Landsholdtrøjer og DBU merchandise

Drømmer du om at spille fodbold på landsholdet, eller er du bare kæmpe fan af at se dit favorithold spille landskampe for Danmark? Den danske landsholdstrøje er i de ikoniske farver, rød og hvid, som er det klassiske hjemmebanedesign, men du finder dem også her på siden i flere andre farver. Uanset om du leder efter en landsholdstrøje, som du selv kan spille fodbold i, eller du blot mangler en fantrøje til at se landskampe i, så kan du opnå den helt rette stemning med en landsholdstrøje her fra siden. Som fodboldfan, så går du sikkert kun sjældent glip af en landskamp, hvad end du ser den på storskærm hjemme i stuen eller skal på stadion i Parken. Vi har landsholdstrøjer til børn og voksne, og du finder dem med både lange og korte ærmer, samt med eller uden lynlås eller hætte. Er du på jagt efter et komplet sæt, så kan du selvfølgelig også finde matchende bukser, shorts og strømper her hos INTERSPORT.

Køb Hummels landsholdtrøje her

Hummel har i årevis været officiel sponsor for det danske landshold, og her på siden kan du finde et flot udvalg af de lækre landsholdstrøjer fra brandet. Trøjerne er alle designet og produceret i lette og åndbare materialer, der gør dem fantastisk behagelige at have på til både fysisk aktivitet og afslapning foran fjernsynet. En landsholdstrøje kan altid kendes på de rød-hvide farver og det runde logo fra DBU, men designet ændrer sig løbende og bliver kun mere chik og moderne for hver gang. Vidste du, at spillerne faktisk selv er med til at designe landsholdstrøjen? Hummel har nemlig inviteret Spillerrådet med ind over processen, eftersom trøjen jo bliver fremstillet til selve spillerne. Med landsholdstøj i fantastiske materialer, så er der større chance for, at landsholdet får succes til EM eller VM, og som trofast fan er du selvfølgelig nødt til at eje en landsholdstrøje.

Officielle landsholdtrøjer og klaphat

Hos INTERSPORT finder du den officielle DBU landsholdtrøje 2018/2019 samt de nostalgiske klaphatte som blev EM's helt store helt i 1992. Når landsholdet trækker de nye trøjer over hovedet og kysser det danske logo, vil du ligge mærke til de episke design-detaljer som sender tanker mod Livgardens uniform, samt de landsholdets store triumfer. Det er ingen tilfældighed at krydset på brystet repræsenterer Livgarden på Danmarks landholdtrøjer. Det hele er som en hyldest til Livgardens værdigrundlag til at beskytte det fundamentale i vores kongerige, nemlig vores elskede kongehus. Den danske detalje på trøjen, bakker det danske landshold op til at kæmpe for fædrelandet. I landsholdtrøjerne er det også muligt at spotte den blå farve, som bruges til minde, om de store præsentationer ved EM i Frankrig i 1984, VM i Mexico i 1986 og EM i 1992. Alt omkring den danske landsholdtrøje symboliserer det som Danmark har opnået og støtter samtidig de danske kongelige værdier. Det fællesskab skal smitte af på landsholdet, når der sidder tusindvis af danskere på tribunen med DBU landsholdtrøjer og de populære DBU klaphatte. Det skal være en fest at gå til fodbold og sammen kan vi gøre en forskel. Landsholdet skal vide vi støtter dem i medgang og modgang. Frem med landsholdtrøjerne, hold om personen tættest på dig og syng så den danske nationalmelodi med stolthed på tribunen!

Find dit DBU fan merchandise frem

Når Danmark møder de tre hold i den indledende gruppe, skal det være med fuld opbakning i stuerne. Hvis ikke du er tilhænger af en officiel landsholdtrøje, kan du finde et kæmpe udvalg af DBU fans artikler som trøjer, hatte, halsterklæde, bukser og andet. Det handler om at vise sin støtte til de danske drenge. De røde/hvide farver skal vises frem, fra top til tå. Du kender den sikkert fra EM 1992. Den officielle klaphat er atter tilbage igen fra Alseca. Hiv i snoren med den ene hold og hold om vennerne med den anden. Det bliver ikke mere dansk end den ultimative fan merchandise, klaphatten. Klæd dig selv på, dine venner, dine børn, dine familie, alle du kender, med det smarte DBU tøj og vis støtte til Danmarks mission for et fantastisk VM 2018.

Bliv klar til at støtte landsholdet med trøjer

Der går ikke længe, før det danske fodboldlandshold igen skal kæmpe om sejren i hummels flotte uniform, og vil du gerne heppe på holdet fra første række, så køb en landsholdstrøje hjem her fra siden. Hos INTERSPORT er vi vilde med fodbold, og derfor tilbyder vi selvfølgelig både tøj og merchandise fra Danmarks stolte landshold her på siden. Vi har både hjemmebanetrøjer og udebanetrøjer i god kvalitet, samt i forskellige størrelser, så hele familien kan iklædes en flot landsholdstrøje. Hvad end din egen personlige landsholdshelt hedder Schmeichel eller Eriksen, så kan du finde en trøje, der matcher dine ønsker. Når du shopper nyt sportstøj og -udstyr her på siden, så kan du glæde dig over, at vi altid sender det afsted helt kvit og frit. Yderligere vil du modtage dine varer i løbet af kun 1-3 hverdage. Er du generelt bare vild med fodbold, eller har du et barn, der stræber efter at blive den nye stjerne på landsholdet, så kan du købe både fodboldstøvler, træningstøj, målmandshandsker, fodbolde mm. lige her.

Find de officielle landsholdtrøjer hos INTERSPORT

Hos INTERSPORT finder du de officielle landsholdtrøjer. Du finder den klassiske rød/hvide hjemmebanetrøje med korte og lange ærmer. I forlængelse tilbyder vi også den ikoniske udebanetrøje i hvid med krydset på trøjen i kort- og langærmet udgave. Endvidere har vi også målmandstrøjen til de inkarnerede målmands-fan. Uanset hvilken landsholdtrøje du køber, så viser du støtte til det danske landshold. Om det er på stadion i Rusland, bag skærmen i stuen eller sammen med venner på pubben så støtter du holdet. Til den ultimative roligan og nostalgiske fan, har vi også fået de officielle klaphatte tilbage som skabte succes for os. Tag klaphatten på, hiv i snoren og støt landsholdet med en vaskeægte DBU fan hat. Alle vores landsholdtrøjer kommer i mange størrelser og tilbydes til både mænd og kvinder. Vores udvalg af landsholdtrøjer tilbydes også til drenge og piger. Hele familien skal være en del af festen, så køb dine landsholdtrøjer til børn, når du bestiller til hele familien. Hos INTERSPORT ønsker vi at samle alle, små- som store, for at støtte herrelandsholdet til VM 2018. Støt holdet ved at købe den officielle Danmark landsholdtrøje til dig selv eller til dine børn. Alle landsholdtrøjer kan købes online, og bliver leveret indenfor 1-3 hverdage. Vi sender de rød/hvide fodboldtrøjer afsted gratis og bytter med et smil indenfor 30 hverdage. Du finder også landsholdtrøjen i vores INTERSPORT butikker.