rodekors
rodekors

STØT EN GOD SAG

I september og oktober kan du gå ned i din lokale INTERSPORT butik med din gamle flyverdragt og få 100 kr. for din gamle flyverdragt ved køb af en ny flyverdragt i INTERSPORT.

HVAD SKER DER MED DIN GAMLE FLYVERDRAGT?

Alle de flyverdragter vi modtager fra jer, bliver leveret til Røde Kors af GLS. Røde Kors sælger alle de ting de får indleveret, på den ene eller anden måde. Du skal derfor ikke tænke over den stand din gamle flyverdragt har. De sorterer alle flyverdragterne, og genbruger det hele, enten som flyverdragt eller som tekstilfibre. De flyverdragter der ikke kan bruges igen, sælger Røde Kors til tekstilfibre, der bliver til nyt tøj. Så hvad venter du på - skynd dig at find din gamle flyverdragt frem og smut ned i din lokale INTERSPORT butik, og støt en god sag!

HVAD GÅR OVERSKUDDET TIL?

Røde Kors sørger for, at alt indleveret tøj bliver til penge, som kan bruges til nødhjælp og socialt arbejde i verden og i Danmark. Det tøj der ikke kan genbruges eller genanvendes bliver solgt til udlandet som råmaterialer til tekstilfibre, og på den måde bliver brugt til nyt tøj.