ASICS NIMBUS

Vi har samlet alle vores Asics Nimbus løbesko til dig lige her. Er du neutral løber og motionist eller konkurrenceløber, så er Asics Nimbus er godt valg til dine løbeture i naturen. Shop rundt og find det par som matcher din stil og kom ud og løb vejene tynde!

Asics Gel-Nimbus løbesko

Uanset om du er nybegynder eller hardcore løber, så er det uundværligt at have et par gode løbesko. Faktisk er løbeskoene det vigtigste udstyr til din løbetur. Det er nemlig løbeskoene, der hjælper med at passe godt på dine fødder og knæ, så du ikke får uønskede skader, når du er ude og løbe. Samtidig kan den rigtige løbesko, der giver god komfort og støtte, også være med til at forbedre dit løb, så du kan yde mere, fordi skoen hjælpe dig med at komme godt afsted over vejene. Der findes mange forskellige løbesko på markedet, men i vores optik, så laver Asics nogle af de bedste løbesko, som du kan finde. Blandt andet deres Asics Nimbus model fungerer rigtig godt til dig med en neutral løbestil. Asics er et japansk sportsmærke, som efterhånden har rigtig mange års erfaring med at udvikle de helt perfekte løbesko, så du får en god løbetur. Hos Asics er det deres filosofi at hjælpe mennesker med at kunne have en sund og aktiv livsstil. Det ses også gennem deres navn, som står for ”Anima Sana In Copore Sano”, hvilket på dansk kan oversættes til ”en sund sjæl i et sundt legeme”. Ud over løbesko designer Asics også meget andet løbeudstyr.

Asics Gel-Nimbus 21 hos INTERSPORT

En ny serie af løbesko fra den populære Asics familie er landet: Asics Gel-Nimbus 21. Det store spørgsmål som altid bliver stillet er: Hvad er nyt eller bedre fra Nimbus 20 til 21. Grundlæggende er løbeskoen helt anderledes. Det skyldes der er kommet en ny overdel, ny hælkappe, ny mellemsål, ny ydersål og pasformen er anderledes. Det giver en helt ny løbeoplevelse som man næsten selv skal opleve. Den største forbedring er at mellemsålen har fået samme opdatering som i Asics Gel-Kayano 25 med en Flytefoam mellemsål. Overordnet er Asics Nimbus 21 blevet en mere stabil løbesko end sine forgænger. Det betyder også Asics Nimbus 21 er gjort tungere og henvender sig ikke som 'rekord-løbesko', men til dem der ønsker behagelighed og stabilitet.

Der er faktisk set rigtig meget på udviklingsfronten. Helt konkret har skoen fået en ny indlægssål som er hårdere end Asics 20 indlægsålen. Der er delte meninger om kontrasten gør en stor forskel, men indlægsålen er væsentlig hårdere ved Asics Nimbus 21. Der er også kommet en opdateret mellemsål og det er positivt. Der er nemlig kommet, ligesom i Asics Kayano 25, en FlyteFoam Lyte mellemsål, som betegnes som det mest støddæmpende materiale til dato. Det tilfører skoen endnu mere 'bounce' og retur af energi ved afsæt. Spørger man løbeeksperter menes Nimbus 21 at have det bedste afsæt i Nimbus historien. Ydermere har løbeskoen bevaret sin hældrop, fået opdateret sin ydersål, fået stabil hælkappe, fået ny åndbar overdel. Alt dette har også betydet at Nimbus er blevet lidt tungere og ikke egner sig til at slå personlige rekorder. Trives man ved daglige løb i sit egen tempo, er Asics Nimbus 21 et godt valg.

