Nike Air Max sko

Hvis du først har fået øjnene op for Nike Air Max serien, så kan vi fortælle dig at skoen fik sit gennembrød for 35 år siden. Første gang skoen blev lanceret var i 1979, hvor folk blev gjort opmærksomme på den innovative Air teknologi. Dengang var teknologien revolutionerende. Siden hen, er hele kollektionen af Nike Air Max sko taget fart og der er kommet mange nye varianter til. Air Max kendetegnes stadigvæk for sin fantastisk støddæmpning og ’luftpude’ i ydersålen. Generelt er der ikke mange som tvivler når de ser Nike Air Max sko. Hele historien omkring Nike Air Max startede tilbage i 1987 hvor teknologien og skoen dengang var banebrydende. Dengang blev der stillet mange spørgsmål til skoens design og udseende. Det var innovativt, anderledes og unikt, hvilket gav blandet reaktioner. Det er snart 30 år siden. I dag er skoen en af Nike’s bedst sælgende sko og populariteten er næppe faldende. Selvom det er 30 år siden, tror vi hos INTERSPORT at skoen stadigvæk er at finde på top-5 listen over Nike sneakers om 30 år.

Stort udvalg af Nike Air Max

Den helt klassiske model fra Nike Air Max blev for 30 år siden lanceret. Dengang havde den ’blot’ sin originale identitet og innovative design. Siden hen er modellen blev lanceret i forskellige farver, udtryk og størrelser. Modellerne som ses her på siden er både de helt klassiske sko, men også nogle af de nyeste. Du kan være sikker på at vi hos INTERSPORT.dk har et af de bedste udvalg af Nike Air Max på shoppen. Alle modellerne kommer med god støddæmpnings teknologi, som er designet i skoen. Nike Air Max skal dog ikke forveksles som en løbesko, men en modesko. Nike Air Max er opbygget på en anden måde end traditionelle løbesko er. Hvis du er på udkig efter fede sneakers, og din søgning har med 'Nike Air Max' at gøre, så er du landet det rigtige sted. Bestiller du dit nye par Nike Air Max hos INTERSPORT, så gør vi alt for hurtig betjening.

Legendariske Nike Air Max 90 sneakers

Der kommer ikke en mere populær retro sneakers fra Nike end legendariske Nike Air Max 90. De populære Nike sneakers har været på markedet siden 1990 og siden da har interessen vokset sig større og større. Den klassiske Nike 90 blev et sko ikon for sin super lette pasform og design. Det Nike gjorde var at designe et par sko med et væld af farver og smarte detaljer. Selve skoen blev lavet i et holdbart læder som var eksklusivt og mere slidstærkt end andre sneakers fra Nike. Når man ser på skoen i dag kan den på mange områder blande sig med andre topmodeller som Nike Free til både herre og damer. Nike Air Max 90 er et par rigtig hverdagssko som også passer perfekt til arbejdet eller en tur i byen. I forlængelse af et par jeans og en fin top, sidder et par Nike Air Max 90 hvid rigtig godt. På samme måde for herre, kan en skjorte og et par træningsbukser være det ultimative slap-af outfit til en shopping tur med vennerne. Om du skal til fest, på arbejde eller mangler et par gode gå sko, får du et af de bedste par Nike sneakers på markedet. Vælg imellem et hav af farvekombinationer og forkæl dine fødder med Nike 90 hos INTERSPORT.

Nike Air Max 90 dame sneakers

Den populære serie af Nike Air Max 90 har længe været en favorit blandt damer. Hos INTERSPORT har vi samlet alle vores Nike Air Max 90 dame sneakers, både essential og den klassiske silhuet. Det var for alvor i starten af 90’erne at skoen fik sit gennembrød med sin synlige luftpude i hælen som gav et anderledes og sporty look. Modellen i dag er med leder overdel og en holdbar og blød mellemsål. En af ideerne bag designet er også at løfte højden som gør den ekstra attraktiv for damer som gerne vil have et par ekstra centimeter. Sammen med et par jeans, leggings og en sporty hættetrøje, står dit næste look skarpt og moderne. Alle Air Max 90 dame sko finder du her på siden blandt alle andre Nike Air Max sneakers. Det gælder også den populære hvide Nike Air Max 90 samt den sorte udgave.

Nike Air Max Sko til enhver anledning

Siden 1987 har Nike Air Max domineret Nike sko markedet for damer, herre og børn. Skoen har en klar signaturdetalje med sin luftpude under hælen. Da skoen kom ud var den revolutionerende og det var en chance som Nike tog. Siden da har Nike Airmax vokset sig større i butikker og dens kollektion vokser med nye modeller. Nike er en af de brands som formår at skabe noget ekstraordinært i deres fodtøj som man bare må have. Nike Air Max har siden sin begyndelse vundet mange hjerter og er i dag en af Nike’s bedst solgte skomodeller til dato. Det hele hænger sammen med den blødhed, komfort og design som skoen er bygget efter. Det er ingen hemmelighed at skoen er mere populær at have på end andre før. Ligesiden er mode branchen og sports branchen begyndte at inspirerer hinanden, har Nike Air sko været et populært valg. Igennem de mere end 30 år skoen har eksisteret har mange store internationale sportsstjerner, verdenskendte kunstnere og andre indflydsrige personer haft Nike Air Max som foretrukken sneaker. Selvom Nike Air Max kollektionen er mere end 30 år gammel, formår Nike at udvide deres sortiment med nye modeller. Det betyder du både kan finde de klassiske Nike Air Force 1, Nike Air Max 97 samt modeller som Nike Air Max 90 Essential. Om du har sportstøj eller almindeligt hverdagstøj, så kan de populære Nike Air sko bruges til mange anledninger. Mange unge konfirmander er vilde med at bære hvide Nike Air Max som en del af deres konfirmation outfit. På samme måde som Nike Free, er Nike Air Max designet som performance sko med sin ’bounce’ luftpude, men bruges i dag af flere som casuelwear fodtøj. Som verdens største sportskæde, slår vi et slag for at have et par Nike Max Sko i sin garderoben. Det er casuel- og sporty sneakers til enhver anledning med jeans, shorts, træningsbukser med Nike logo på siden.

Find de nyeste Nike Air Max sko online

Nike Air Max er uden tvivl en klassiker når vi snakker sneakers. Nike Air Max er en utrolig behagelig sko, som er blevet designet i en række eksklusive farver, som du finder her på siden. Hvis du leder efter billige Nike Air Max, så har vi nedsat en række af vores sko her på siden. Du kan også se vores andre sneakers på tilbud fra Nike her. Specielt er vores klassiske sorte og hvide Air Max sko noget som alle må eje. Nike Air Max har formået at skabe en kult status omkring sig. Det er en sko som os skoelskere er vilde med. Hvis du mere er interesseret I at se alle vores Nike produkter, finder du udvalget her. Hos INTERSPORT.dk har vi derfor samlet alle Nike Air Max her på siden, så du selv kan filtrere efter farve, størrelse og pris. Det er gjort nemt og enkelt at finde dit par modesko. Køber du dine Nike Air Max hos INTERSPORT.dk garanterer vi at betjene din ordre indenfor samme dag, hvis din ordre er faldet på en hverdag. Efterfølgende vil du opleve en hurtig levering, hvor vi har leveret dine sko indenfor 1-3 hverdage. Hvis du tvivler på om det var den rette størrelse eller farve, så bytter vi gerne indenfor 365 dage. Du har altid 14 dage til at fortryde dit køb i INTERSPORT butik og online.