• Fri fragt og hurtig levering
 • Byt lokalt
 • 30 dages bytte

CLUB INTERSPORT
Bliv medlem idag!

BLACK FRIDAY 2018 HOS INTERSPORT

NÅR DANMARK GÅR I SORT ER INTERSPORT MED!

Årets største udsalgsdag BLACK FRIDAY rammer Danmark den sidste fredag i november, og igen i år er verdens største sportskæde INTERSPORT med hvor det er sjovt. Hos INTERSPORT finder du et stort udvalg af sportstøj og sportssko til hele familien, store og små, og i forbindelse med BLACK FRIDAY samler vi de absolut bedste produkttilbud til dig i vores butikker, samt på intersport.dk. Black Friday handler for os om at give dig de absolut bedste priser. Vi i INTERSPORT glæder os til at tage imod dig, når BLACK FRIDAY løber af stablen til en brag af en fest, spækket med gode besparelser og tilbud!

Glem ikke at vi den efterfølgende mandag efter BLACK FRIDAY, kickstarter onlinekonceptet Cyber Monday, hvor INTERSPORT også er med. Du kan læse mere om Cyber Monday længere nede på siden.

KØB DINE JULEGAVER EN MÅNED FØR JULEAFTEN

Ved familien allerede hvad de ønsker sig i julegave? Frem med ønskesedlerne og få gaverne i hus en måned inden juleaften, når hele Danmark, den sidste fredag i november, går i sort. Vær i god tid og få overstået de største juleindkøb på én gang. Køb de bedste gaver med de største besparelser til BLACK FRIDAY, så I kan bruge december måned på julehygge. De fleste af os kender situationen - man står midt i juleracet, der er få dage til jul, og man mangler stadigvæk at få købt de sidste julegaver, men nu har du altså mulighed for at nyde julen til fulde, når vi påbegynder nogle af årets bedste tilbud.

Husk at du altid har 14 dages fortrydelsesret og 30 dages bytte i hele landet når du køber din gaver online hos INTERSPORT - og selvfølgelig muligheden for at få dine varer leveret med fri fragt! Læs mere her

BLACK FRIDAY IS COMMING - ER DU KLAR?

Hos INTERSPORT samler vi det bedste udstyr til dig og den sport, du dyrker. Vinteren er på vej og som verdens største sportskæde arbejder vi målrettet på at tilbyde verdens bedste kundeservice, udvalg af produkter og den rette pris på alle vores vinterprodukter – ligesom vi gør resten af året. Til BLACK FRIDAY får alle kunder rig mulighed for at købe det bedst udstyr til vintersæsonen til gode priser. Tag din træningsmakker, bedre halvdel, eller familien under armen og find netop dét udstyr, der står øverst på ønskesedlen hos INTERSPORT.

BLACK FRIDAY I BUTIKKEN OG ONLINE

Det er INTERSPORTs mission at bringe sportsglæde til dig – også lokalt. Når Danmark går i sort den sidste fredag i november, sker det hos INTERSPORT på INTERSPORT.dk og i vores fysiske butikker med masse af gode tilbud og særlige BLACK FRIDAY åbningstider. Kom ned og sig hej til din lokale INTERSPORT medarbejder eller shop online på intersport.dk. Du kan også finde vores butikker lige her.

FÅ DE BEDSTE BLACK FRIDAY TILBUD DIREKTE PÅ MAIL

Som kunde hos INTERSPORT har du mulighed for at tilmelde dig vores klub ’Club INTERSPORT’. Her får du fordele som VIP-invitationer til fx BLACK FRIDAY. Det er GRATIS at være medlem og kræver ikke et ekstra medlemskort i pungen. Tilmeld dig her. Vores medlemmer holdes løbende opdateret via nyhedsbrev, så hvis du vil vide mere om BLACK FRIDAY, kan du med fordel melde dig ind i vores klub og nyde alle fordelene.

ELLER FØLG MED PÅ FACEBOOK – OG DELTAG I VORES FACEBOOK EVENT
Du vil få løbende opdateringer, hvor vi i dagene op til eventen vil løfte sløret for, hvad du kan finde hos os, af fantastiske tilbud.

Find vores sociale medier her

Se vores åbningstider
til black friday

Tilmeld dig CLUB INTERSPORT
og få eksklusive BLACK FRIDAY nyheder

BLACK FRIDAY - ET TILBAGEBLIK PÅ ÅRENE

HISTORIEN BAG BLACK FRIDAY

Black Friday ligger traditionelt fredagen efter Thanksgiving, og er derfor nærmest synonym med starten på den eftertragtede julehandel. Med rødder helt tilbage til 1961 er det en dag med en masse historie, og ikke mindst udvikling. I 2013 shoppede de amerikanske forbrugere for ikke mindre end 336 millioner danske kroner, og har siden 2005 været den mest travle shopping dag i USA. Tager vi de danske briller på, var 2013 året hvor flere danske butikker tog traditionen til sig, og derfor påbegyndte den efterhånden meget populære indkøbs-dag i Danmark. Det var dog i 2015 hvor Black Friday for alvor fik sit gennembrud i Danmark, og knækkede rekorden for den største shopping dag nogensinde, i form af omsætning på én dag.

BLACK FRIDAY - ÅRENE FREM

Hvornår ligger Black Friday? Næste gang ligger BLACK FRIDAY d. 23 november 2018, og vil altid ligge fredagen efter den traditionsrige Thanksgiving. Er du i tvivl om hvordan BLACK FRIDAY ligger de næste år frem, så kan du allerede nu glæde dig til disse datoer:

 • d. 29. november - 2019
 • d. 27 november - 2020


 • CYBER MONDAY HOS INTERSPORT

  Cyber Monday ligger traditionen tro stadigvæk mandagen efter Thanksgiving, og er absolut en af de største online shoppingdage i USA, mens Danmark stille og roligt er ved at tage dagen til sig. Hos INTERSPORT er vi som altid med til at gøre din mandag lidt sjovere, når Cyber Monday løber af stablen. Her vil vi stå klar med gode tilbud og besparelser du ikke vil gå glip af.
  Historisk set er Cyber Monday en dag, der ikke har meget mere end 10 års historie i bagagen, og er derfor stadigvæk i rivende udvikling. Vi så navnet første gang tilbage i 2005, og lige siden har undersøgelser vist at dagen bliver mere og mere attraktiv. I USA, i 2015, voksede salgstallene til svimlende 20 milliarder danske kroner. Derfor glæder vi os utroligt meget til at byde dig indenfor hos INTERSPORT.dk, og håber at du finder lige netop det du søger.

  BLACK FRIDAY HOS INTERSPORT STARTER OM