GAVEKORT 

Du kan købe et INTERSPORT gavekort i alle vores butikker eller online, og det kan benyttes i alle landets INTERSPORT butikker i op til 3 år efter udstedelsesdato. Kortet kodes med det beløb, som du ønsker i butikken eller som du har lagt en ordre på, og det fungerer som et almindeligt betalingskort. Vi opfordrer til, at man skriver sit gavekortnummer ned i tilfælde af, at det bortkommer. Har du mistet dit gavekort, så kontakt din nærmeste INTERSPORT butik eller ring til Customer Success teamet på telefon 43 55 80 00. Gavekort er gyldige 3 år fra udstedelsesdatoen.
Du kan også tjekke salodoen på dit gavekort, alt du skal gøre er at indtaste det gavekortnummer, som står på bagsiden af dit gavekort.

Gavekort kan ikke benyttes online eller i INTERSPORT i Magasin.

Ønsker du at få udbetalt beløbet på dit gavekort, gøres der opmærksom på at der opkræves et gebyr på 25kr i administrationsomkostninger.

KØB ET GAVEKORT HER
TJEK SALDOEN PÅ DIT GAVEKORT HER.
KONTAKT OS HER

TILGODEBEVIS

Har du modtaget et tilgodebevis kan dette ligeledes anvendes i alle INTERSPORT butikker landet over. Tilgodebeviser kan ikke benyttes på INTERSPORT.dk eller Intersport Magasin. Tilgodebeviser er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen.

Har du fået godkendt en udbetaling af dit tilgodebevis, gøres der opmærksom på at der opkræves et gebyr på 25kr i administrationsomkostninger.