Sunday Sale på fodboldstøvler!

CONVERSE ALL STAR

Vi har samlet alle vores Converse All Star til dig her. Modellen findes i mange farvekombinationer og i en kort eller høj udgave. Skoene er et perfekt match til dit outfit og måske er du endda heldig og finde et par på tilbud!

Converse All Star

En af de mest ikoniske sko som har set dagens lys, er Converse All Star. Skoen skiller sig ud fra mængden med sit amerikanske look i sin høje og lave canvas silhuet. Converse blev på rekordtid en populær virksomhed og det så sport giganten NIKE. I dag er Converse ejet af NIKE men det betyder ikke udviklingen af Converse All Star Chuck Taylor er stoppet. Tværtimod er der udviklet på komfort i Converse All Star. Det betyder at de nyere modeller har Lunarlon mellemsål. Det var et tiltag fra NIKE efter overtagelsen.

Det var især i 60´erne og og 70’erne at Converse havde sin storhedstid. Igennem basketball opnåede Converse ikoniske status da legenden Chuck Taylor valgte at være hovedfigur på den nu bedst sælgende basketballsko i historien: Converse Chuck Taylor. I dag er skoen blevet modificeret til at fungere som et par smarte sneakers og var især et populært skovalg blandt konfirmander i nyere tid.

I dag anses Converse All Star Chuck Taylor som en af de mest ikoniske sneakers. Modellen fås både i HI og LOW version og er kendetegnet ved sin overdel i canvas og sål af gummi. Converse går aldrig af mode og har eksisteret i mere end 100 år. Den populære sko er stadigvæk på markedet og bliver stadigvæk sammenlignet med sko som NIKE Air Max. Hos INTERSPORT finder du også et sortiment af Converse All Star i Hi og LOW med forskellige farve varianter. Converse passer til enhver stil og er et par sneakers man bare må have stående i sin garderobe.