Nike Air Force 1 sko

Hvordan præsenterer man en af de mest populære sneakers på markedet? Når man nævner Nike sko, kan man ikke komme udenom Nike Air Force 1. Skoen som siden 1982 har været på markedet og sin velkendte hvide farve i både low, high og suede udgave. Nike Air Force kollektionen forbinder de fleste nok med det velkendte Nike ’Swoosh’ logo på siden. Det der nok ikke var mange som kendte til, er at kollektionen er opkaldt efter præsidentens fly ’Air Force 1’. Navnet er blevet et synonym for den amerikanske kultur, specielt indenfor hip-hop verdenen. Det er svært ikke at være begejstret for en Nike sko som har fået så meget kultur og historie ned i sin kollektion. Nike Air Force 1 bliver en af de sneakers som vil være i Nike’s DNA resten af Nike’s eksistens. Den populære sko er kendetegnet med sin tykke ydersål og den store Swoosh på siden. Skoen kommer i high, regular og low udgave, efter hvilket udtryk man søger.

Stort udvalg af Nike Air Force 1 sneakers

Nike Air Force kollektionen er nok den flest folk forbinder med “Swoosh” logoet. Serien, der er opkaldt efter præsidentens fly “Air Force 1” er blevet et synonym med amerikansk kultur. Uanset om Nike Air Force 1 skulle gå ud af produktionen, så vil folk snakke om silhuetten. Den populære klassiker optråder igen og igen i bylivet, på både damer og herre. Hvis du vil opnå et fedt og behageligt look, så har du de helt rette sneakers. De casuel sko kommer i mange varianter og farver. Det betyder du på kort tid kan skabe dig et super fedt outfit med de rette par kicks. For mange er Nike Air Force 1 blevet et samleobjekt, hvor det handler om at have en af hver Nike Air Force. De klassiske modeller er Nike Air Force 1, Nike Air Force 07, Nike Air Force low, Nike Air Force mid samt Nike Air Force high. Det der gør disse Nike sneakers så populære for sneaker elskere, er at skoene ikke bliver produceret regelmæssigt. Det kan ske at produktionen tager flere år inden der kommer nye til.

Find populære Nike Air Force 1 online

Hos INTERSPORT har vi et stærkt udvalg af Nike Air Force 1 sneakers til damer og herre. Vi dækker over de mest klassiske farver som sort og hvid. Designet er først og fremmest markant og kraftigt, som gør skoene ergonomiske og smarte. Der er en grund til at skoen siden 1982 har været en af Nike’s mest efterspurgte sko på markedet. Undervejs har skoen haft en spændende rejse med samarbejde med diverse brands. Den hvide klassiske Nike Air Force 1 i hvid kom på markedet i 1987. Den populære sko blev oprigtigt designet som en basketballsko med sin innovative sole-mønster og med sin hævet ydersål. Siden da har hip-hop verdenen åbnet øjne for skoen, og kombinationen mellem sportsbranchen og modebranchen, kulminerende til en af de bedst sælgende Nike sneakers på markedet. Du finder alle vores Nike Air Force 1 sko her på siden, til herre, damer og børn. Du kan shoppe Nike sko online eller tage ned i din lokale INTERSPORT butik. Bestiller du online tilbyder vi gratis forsendelse og 1-3 dages levering. Du har altid 30 dages bytteret på dine købte vare.