Asics Gel-Nimbus til dig med en neutral løbestil

For at finde det helt rigtige par løbesko, som passer til din fod, er det for det første vigtigt, at du kender din løbestil. Du kan enten have en supination løbestil, en neutral løbestil eller en pronation løbestil. Og som sagt, så passer Asics Gel Nimbus altså til dig, der har en neutral løbestil. En neutral løbestil betyder, at du ikke har noget indfald i ankelledet, når din fod lander. Ved neutral løbestil bliver din kropsvægt fordelt lige ned gennem benet, hvilket giver den bedst mulige stødabsorbering, når du lander. Det er omkring 25 procent, der har en neutral løbestil. Hvis du ikke kender din løbestil, kan du komme forbi en af vores mange butikker, hvor du kan få lavet en løbestilsanalyse, så du kan finde den helt rigtige løbesko.

Asics Gel-Nimbus kan blive din nye bedste ven

Hvis du ved, at du har en neutral løbestil, så kan Asics Gel Nimbus hurtigt blive den løbesko, der kommer til at følge dig de næste mange år. Asics er en af de bedste og mest populære producenter af løbesko på markedet, og det gælder også for Asics Nimbus modellerne. Disse løbesko har en åndbar og adaptiv overdel, som både giver dig en god pasform, nedsat friktion og sikrer, at dine fødder har det rart. Samtidig giver skoen dig en god stabilitet i dit løb, så du mindsker risikoen for skader. Asics udvikler hele tiden på deres forskellige modeller, og derfor kan du altid finde de nyeste modeller af Asics Gel Nimbus hos INTERSPORT. Vi har Asics Nimbus modeller til både mænd og kvinder, og du kan finde de populære løbesko i flere forskellige farver og designs, så du kan vælge de sko, der passer bedst til din smag. Hvis du ikke har en neutral løbestil, anbefaler INTERSPORT at kigge nærmere på den populære Asics løbesko, Asics Kayano.

Jubilæum løbesko: Asics Nimbus 20

Asics har rundet en milepæl med jeres Nimbus-gel 20 løbesko. Der kræves ændringer når nye modeller træder til. Det er også derfor den største og måske bedste nyhed er at der er kommet mere plads til forfoden og tæerne. Specielt i Nimbus 19 blev selve forfoden klemt i konstruktionen. Det har åbnet op for komforten i 20'eren. Der er også sket forbedringer i selve looket. Der er kommet en overdel på som er lettere, tyndere og måske åben for bedre åndbarhed. Dertil er der et kompleks snøresystem som gør man kan tilpasse sig løbeskoen bedre. Bagpå er hælkappen gjort lidt blødere og dermed flere fleksibel. Man må sige Asics har taget sin læring til sig og rettet op på 'fejlen' omkring pasform fra Nimbus 19.

Asics Gel-Nimbus 19 løbesko

Uanset om du er nybegynder eller en øvet løber, så gælder det om at have de rigtige løbesko, der hjælper dig med at komme fremad på landevejene. Hvis du har en neutral løbestil, så vil et par Asics Gel Nimbus 19 løbesko helt sikkert gøre underværker for dit løb og dine fødder. Et par Asics Nimbus 19 løbesko giver dig masser er stabilitet og stødabsorbering, så du kan undgå trælse skader eller overbelastning, der sætter dig tilbage i din løbetræning. Asics Gel Nimbus 19 har en sål, der sikrer dig et godt vejgreb, når du løber, så du får god følelse og kontakt med underlaget. Du kan finde Asics Nimbus 19 til både herrer og damer hos INTERSPORT. Vi har også altid de nyeste Gel Nimbus modeller, så du kan finde den model, der passer bedst til dig.

Asics Gel-Nimbus 18 løbesko

Hvis du leder efter et par gode løbesko til dig, der har en neutral løbestil, så vil Asics Nimbus 18 løbesko være et rigtig godt valg. Asics er en af de bedste producenter af løbesko, og deres sko er elsket over hele verden. Det gælder også Asics Gel Nimbus 18, der giver dig god komfort, støtte og stødabsorbering, så du kan få det bedste ud af din løbetræning. Du kan både finde Asics Gel Nimbus 18 dame og herre modeller hos INTERSPORT. Samtidig fås løbeskoene også flere forskellige farver og designs, så du kan vælge den sko, der passer bedst til din smag.

