undefined
undefined

Modtag vores tilbud som den første

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi mails før, under og efter Black Friday. Bliv opdateret på årets største udsalg. Vær opmærksom på, at du også vil modtage vores andre nyhedsbreve med gode tilbud og nyheder.

BLACK FRIDAY HOS INTERSPORT

Årets største udsalgsdag BLACK FRIDAY rammer Danmark den sidste fredag i november, og igen i år er verdens største sportskæde, INTERSPORT, med, hvor det er sjovt. Hos INTERSPORT finder du et stort udvalg af sportstøj, sportssko, vinterjakker, skiudstyr og mere til hele familien, store som små, og i forbindelse med BLACK FRIDAY samler vi de absolut bedste produkttilbud til dig i vores butikker og på intersport.dk. Black Friday handler for os om at give dig de absolut bedste priser. Vi hos INTERSPORT glæder os til at tage imod dig, når BLACK FRIDAY løber af stablen til en brag af en fest spækket med gode besparelser og tilbud!

undefined
undefined

KØB DINE JULEGAVER I GOD TID

Ved du allerede, hvad din familie ønsker sig i julegave? Så find deres ønskesedler frem, og få alle julegaverne i hus i god tid før juleaften, når hele Danmark, den sidste fredag i november, går i sort. Vær i god tid og få overstået de største juleindkøb på én gang. Køb de bedste gaver med de største besparelser til BLACK FRIDAY, så I kan bruge december måned på julehygge. De fleste af os kender situationen - man står midt i juleracet, der er få dage til jul, og man mangler stadigvæk at få købt de sidste julegaver, men nu har du altså mulighed for at nyde julen til fulde, når vi påbegynder nogle af årets bedste tilbud.

BLACK FRIDAY RABATTER!

Spar mange penge på udvalgte produkter og kategorier. Find blandt andet store rabatter på nedenstående kategorier.

undefined
undefined

BLACK FRIDAY IS COMMING - ER DU KLAR?

Sidste fredag i november skyder vi BLACK FRIDAY af sporet. Det bliver en fest med vanvittige rabatter på de største sportsbrands på markedet. ’BLACK FRIDAY SPORT’ er nøgleordet hos INTERSPORT. Det er en oplagt mulighed for at købe julegaverne inden juleræset kommer i gang. Med god samvittighed kan vi allerede nu afsløre, at vi holder gang i tilbuddene hele weekenden. På en weekend kan du få styr på alle julegaver og du kan samtidig spare hundredvis af kroner. Til BLACK FRIDAY kan du spare en masse penge på vinterjakker, løbesko, vinterstøvler, fodboldstøvler og meget mere fra nogle af de allerstørste brands. Vi kan dog allerede nu afsløre, at vi kommer til at køre med endnu stærkere tilbud end sidste år. Der er mange tilbud at indhente på dagen, og derfor kører vi Black Friday hele weekenden, så du kan få fyldt din garderobe op med nyt hverdagstøj, træningstøj og sportstøj. Man kan roligt sige INTERSPORT går ’Black Friday sport’ amok med tilbud som ikke bliver billigere - heller ikke til jul.

Fri fragt på alle forsendelser

Når du handler hos Intersport, får du altid fri fragt – uanset størrelsen på din ordre til nærmeste GLS pakkeshop eller til en af vores mange butikker. Du betaler derfor kun den pris, som du køber for. Du kan bytte eller returnere en vare som er købt på webshoppen i hele 365 dage, ved at sende den tilbage til os. Eller du kan henvende dig i en af vores butikker, hvor du også har mulighed for at bytte eller returnere en vare købt på webshoppen.

Modtag vores tilbud som den første