Nike Air Presto

Formålet med Nike Air Presto var at skabe en sko silhuet som var så behagelig på fødderne at det næsten var løgn. Nike Presto blev derfor skabt for den ultimative komfort til foden. Det der gjorde Nike Presto til en populære Nike model, var den fleksible overdel, fleksibilitet og plads til bevægelse. Hele silhuetten blev støttet af en solid sål konstruktion. Det der gjorde at Nike Air Presto blev en hypet model, var Nike’s måde at markedsføre modellen på. Nike kom med ideen at bruge sloganet ’T-shirt til dine fødder’ og bruge tøjstørrelser som XS-XL i stedet for klassiske skonummer størrelser. Det er altså ikke kun fede sneakers, men et par Nike sko som virkelig forkæler ens fødder.

Forkæl dine fødder med Nike Presto sneakers

Man kan ikke snakke om Nike Air Presto uden at nævne komfort og behagelighed. Nike’s primære formål er at designe sneakers som er komfortable og smarte at kigge på. Hvad der dog er fedt at se, er hvordan Nike Presto også er blevet til en attraktiv sko. Med sine detaljer og egenskaber har Nike skabt en sportswear, som har taget både børn og voksne med storm. Nike Presto er kommet i mange varianter hvor Nike Air Presto og Presto Fly er de populære modeller. Hvis man dykker ned på model niveau, er Nike Air Presto sort og Nike Presto hvid de foretrækkende farvekombinationer.

Find de nyeste Nike Presto sneakers online

Hos INTERSPORT har vi de efterspurgte Nike Presto sneakers til herre og damer. Du får måske et af Nike’s mest komfortable sko på markedet. Kombineret med det rette udseende har du allerede fået fat i dine foretrukne sommer sko. Du kan tage ned i en af vores mange INTERSPORT butikker og prøve skoene og mærke den ergonomiske pasform. Hvis du allerede har forelsket dig i en model fra webshoppen, så tøv ikke med at bestille. Vi tilbyder gratis fragt og levering indenfor 1-3 hverdage. Skulle det vise sig at skoen ikke lever op til dine forventninger, bytter vi indenfor 30 hverdage.