Sunday Sale på fodboldstøvler!

Nike Air Max Invigor

En af de mest ikoniske Nike sko på markedet er Nike Air Max. Den klassiske model findes i mange varianter og en af dem er Nike Air Max Invigor. Dette er en serie af sneakers til damer og herre. Modellen som findes på INTERSPORT er Invigor Mid, som er den perfekte efterårs sneakers. Skosilhuetten er høj og giver varme og støtte til anklerne. Mellemsålen er støttet op af den velkendte Air Max teknologi for stødabsobering. Den populære model er ikke just en løbesko, men har lignende funktioner fra den populære Nike Air Max basketsko. Selvom skoen måske ikke ligner en let fritidssko eller støvle, så er den opbygget med et letvægts komfort. Den milde støddæmpning gør at skoen er perfekt til fritid og den aktive hverdag. Modellen tilbydes ikke kun i mid modellen men også low som en klassisk sneaker. Af populære farver kan du finde den helt sorte Invigor Mid her på siden.

Mere end en Nike løbesko

Den moderne skosilhuet er inspireret af 90'ernes svar på Nike Air Max og designet er siden hen blevet udviklet. Den populære Nike Air Max Invigor Mid er en god vintersko med en halvhøj skokrave, sømløst overtræk og et moderne look. Ikke nok med skoen er komfortabel og varm, så leverer skoen også en god gå-komfort. Dette er takket være den indbygget mellemsål ’Max Air’ som leverer en let støddæmpning ved hvert skridt. Man kan næsten kun forvente et par gode sneakers fra Nike, når man hører ordene ’Air Max’. Jo tættere vi kommer mod det kolde vejr, desto mere aktuel bliver Invigor. Dette gælder både for herre og damer med den kønsneutrale vintersko. Hvis du har en kærlighed til Nike Air Max serien og specielt den altid populære Nike Air Max 95, har du den høje model her.

Find alle Nike Air Max Invigor sneakers online

Hos INTERSPORT er vi vilde med alt der omhandler Nike Air Max. Der deles også kærlighed ud til en anden gren af sko familien: Nike Air Max Invigor. Dette er vinterskoen fra Nike som kombinerer en lækker komfort med en blød og behagelig Air Max stødabsorbering. Skoen er blevet inspireret af den legendariske Nike Air Max 95 med sit look fra top til bund. På siden her har vi samlet alle Invigor Air Max sneakers i de populære farver og størrelser. Find det rette par sko her på siden, eller hop ned i din lokale INTERSPORT Butik. Her kan vores personale hjælpe med at finde den rette størrelser. Har du forelsket dig i Nike Air Max serien, men er skoene for kolde til efterår og vinter? Prøv med et par Nike Air Max Invigor og bibehold den selv samme komfort og udseende hele året rundt. Husk at der tilbydes 30 dages bytteret og 14 dages fortrydelsesret i både butik og online.