Garmin Forerunner

Forerunner er en række løbe, sprint, tri, spinning, svømning, cykling- og ro ure som kan gå ind og hjælpe dig med at opnå nye resultater. Garmin Forerunner består af en lang serie af aktivitetsure som hver især dækker forskellige behov. Hvis du indenfor løb søger et ur som kan være din træningsmakker, vil Garmin Forerunner 235 og Garmin Forerunner 35 være et godt bud. Begge ure er udstyret med tempo, distance og tidsmåling. I uret ligger 'Virtual Pacer' som kan fortælle dig, hvornår du skal øge eller reducerer din hastighed, for at holde dig opdateret med dine rekorder. Hvis du gerne vil have et aktivitetsur som er klassen over, er Forerunner 230 og Forerunner 235 et seriøst bud. Garmin Forerunner 230 og 235 er din virtuelle træningsmentor, som fortæller dig og vejleder til at løbe bedre og længere. Her har du mulighed for at tilpasse dig eksisterende træningsplaner, eller din helt egen løbetræning som du kan uploade via 'Garmin Connect'. Hvis du absolut skal have det bedste indenfor Forerunner serien, vil vi anbefale Garmin Forerunner 735XT og Garmin Forerunner 935. Begge aktivitetsure går ind og analysere dataen, for at overvåge din træning samt søvnrytme. Uret kan hjælpe dig med at restituere korrekt og via brystrem kan Forerunner 735XT gå ind og vurderer din VO2 maks kapacitet. Det vil sige du altid er på højkant med hvor meget luft, energi og form du har tilbage, med ekspert analyse data for løb, svømning og cykling.

Stort udvalg af Garmin Forerunner løbeure

Garmin Forerunner dækker forskellige behov. Desto højere i nummeret du kommer op, desto flere funktioner har aktivitetsuret. Nedenstående finder du alle modeller i Forerunner serien og hvad de kan:

Garmin Forerunner 25

Hvis du søger et aktivitetsur hvor alt det visuelle er skåret væk og du kun betaler for de fede funktioner, så er Forerunner 25 et godt valg. Uret kan hjælpe dig med at opnå et nyt niveau. Selve uret er meget brugervenligt og registrerer de mest basale løbeegenskaber som distance, tempo og puls. Uret kan opkobles med din smartphone, så du aldrig går glip af et opkald eller tekst besked. Uret har ikke pulsmåler i håndleddet og skal købes separat her.

Garmin Forerunner 35

Uret kan godt beskrives som lidt af et ’all-round’ aktivitetsur. Forerunner 35 ligner på mange måder et normalt digitalt ur. Det smarte ur kan dog hjælpe dig med at holde formen. Det helt geniale ved uret, er den håndleds baseret pulsmåler, som fungerer til punkt og prikke. Uret har forskellige sports profiler du kan løbe efter, men også mulighed for at designe dit eget. Selve displayet er større og mere gennemført end Forerunner 25. Her betaler du for et smart og praktisk ur. som også kan opkobles med din smartphone, så sms, opkald og andre påmindelser ikke bliver overset.

Garmin Forerunner 230

Det ses tydeligt at Forerunner 230 kommer med lidt mere ’power’ end Forerunner 25 og 35. Aktivitetsuret er udstyret med VO2-max, som går ind og vurderer hvor stor en mængde ilt du kan forbruge under aktivitet. Forerunner 230 kan oprette en personlig tilpasset træning, præcis som du vil have den. Som Forerunner 25 og 35, går du aldrig glip af en sms, email eller opkald med 'Smart Notifikations'. Dette kræver dog en kompatibel smartphone.

Garmin Forerunner 235

Uret er opgraderet med håndleds baseret pulsmåling. Det betyder du ikke har brug for et puls bælte. Dog anbefaler INTERSPORT at købe et, hvis du vil have 99,99 % nøjagtighed. Displayet er farverigt og indbydende og fortæller dig hvilket zone (form) du er i. Ligeledes som de andre modeller omfatter Garmin Forerunner 235 Smart notifikationer og Connect IQ appen.

Garmin Forerunner 735XT

Det populære ur må siges at være i en klasse for sig selv. Multisportsuret har håndledsbaseret pulsmåling, som giver en endnu skarpere måling af stress-score, præstationskrav og syregrænse. Teknologien i løbedynamikken er udviklet mere teknisk og måler skridtlængde, jordkontakt pr skridt og vertikale udsving. Dette kræver dog HRM-RUN eller HRM-TRI pulsmåler. Uret tåler også vand og har funktioner som svømme-intervalresumé og pulsdata i realtid. Det kræver dog et HRM-Swim pulsmåler. Garmin Forerunner 735XT er et multisportsur der kan tilkobles forskellige aktivitetsprofiler som løb, cykling, svømning, langred, trailløb, vandring og styrketræning. Med forbindelse til smartphone, får du smart notifikationer og automatisk upload af data til Garmin Connect appen. Garmin Forerunner 735XT har sin absolutte bedste pris hos INTERSPORT. Hvis du kender til urets funktioner og kun leder efter den billigste forhandler, så garantier vi hos INTERSPORT at du ikke kan finde uret andre steder til en bedre pris. Dette gælder alle autoriserede webshops.

Garmin Forerunner 935

Det ultimative GPS- og multisportsur er Forerunner 935. Hvis dit mål er at slå dine egne rekorder, er dette utrolig lette (49 gram) GPS/løbeur, designet til dig. Det fantastiske ur er designet med en batterilevetid, som kun de færreste kan tænke sig til. Hvis du løber en ironman eller ultramaraton kan du være sikker på uret kan klare turen. Op til 24 timers batterlevetid i GPS og 60 timer i UltraTrac som er standard. Forerunner har fået, Garmin Fenix, teknologien GPS- og GLONASS dækning. Det betyder at du altid har de mest præcise data og en bedre sporing, takket være de internationale satellitter. Forerunner 935 har fået en ny teknologi, som giver dig målinger på din træningstatus. Det betyder uret kan evaluerer din træningshistorik og fortælle om du træner effekt, på dit højeste eller overpræsterer. Garmin Forerunner 935 har et hav af funktioner fra løbedynamik, håndledsbaseret puls, træningstatus, VO2-max og Strava Live Segments, så du altid har konkurrence ved hånden. Forerunner 935 er kompatibel med en række smartphones. så du kan få smart notifikation, automatisk opdatering af data og tilpasset urskriver, rem og apps.

Konkurrencedygtige priser på Garmin Forerunner

Hvis du leder efter stedet hvor du finder billige Forerunner ure, kan du besøge INTERSPORT. Vi har et af landets bedste priser på Forerunner serien, fra 235 til 735XT. I samarbejdet med Garmin sikrer vi GPS/multisportsure til spotpris så du kan udfordre din træning billigt. Køber du dit Garmin Forerunner ur hos INTERSPORT, så sender vi uret samme dag du ligger din ordre (hverdage). Dertil kan du allerede begynde at træne op, for du har dit ur indenfor 3 dage. Vi sender det selvfølgelig gratis til dig og du har som altid 30 dages returret. Finder du ud af at du måske skulle bruge et andet multisportsur som Garmin Fenix 3 eller Garmin Fenix 5, så kvitterer vi med pengene retur indenfor 14 dage. Du kan også se alle vores andre modeller fra Garmin.