Garmin Fenix 5

Når man løber, cykler, svømmer eller generelt dyrker sport, vælger mange at måle deres indsats, via et pulsur/gps ur. Når vi snakker toppen og det ultimative multisportsure. så må det være Garmin Fenix 5. Uret er selvfølgelig den naturlige udvikling af det populære Fenix 3 gpsur. Hvis du har et Garmin Fenix 3 ur og overvejer 5 modellen er spørgsmålet nok: Hvad er den store ændring fra Fenix 3 til Fenix 5?

Garmin Fenix 5 kommer i tre varianter. Software og træningsmæssigt kan de det samme, men Fenix 5X modellen tilbyder et komplet TOPO-kort som er indbygget. Uret kan derfor bruges som traditionel GPS vejviser og fortæller dig, når du skal dreje eller ligeud, som en klassisk GPS i bilen. De andre modeller er Fenix 5 og Fenix 5S. S5 modellen er den mindste af modellerne. Fenix 5s har afrundet kanter og kan måle sig med fx Forerunner 735XT, som også tilbydes her på siden. Du kan se alle vores Garmin Forerunner løbeure Garmin Forerunner. Generelt er 5S et mindre ur og mere eftertragtet blandt kvinder for sit feminine design. Garmin Fenix 5 er den ’direkte’ afløser for Fenix 3, selvom uret, fysisk, er mindre. Det positive ved uret er klart den lange levetid på batteriet med op til 24 timer i GPS-tilstand og 60 timer i UltraTrac-tilstand som er standard indstillingerne.

Garmin Fenix 5 er tidens multisportsur til topatleter

Det kan være svært at få et overblik over alle de specifikationer som Garmin Fenix 5 indeholder. Generelt for alle Fenix 5 modellerne får du indbygget håndleds baseret pulsmåling. Garmin har gjort dette til standard for urene, mens sensoren ikke er så dominerende for et stilrent design. Urene har fået et bedre display med forøget lysstyrke, mere detaljeret farver og kontrasten til ikonerne. Alle Garmin Fenix 5 urene understøtter nu Bluetooth, mens ANT+ stadigvæk er en mulighed. Det er smart til dig der gerne vil have temperaturmåling eksternt med en sensor. Funktionen med temperaturmåling lå i Fenix 3 modellen, men findes nu kun i X modellen.

Et af de helt store ønsker til et multisportsur, er indbygget WIFI. Det betyder at dataen kan løbe rundt og du får et præcist resultatet. Garmin har valgt at det kun er Garmin Fenix 5 med sapphire som har WIFI indbygget. Man kan dog stille spørgsmålsregn ved hvad bedre glas beskyttelse og trådløs internet har med hinanden af gøre. En forbedret detalje som er værd at nævne, er at alle Garmin Fenix 5 urene har fået deres datahastighed skruet op. Hvis Bluetooth er tændt og du har appen 'Garmin Connect', vil du opleve en hurtigere overførelse af data end ved Garmin Fenix 3 serien.

Det der var ekstra fedt ved Garmin Fenix 3, var du kunne skifte rem så du fik uret personliggjort. Nogle foretrækker gummirem, mens andre var bedre til stof- eller læderrem. Problemet var er der skulle bruges værktøj for at skifte rem. Dette er ikke tilfældet med hele Garmin Fenix 5 serien. Her er alle urene udstyret med ’Quickfit’ rem, som med et enkelt tryk, frigør remmen. Det vil derfor blive mere attraktivt at ’customize’ sit ur til sit look.

Hvis jeg har et Fenix 3 ur, er det pengene værd at opgradere?

Hvis du længe har ledt efter et ur, som kan bruges til træning, outdoor og almindelig brug er Garmin Fenix 3 det rette valg. Uret har et flot design, trods de mange funktioner. Uret er hverken for dominerende eller for sportsagtigt. Det gør uret anvendeligt til hverdag brug. Garmin Fenix 3 kommer i en masse varianter med Sapphire skærm, HR funktion og metal rem. Det er op til dig hvordan uret skal personliggøres. Med hjælp fra ’Garmin Face it’ kan du personliggøre dit ur, så det passer til dit outfit. Her har du mulighed for at vælge urskive og sætte dit eget billede, eller måske dit kæledyr, ind som baggrund. Uret kan også kobles op med trådløst signal, til de kompatible Iphones og Androids smartphones. Det betyder at du har mulighed for at få notifikationer når du modtager e-mails og sms’er, direkte på håndleddet. Super praktisk når du enten løber, cykler, svømmer eller udforsker naturen.

Stort udvalg af Garmin Fenix 5 GPS ure

Mange af de henvendelser som vi får hos INTERSPORT, handler om forskellen på Fenix 3 og Fenix 5. Garmin Fenix 3 er et glimrende ur som har mere end rigeligt af funktioner og specifikationer til at tilfredsstille selv den mest krævende sportsmand. Hvis du går og overvejer at opgradere dit Fenix 3 ud til Fenix 5, så skal du overveje følgende emner:

  • Ønsker du et mindre fysisk ur, men med samme outdoor design og funktioner som Fenix 3 serien?
  • Har du et behov for bedre lys, klare farver og bedre kontrast?
  • Er du typen som vil have fingrene i det ’nyeste’ indenfor løb?

Garmin 5 er uden tvivl i toppen af outdoor multisportsure. Quickfit funktionen er smart og nem at anvende. Generelt er Garmin Fenix 5 gjort mere ’mode’ rigtigt. Man kan mærke at uret i højere grad henvender sig til en større målgruppe end blot sportsmænd og damer. Hvis du føler for et multisportsur, som netop kan måle det meste, og som nu ser smart og modebevidst ud, så er Garmin Fenix 5 et must på ønskelisten.

Find de nyeste Garmin Fenix 5 GPS ure online

Hos INTERSPORT har vi altid haft et af landets største udvalg af ure fra Garmin. Det har vi stadigvæk og vores kollektion vokser kun med interessen. Hvis du længe har ledt efter den bedste pris på Garmin Fenix 5, så garantier vi altid at have en af de laveste priser, hvis ikke den laveste. Vores udvalg af Garmin Fenix 5 byder på: Garmin Fenix 5 Sapphire med indbygget WIFI og pulsmåler. Den originale Fenix 5 med indbygget pulsmåler samt den ’pæne’ Fenix 5S hvor urskiven er afrundet og mere minder om et modeur. Alle vores Garmin Fenix 5 ure kommer med opladning/datakabel og quick guide for hurtig opsætning. Alle urene kommer i flot indpakning, med alt tilbehør, som medfølger. Ønskes nye remme eller ekstra opladningsstik, kan det tilkøbes her på siden. Hvis du beslutter dig for at købe et Garmin Fenix 5 ur, så får du det leveret indenfor 1-3 hverdage. Om du bestiller Garmin Fenix 5 sapphire, 5 eller 5s, bliver dit ur leveret gratis med GLS eller fra 39,- hos Post Danmark. Skulle du gå hen og fortryde dit køb eller er usikker på, om det nu, kan de rette specifikationer, har du altid 30 dages returret, hvor du indenfor de første 14 dage, kan få dit fulde beløb tilbage. Husk blot at afleverer uret i samme gode stand som du modtog det enten fysisk eller online på INTERSPORT.dk.