Nike Air Max Thea

Det kan være du har forelsket dig i den klassiske Nike Air Max kollektion, men gerne vil have en mere feminin model. Det kan faktisk lade sig gøre at få lidt af begge verdener da Nike, har designet en mere kvindelig kollektion: Nike Air Max Thea. Det der kendetegner den populære serie af sko er det markante og stærke design kombineret med et let touch. Mange af elementerne er stadigvæk at kende fra den oprindelig sko silhuet, men looket er gjort mere feminint med farver og små bløde detaljer. Der gik ikke længe før Nike Thea blev en bestseller indenfor dame sneakers. Ikke nok med skoens udseende og pasform, så var skoen også designet til de helt varme sommervejr, men også forår og efterår. Den store fidus til den populære Nike Air Thea er uden tvivl de mange variationer af farver. Det grundlæggende i skoens komfort og design er på plads. I forlængelse med den rette farve, har man en fantastisk dame sneakers til diverse outfits. Ikke nok med at Nike har designet i mange forskellige farver, så findes de mest efterspurgte Air Max Thea farver også: Nike Air Max Thea sort og Nike Air Max Thea hvid her på siden.

Klæd dig på med feminine Nike Air Thea damesko

Man kan aldrig få nok sneakers til sin garderobe. Hvert par passer til et bestemt sæt tøj. Det kan være du har et par Nike Free til afslapningstøjet om søndagen, måske har du et par Nike Air Force 1 til en shoppingtur med veninderne. Har du ikke et par Nike Air Max Thea derhjemme endnu, har du god grund til at få shoppet et par af tidens mest trendy Nike damesko. Lige siden Nike Air Max kom på markedet, har der manglet et blødere alternativ til den feminine livsstil. Nike Max Thea kom på skohylderne i klassiske pastel farver som hurtigt blev populært. I dagens billede ses Nike Air Max Thea som en af Nike’s mest populære sko silhuetter og det ligner ikke det skal stoppe. Den ultimative damesko kan bruges til flere anledninger. Det er uanset om det er en shoppingtur på strøget, en hyggelig aften ude med veninderne eller en god aften ude og spise på resturent. Oprindeligt var Nike Air Thea en damesko hvis hensigt var på performance. I dagens billede er skoen blevet et fashionikon og en bestseller indenfor dame sneakers.

Alle damer fortjener et par Nike Air Max Thea sneakers

Nike Air Max Thea er en damesko som passer på ens fødder. I takt med skoen er moderne og trendy i sit udtryk fortjener enhver kvinde et par. Modellen er blevet designet i flere farver som passer til ens stil. Det betyder man får den bedste pasform og komfort. Med andre ord føler man sig kvindelig og sporty med et par klassiske Nike Air Max Thea sko. Hos INTERSPORT fører vi et spændende udvalg af Nike Thea i forskellige farver og kombination. På siden finder du de klassiske farver som hvid og sort, men der tilbydes også stærke kontraster som passer til flere anledninger.

Find den nyeste Nike Air Max Thea sko online

Leder du efter et par Nike damesko til garderoben, så kan INTERSPORT præsenterer de populære Nike Air Max Thea sneakers. Her på siden har vi samlet forskellige farver og varianter af de eftertragtede Nike Thea sko. Ikke nok med skoen er smart og moderne, så arbejder skoen også tæt sammen med ens fødder. Det betyder at ens hverdag bliver lidt mere komfortabel når man har disse Nike damesko på. Om du leder efter de klassiske sort/hvid farver eller vil prøve grænser med andre kombination, har vi skarpe priser på Nike Thea damesko. Mange af modellerne er allerede nedsat og findes til skarpe priser. Handler du online på INTERSPORT.dk tilbyder vi gratis forsendelse og levering indenfor 1-3 hverdage. I vores INTERSPORT butikker finder du også en række Nike Air Max Thea så du kan finde den rette størrelse og model. Uanset om du køber online eller i butikken, tilbyder vi altid 30 dages bytteret og 14 dages fortrydelsesret.