Kompressionstøj og kompressionsstrømper

Hvis du kan lide at dyrke sport, så ved du også, at det helt rette udstyr i høj grad er med til at styrke din performance. Måske forbinder du kompressionsstrømper med at være noget, kun ældre mennesker har glæde af eller brug for, men sådan behøver det langt fra at være. Kompressionsstrømper er designet og udviklet til at øge blodcirkulationen i benene. Helt konkret fungerer de sådan, at de hjælper venerne med at presse blodet fra benene og fødderne op mod hjertet. Det helt særlige design gør nemlig, at der bliver skabt et tryk, som er højest omkring anklerne, og som aftager op imod knæet. Dermed øges blodcirkulationen, og kompressionsstrømperne forhindrer blodet i at samles i benet. Kompressionsstrømper har en utroligt god, forebyggende effekt imod fx trætte og hævede ben, åreknuder og blodpropper, og derfor gør mange ældre mennesker brug af dem. Men de er også fantastiske til dig, der kan lide at løbe langt og gerne vil sørge for friske ben under hele løbeturen.

Kompressionsstrømper til de aktive

Kan du lide at løbe, men oplever du, at du ofte får tunge, stive eller hævede ben eller en lang tur, så kan det være et tegn på, at blodcirkulationen ikke fungerer optimalt. Det er blevet bevist, at kompressionsstrømper mindsker ømhed samt risikoen for skader. Derudover restituerer kroppen hurtigere, hvis du efter en lang løbetur beholder strømperne på i noget tid. Der er altså mange gode grunde til, hvorfor du som aktiv sportsudøver bør prøve et par kompressionsstrømper. Her hos INTERSPORT finder du dem til både mænd og kvinder. Du kan finde dem fra blandt andet CEP, der producerer massevis af smart og funktionelt udstyr til dig, der er vild med outdoor-aktivitet, hvad end det er løb, cykling, triatlon eller noget helt andet. Har du ikke før stiftet bekendtskab med en kompressionsstrømpe, så kan det godt være, du bliver en smule overrasket første gang, du skal have dem på. De kan nemlig være meget svære at få på – men det er meningen. For at kompressionseffekten kan fungere optimalt, så skal strømperne sidde utrolig tæt. Faktisk så tæt, at det føles som om, at du aldrig kommer til at få dem på. Men bare rolig, det gør du. Det kræver blot noget tålmodighed, og så snart du har dem på, så giver det mening for dig, hvorfor de skulle være så besværlige.

Find kompressionstøj- og strømper hos INTERSPORT

Hos INTERSPORT er vi glade for at kunne tilbyde dig kompressionsstrømper fra nogle gode brands, der helt sikkert vil leve op til dine forventninger. Men vi har også meget andet end kompressionsstrømper, der vil bidrage til at optimere dine præstationer. Du kan også finde kompressionstøj fra Under Armour samt NIKE her på siden. Hvad end du er til løb, badminton, fodbold, håndbold eller svømning, så har vi det, du søger. Dyk derfor ned i vores udvalg af lækre produkter her i vores webshop og find det, du leder efter, hvad end det er tøj, sko eller udstyr. Vi sender altid dine varer afsted helt kvit og frit, og du kan se frem til at modtage dem inden for kun 1-3 hverdage. Udvælg derfor dine favoritter her fra siden i dag, og tøv ikke med at klikke dem hjem. Vi sidder altid klar til at tage imod din bestilling, og vi glæder os til at betjene din ordre.