Elektroniske byttemærker hos INTERSPORT


Når du handler på Intersport.dk eller i en af vores INTERSPORT butikker, så har du mulighed for at bytte- og returnere i 365 dage efter dit køb - både online og i alle vores INTERSPORT-butikker. Har du handlet online på Intersport.dk, så kan du returnere via vores returportal her, eller gå i en af vores INTERSPORT butikker og returnere en eller flere af dine købte varer, så længe varen er indtakt og overholder betingelserne for ombytning og retur. Det kan du læse mere om under vores handelsbetingelser lige her.

Skal du bytte eller returnere en vare som er købt online, så skal du bruge det digitale byttemærke, som fremsendes til dig på din oplyste mail i forbindelse med aflæggelsen af din online ordre, og sendes til dig når vi afsender din ordre. 

I mailen er der et link til byttemærket - stregkoden på byttemærket skal fremvises i butikken. Skal dit køb bruges som gave, kan du selv printe byttemærket ud og sætte det henover prisen. Undgå at strege prisen over med tusch, men brug i stedet byttemærket som prisskjuler. 

Ved at gøre vores byttemærker elektroniske sparer vi hver dag miljøet for en masse print af byttemærker, som for langt størstedelens vedkommende ikke bliver brugt. Det har vi gjort noget ved. Tak fordi at du bruger vores elektroniske byttemærker.

 

Har du yderligere spørgsmål til elektroniske byttemærker hos INTERSPORT, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Kundeservice kan kontaktes på tlf. 43 55 80 00 og mail kundeservice@intersport.dk.