BLACK FRIDAY 2020 HOS INTERSPORT

 

NÅR DANMARK GÅR I SORT ER INTERSPORT MED!

Årets største udsalgsdag BLACK FRIDAY rammer Danmark den sidste fredag i november, og igen i år er verdens største sportskæde, INTERSPORT, med, hvor det er sjovt. Hos INTERSPORT finder du et stort udvalg af sportstøj og sportssko til hele familien, store og små, og i forbindelse med BLACK FRIDAY samler vi de absolut bedste produkttilbud til dig i vores butikker og på intersport.dk. Black Friday handler for os om at give dig de absolut bedste priser. Vi hos INTERSPORT glæder os til at tage imod dig, når BLACK FRIDAY løber af stablen til en brag af en fest spækket med gode besparelser og tilbud!

HUSK at vi den efterfølgende mandag kickstarter onlinekonceptet Cyber Monday, hvor INTERSPORT også er med.

 

KØB DINE JULEGAVER EN MÅNED FØR JULEAFTEN

Ved familien og du allerede, hvad I ønsker jer i julegave? Frem med ønskesedlerne og få gaverne i hus en måned inden juleaften, når hele Danmark, den sidste fredag i november, går i sort. Vær i god tid og få overstået de største juleindkøb på én gang. Køb de bedste gaver med de største besparelser til BLACK FRIDAY, så I kan bruge december måned på julehygge. De fleste af os kender situationen - man står midt i juleracet, der er få dage til jul, og man mangler stadigvæk at få købt de sidste julegaver, men nu har du altså mulighed for at nyde julen til fulde, når vi påbegynder nogle af årets bedste tilbud.

Husk at du altid har 14 dages fortrydelsesret og nu 365 dages bytteret i hele landet når du køber din gaver online hos INTERSPORT - og selvfølgelig muligheden for at få dine varer leveret med fri fragt! Læs mere her

 

KØB DIT SPORTSTØJ UNDER BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY 2019 faldt fredag d. 29. november, men i år falder BLACK FRIDAY d. 27. november. I år bliver BLACK FRIDAY en dag med sportsglade tilbud på sportstøj og sportstøj fra de allerstørste brands. Vi kan dog allerede nu afsløre, at vi kommer til at køre med endnu stærkere tilbud end sidste år. Der er mange tilbud at indhente på dagen, og derfor kører vi Black Friday hele weekenden, så du kan få købt dit sportstøj. Man kan roligt sige INTERSPORT går ’Black Friday sport’ amok med tilbud som ikke bliver billigere - heller ikke til jul.

En af måderne at holde sig opdateret med de mange tilbud, er at tilmelde dig CLUB INTERSPORT. Her krydder vi de bedste tilbud sammen og pakker dem ind i et lækkert nyhedsbrev. Der er også den mulighed, at allerede nu begynde at søge inspiration på INTERSPORT.dk. Måske du er heldig at din ønskeliste kommer på tilbud. Hold øje med denne side eller gå på opdagelse blandt vores mere end 6000 sports produkter.

 

KÆMPE BLACK FRIDAY RABATTER PÅ JAKKER, SKO, FODBOLDSTØVLER!

Sidste fredag i november skyder vi BLACK FRIDAY af sporet. Det bliver en fest med vanvittige rabatter på de største sportsbrands på markedet. ’BLACK FRIDAY SPORT’ er nøgleordet hos INTERSPORT. Det er en oplagt mulighed for at købe julegaverne inden juleræset kommer i gang. Med god samvittighed kan vi allerede nu afsløre, at vi holder gang i tilbuddene hele weekenden. På en weekend kan du få styr på alle julegaver og du kan samtidig spare hundredvis af kroner.

Hold BLACK FRIDAY med INTERSPORT og klæd dig og familien på med alt vinterjakker, løbesko, vinterstøvler, fodboldstøvler og meget mere. Det er den perfekte anledning af shoppe til sin sport eller forny sit gamle sportsudstyr. Med et kæmpe udvalg af tøj, sko og tilbehør behøver julen bestemt ikke at være hård ved økonomien. 2020 er året, hvor vi sammen klæder dig på med det rette udstyr, og vi gør det med nogle gode sportstilbud.

 

BLACK FRIDAY IS COMMING - ER DU KLAR?

Hos INTERSPORT samler vi det bedste udstyr til dig og den sport, du dyrker. Vinteren er på vej, og som verdens største sportskæde arbejder vi målrettet på at tilbyde verdens bedste kundeservice, udvalg af produkter og den rette pris på alle vores vinterprodukter – ligesom vi gør resten af året. Til BLACK FRIDAY får alle kunder rig mulighed for at købe det bedst udstyr til vintersæsonen til gode priser. Tag din træningsmakker, bedre halvdel, eller familie under armen og find netop dét udstyr, der står øverst på ønskesedlen, hos INTERSPORT.

 

BLACK FRIDAY I BUTIKKEN OG ONLINE

Det er INTERSPORTs mission at bringe sportsglæde til dig – også lokalt. Når Danmark går i sort den sidste fredag i november, sker det hos INTERSPORT på intersport.dk og i vores fysiske butikker med masse af gode tilbud og særlige BLACK FRIDAY åbningstider. Kom ned og sig hej til din lokale INTERSPORT medarbejder eller shop online på intersport.dk. Du kan også finde vores butikker lige her.

 

Specielle BLACK FRIDAY åbningstider for butikker

Det er ikke kun online vi holder BLACK FRIDAY. I vores INTERSPORT butikker landet rundt fejrer vi den store dag efter thankgivning med rabatter på mærker som adidas, NIKE, Asics, Hummel, Peak Performance og mange flere. Det er dog ikke kun store brands, men også eksklusive INTERSPORT brands som McKINLEY og Pro Touch.

Vores personale i butikkerne er klar til at holde længe åben for, at du kan gøre en god handel. Har du allerede set dig varm på enkle produkter, kan du besøge vores butikker allerede i dag og skrive ønskelisten ned. På den måde får du mulighed for at have prøvet dit sportstøj eller sportssko inden køb. Det giver mere tid til at få BLACK FRIDAY sport tilbud til resten af familien. Også under vores BLACK FRIDAY har vi 365 dages bytteret og 14 dages fuldreturret.

 

FÅ DE BEDSTE BLACK FRIDAY TILBUD DIREKTE PÅ MAIL

Som kunde hos INTERSPORT har du mulighed for at tilmelde dig vores klub ’Club INTERSPORT’. Her får du fordele som VIP-invitationer til fx BLACK FRIDAY. Det er GRATIS at være medlem og kræver ikke et ekstra medlemskort i pungen. Tilmeld dig her. Vores medlemmer holdes løbende opdateret via nyhedsbrev, så hvis du vil vide mere om BLACK FRIDAY, kan du med fordel melde dig ind i vores klub og nyde alle fordelene.