Løb og træning med Intersport

Adidas Ultraboost i sort

Leder du efter dine næste par mode sneakers eller løbesko? Der er mange gode modeller og mærker på markedet, men man kommer ikke uden om Adidas Ultraboost i sort, hvis man vil have det ypperste hvad angår både udseende og ydeevne. Adidas Ultraboost er kendt for sin uforlignelige komfort, og et helt unikt design. Siden 2015, hvor den originale Ultraboost blev sendt på markedet, har Adidas defineret hvad en moderne sneaker skal kunne. Adidas Ultraboost kommer i mange forskellige farver og designs, men en Ultraboost i sort er noget helt særligt, og det er en model, du som fan af sneakers og løbesko bør overveje at tilføje til din garderobe.

 
 

En helt særlig type sko

Adidas Ultraboost har i alle sine modeller det til fælles, at pasformen er fantastisk. Skoen nærmest omfavner foden, som var det en sok. Det er især på grund af overdelen på Adidas Ultraboost, som går under navnet Primeknit. Det er en elastisk og strikket overdel, skabt af syntetisk polyester, der siden 2018 har indeholdt genanvendt plastik. Herudover har mellemsålen den særlige Boost-funktion i skummet, som har givet anledning til skoens navn. Skummet giver en springkraft og stødabsorption, som gør skoen til en både komfortabel hverdagssko, og en løbesko med høj ydeevne.

En sko til mange lejligheder

En sort Adidas Ultraboost er en sko, der kan bruges til utroligt mange situationer, og kombineres med meget forskelligt tøj. Hvis du skal matche dit casual outfit, med et par diskrete sorte sko, så er Ultraboost et sikkert valg. Hvis du skal i byen eller til et festligt arrangement, så er netop et par sorte Ultraboost den type sneakers, som kan gå godt til lejligheden. Og hertil kommer selvfølgelig dagligdagens slid og slæb, eller sågar en lang løbetur. Det smarte ved at vælge sine Adidas Ultraboost i sort er også, at man ikke behøver at spekulere særlig meget på rengøring af skoene. Skoene kan godt vaskes, men du vil ikke skulle gøre det lige så ofte, som hvis du vælger et par hvide sko.

 
 

Fra 2015 til 2021 - en konstant udvikling

Adidas fik en enorm succes da de lancerede Ultraboost tilbage i 2015, og siden da har Adidas år efter år sendt nye variationer af modellen på markedet. Det gør, at man som sneakerhead kan finde lige netop de Ultraboost, som passer bedst til ens smag. De første tre år udkom flere versioner af de originale, men i 2019 udkom de første af en ny serie, nemlig Ultraboost 19. Året efter blev de efterfulgt af Ultraboost 20 og i år af Ultraboost 21. Modellerne 19 og 20 var mere faste i overdelen, og der blev lagt 20 % mere Boost-skum til sålen. I modellen Ultraboost 21 er der yderligere 6 % Boost-skum, og en ændret ydersål. Det gør at du kan vælge og vrage mellem forskellige komforttyper og designs, uden at miste den karakteristiske Ultraboost fornemmelse. Da Ultraboost kom frem, var både designet, pasformen og teknologien futuristisk, og det er en arv som Adidas søger at videreføre i den seneste model fra 2021. En Adidas Ultraboost vil gerne vises frem, det er ikke en sko der prøver at være diskret og usynlig. Den gør det dog på en måde, der undgår at virke forceret eller påtaget. Med en sort Ultraboost får man det bedste af to verdener, et exceptionelt og unikt design, men i en nedtonet farve, der kan gå til næsten alt slags tøj.

Find dem der passer dig

Hvis du er til maksimal komfort, så er det nok den seneste model, Adidas Ultraboost 21 du skal gå efter. Denne model har både en meget fleksibel og strækbar overdel, det såkaldte Primeknit, og den sål i Ultraboost-familien med størst grad af Boost-effekt. Du kan sagtens bruge Ultraboost til at løbe med, men den brillerer i hverdagen, hvor man står meget op, og skal gå fra sted til sted. Hvis du vil have en mere nedtonet model, så er den originale Ultraboost værd at gå efter. Her er der den mindste mængde Boost i sålen. Og hvis det er en mindre fleksibel overdel, der tiltaler dig, så er det Ultraboost 19 og Ultraboost 20 du bør prøve. Uanset hvad kan du finde den Ultraboost, der passer til netop dit behov.