Sunday Sale på fodboldstøvler!

Inliners og side by side rulleskøjter

Tilbage i 80’erne og 90’erne var rulleskøjter utroligt moderne, og som voksen kan du sikkert selv huske, da inliners blev introduceret som en ny og cool måde at køre rulleskøjter på. Inliners var nemlig lige lidt sejere end side by side-rulleskøjterne. I mange år har inliners været meget mindre brugt, men i dag har de nærmest fået en genfødsel, og man ser dem derfor ofte i gadebilledet igen. Her på siden finder du vores udvalg af smarte inliners til både mænd og kvinder. På inliners er hjulene placeret på en lang række under støvlen, frem for ved siden af hinanden, som det ses på de klassiske rulleskøjter. De fleste inliners kommer med gode, solide hjul af en vis hårdhed, der gør det muligt for dig at oparbejde en rigtig god hastighed, men samtidig stå godt fast på vejen. Vi tilbyder inliners fra blandt andet FIREFLY, der producerer og designer nogle smarte og ikke mindst behagelige rulleskøjter til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Inliners til sport og fritid

Inliners er underholdende i mange forskellige henseender. Du kan bruge dem både som ren og skær underholdning på en hyggelig tur sammen med en god ven, veninde eller i selskab med familien, men du kan også bruge dem som et alternativ til sportslig aktivitet. Har du fx svært ved at slæbe dig selv ned i fitnesscenteret, så kan inliners være et perfekt alternativ til at få bevæget dig. Samtidig får du masser af frisk luft, og er du vild med action og fart, så kan du med inliners også få tilfredsstillet disse behov. De kan altså bruges til både sport og fritid, og frem for at sidde foran en computerskærm, så er det en noget sundere hobby at køre på rulleskøjter. De forskellige inliners hos INTERSPORT er lavet i åndbare materialer, der lader dine fødder ånde og som tilfører dem luft, så du sagtens kan køre en lang tur uden at have brug for en pause. Holder du godt øje her på siden, så kan du være heldig at spare mange penge ved at finde inliners til utroligt skarpe tilbudspriser. Find dit favoritpar i dag.

Køb dine inliners hos INTERSPORT

Er du på jagt efter et par nye inliners, så find dem her hos os. Glem dog ikke at få det rette udstyr med til dine inliners. Vi har både knæbeskyttere og albuebeskyttere, samt hjelme, der skal sikre, at du ikke kommer til skade. Du kan også finde klassiske rulleskøjter eller retro side by side rulleskøjter. Vi tilbyder dig altid fri fragt og lynhurtig levering på kun 1-3 hverdage. Hold dig derfor ikke tilbage, men sæt dig godt tilrette i sofaen og find dine nye inliners her på siden i dag. Er du medlem af Club INTERSPORT? Hvis ikke, så kan det kun gå for langsomt med at få meldt dig ind. Her får du nemlig en masse spændende fordele, og det er helt gratis at være medlem. Vi ser frem til at byde dig velkommen i klubben.