Få pulsen op derhjemme!

Mangler du inspiration til træning derhjemme, så får du her nogle sjove tips, hvor både store og små kan være med.Vild med basketball?

Har du et par spande og en bold, så er du så godt som klar til tage en hurtig basketball dyst hjemme i haven. Du kan også spille alene - øvelse gør mester!

Sjov og ballade

Udfordre dine børn i en mild omgang boksning, hvor I kan få forbrændt kalorier og sat gang i lattermusklerne. Det eneste I mangler er nogle boksehandsker.

En klassiker!

Skal du have trænet reflekserne, så er bordtennis den perfekte sport. Inviter din kæreste eller hele familien til et slag bordtennis og få styrket både jeres fysiske og mentale helbred.

Er du den nye Christian Eriksen?

Der skal øvelse til for at blive banens topscorer, men med lidt tape og en bold, så kan du let træne din teknik derhjemme og få sved på panden.

Klar, parat, start!

Bliv mester til strike og spare derhjemme i stuen. Hele familien kan dyste mod hinanden i denne leg der med garanti får pulsen op.

Rastløs?

Der kræves ikke meget for at lave en sjov og samtidig udfordrende forhindringsbane derhjemme. Det eneste du mangler er noget lækkert og komfortabelt træningstøj.