Kinesiotape og sportstape

Kinesiotape er en form for sportstape, der bruges til restitution og for at fremme præstationen i sportslige sammenhænge. Mange professionelle sportsudøver er store fortalere for kinesiotape, imens andre tvivler mere på, hvorvidt det gør en forskel eller ej. Dog er du nødt til at prøve det på egen krop, før du kan vurdere effekten, og bøvler du med skader eller skavanker, så er det bestemt et forsøg værd. I forhold til almindeligt sportstape, så er kinesiotape præget i mønsteret, hvilket sørger for, at huden kan ånde og dermed sidder bedre fast på huden og i længere tid også. Derudover er kinesiotape utroligt elastisk, men det kan være svært at placere korrekt på kroppen uden hjælp fra en anden. Så allier dig med en ven eller veninde, eller få en professionel til at sætte det på. Her kan du finde den berømte tape i forskellige farver alt efter, hvor du har problemer. Vi har kinesiotape til både knæ, ryg, skulder, håndled, nakke og fødder. Vælg derfor den, du skal bruge her og glæd dig til at opleve forskellen.

Sådan hjælper kinesiotape med dine skader

Kinesiotape bruges til behandling af diverse sportsskader, men det kan også bruges til smertelindring, til at øge blodcirkulationen og til at mindske hævelse og inflammation. Dog kan det være meget forskelligt fra person til person, hvorvidt man føler, det har en effekt eller ej. Vi kan derfor ikke garantere dig, at du bliver skadefri ved brug af kinesiotape. På samme måde kan kinesiotape også sjældent stå alene om at udbedre en sportsskade. I de fleste tilfælde vil genoptræning også være nødvendig – kinesiotape skal ses som en slags accessory til din genoptræning. De pakker du finder her på siden er ”pre cut”-pakker. Det vil sige, at tapen på forhånd er skåret i hensigtsmæssige størrelser alt efter, hvilken kropsdel, der står for skud. Så kan du nemt pille dem ud af pakken og sætte dem på lige der, hvor du har brug for det. Hvis du synes Kinesiotape måske er for meget, har vi også almindelig sportstape tilgængelig.

Oplev hurtigere restitution med kinesiotape

Hos INTERSPORT elsker vi alle former for sportsgrene, og her i vores webshop kan du finde alt det, du står og mangler af både tøj, sko og udstyr. Er du meget fysisk aktiv, så kan det være svært at undgå lidt småskader og -skavanker ind imellem, og hertil kan kinesiotape hjælpe dig med at komme helt ovenpå igen. Uanset hvilken tape du køber hjem, eller hvor meget, så kan du være sikker på, at vi sender det til dig helt kvit og frit. Det er en service, som vi er meget stolte af at kunne tilbyde dig, og som om det ikke var nok, så leverer vi også på kun 1-3 hverdage. Køb derfor alt det du mangler til din træning her hos os. Vi sidder altid klar til at tage imod din bestilling, og vi glæder os til at se, hvad du vælger.