller

Hos INTERSPORT kan du altid finde de nyeste modeller af Asics GT 2000 herre, så du altid er sikker på at få den bedst mulige løbesko. Hos Asics udvikler og forbedrer de nemlig hele tiden alle deres løbesko, så du hele tiden kan yde dit bedste, når du løber i en af deres løbesko. Når der kommer en ny og forbedret model, kommer den samtidig også med et nyt design, så du kan vælge det design, som passer bedst til din smag. Når du vælger en Asics GT 2000 løbesko, er du sikker på at få en god løbesko, der giver dig optimal støtte, komfort og stødabsorbering. Det hjælper dig med at øge din performance, når du løber. Når du kan løbe frit og med en god komfort, er det nemlig nemmere at give den ekstra indsats, der skærer et par sekunder af den personlige rekord eller får dig til at løbe et par kilometer ekstra.

Asics GT 1000 løbesko

Hvis du leder efter en ny god løbesko, så skal du vælge et par Asics løbesko, hvis du gerne vil have det bedste af det bedste. Der findes mange forskellige Asics løbesko og modeller, men hvis du har en pronation løbestil, så vil Asics GT 1000 være et rigtig godt bud på en løbesko, der vil passe godt til dine fødder. Denne løbesko giver nemlig god støtte og stabilitet til foden med deres Dynamic Duo-Max kile på indersiden af skoen. Samtidig, så har Asics GT 1000 løbesko en fantastisk stødabsorbering, så du ikke overbelaster dine led.

Find alle Asics GT 1000 & 2000 online

Hvis du har en pronation løbestil og leder efter et par gode løbesko, så vil Asics GT 2000 være det sikre valg. Asics er et af de brands, der designer de bedste løbesko, som lige nu kan købes på markedet. Det skyldes især Asics’ evne til at skabe løbesko med god komfort, stødabsorbering og støtte. Dette er du også sikker på at få, hvis du vælger en Asics GT 2000 løbesko. Asics forbedrer løbende deres forskellige modeller af løbesko, og derfor kan du selvfølgelig også altid finde de nyeste modeller af Asics GT-2000 hos INTERSPORT. Hvis du køber online, giver vi gratis fragt og hurtig levering.