Asics Gel-Nimbus til herre

Med en Asics Gel Nimbus løbesko får du den perfekte løbesko til en neutral løbestil. Asics Gel Nimbus har en smidig, blød og åndbar overdel, som giver god pasform til dine fødder. Samtidig giver skoenes design dig en god stabilitet, når du løber. Du er også sikker på at få en rigtig god stødabsorbering, som skåner dine led, når du vælger en Asics Nimbus herre løbesko. Dermed giver skoene dig både komfort, stødabsorbering og stabilitet, når du løber, så du får mulighed for at yde dit bedste. Hos INTERSPORT har vi flere forskellige modeller af Asics Gel Nimbus, så du kan vælge den model og det design, der passer bedst til dig. Asics forbedrer og udvikler hele tiden på deres forskellige modeller af løbesko, og derfor kan du selvfølgelig også altid finde de nyeste modeller af Asics Nimbus herre løbesko hos INTERSPORT.

Gode tilbud på Asics Gel-Nimbus løbesko

Hvis du er en rutineret løber, der løber mange kilometer om ugen, så er det også ofte nødvendigt at skifte de gamle og slidte løbesko ud med et par nye. Tommelfingerreglen er, at et par løbesko har 1000 km i sig, før de skal skiftes ud. Her har faktorer som vægt og løbestil selvfølgelig også betydning, men hvis du løber regelmæssigt, betyder det, at du skal investere i nye løbesko en gang om året. Hvis du gerne vil have de bedste løbesko, så kan det være lidt af en udgift at skulle have nye løbesko ofte, og på samme måde, så kan du måske være usikker på, hvor mange penge, du vil bruge på et par løbesko, hvis du gerne vil begynde at løbe. Derfor kan du altid finde gode Asics Nimbus tilbud hos INTERSPORT, så du kan få et par sublime løbesko til en god pris.

Mange penge at spare på Asics Gel-Nimbus løbesko

Et par Asics Gel-Nimbus er de perfekte løbesko til dig, der har en neutral løbestil. Disse løbesko har nemlig en fantastisk pasform på grund af den bløde, smidige og åndbare overdel. Samtidig har løbeskoene også en god stødabsorbering, som sikrer, at du ikke overbelaster dine led. Hos INTERSPORT har vi altid gode Asics Nimbus tilbud på mange forskellige modeller af den populære løbesko model, så du kan finde den model, der passer helt rigtigt til dig. Ud over Asics Nimbus tilbud, har vi også altid gode tilbud på mange af de andre populære løbesko fra Asics. Du kan for eksempel også finde gode tilbud på Asics Gel-Kayano, der er en af de mest populære løbesko til pronation løbestil. Så tag et kig på vores udvalg af tilbud på Asics løbesko og find det tilbud, som du ikke kan sige nej til.

Løb bedre med en Asics Gel-Nimbus

Et godt sted at starte, hvis du leder efter et par gode løbesko er Asics. Asics laver nemlig nogle af de bedste løbesko på markedet. En af deres populære modeller er Asics Gel Nimbus dame, som fås i flere forskellige udgaver. Hos INTERSPORT kan du blandt andet finde Asics Nimbus 18 dame og Asics Nimbus 19 dame. Asics har mange års erfaring når det gælder om at lave de bedste løbesko, og denne erfaring bruger de til hele tiden at forbedre deres eksisterende modeller, så du kan få det bedste ud af dit løb. Den rigtige løbesko kan hjælpe dig med at øge din performance, så du får mere ud af din løbetur, og hvis du har en neutral løbestil, så vil du helt sikkert kunne mærke fordelene ved at vælge en Asics Nimbus dame løbesko, som giver dig optimal støtte, stødabsorbering og komfort. Ud over de rigtige løbesko er det også vigtigt med noget godt løbetøj, så du kan komme ud på vejene og motionere, uanset om det er sommer eller vinter. Hos INTERSPORT har vi altid et stor udvalg af løbetøj fra populære mærker, herunder Asics, så du kan finde de styles, der passer til dig.