Sunday Sale på fodboldstøvler!

Nike Downshifter

Der er altid garanti for en pæn løbesko når Nike er brandet bag. Det er heller ikke en undtagelse med Nike Downshifter som har fået en klassisk skosilhuet. Det som kendetegner Nike Downshifter er skoens åndbarhed og komfort under løbeturen. Downshifter er den perfekte træning og let løbesko til ham eller hende som søger en stabil letvægtssko. Det er ikke løbeskoen til 10 kilometer, halv maraton eller ironman, men til typen som vil løbe engang imellem få kilometer. Det er ligeledes skoen til en tur på løbebåndet i træningscenteret. Nike Downshifter er lavet med netoverdel som giver luft og åndbarhed. Netoverdelen er også med til at give støtte så foden holdes komfortabel. Mellemsålen giver en letvægtsaffjedring uden det bliver for meget. Rigtig fin løbesko med ydersål i gummi for et slidstærkt greb til begynderløberen eller som træningssko.

Bliv klædt på til løb og træning med Downshifter 7 og 8

Det der har gjort Nike Downshifter til en populær fritidsssko er uden tvivl den lave pris for en flot sko. Det er løbeskoen som kombinerer en god komfort med et frisk look. Det er til typen som ikke vil løbe flere kilometer hverdag, men som måske har en aktiv hverdag. Ikke nok med at Downshifter er lavet som en løbesko, så kan skoen også bruges til træning og fitness. Med en god komfort og åndbarhed, passer skoen til en god løbetur på løbebåndet. Hvis det ikke skal være til løb eller træning, har Nike Downshifter en moderne og smart silhuet som gør den attraktiv som et par Nike Nike sneakers. Det er både Nike Downshifter 7 men også Nike Downshifter 8. Med så prisvenlig et skoskilt, passer skoen perfekt til både mænd, kvinder eller et par børnesko.

Find alle Nike Downshifter sko online

Hos INTERSPORT er vi vilde med løbesko i et godt prisleje. Nike Downshifter er både en god løbesko til små distancer eller fin fitnesssko til en tur på løbebåndet. Hvis intet af dette er tilfældet, fungerer Nike Downshifter også som en god gå- og fritidssko til både voksne og børn. Det er især for sidstnævnte at Downshifter har vundet kærlighed for sit racerlook med den lave skosilhuet og moderne look. Til et par træningsbukser ned og handle eller til en casuel tur med vennerne fungerer Nike Downshifter. Vælg den model som passer bedst til din personlighed og ha’ altid et par gode fritidssko stående i garderoben. Det er ikke kun hos INTERSPORT.dk, du finder de populære Downshifter sko. Også i vores butikker kan du ved Nike væggen spotte et par modeller. Her har du mulighed for at finde den rette størrelse. Hvis du bestiller online, tilbyder vi gratis forsendelse og levering indenfor 1-3 hverdage. Husk at der hos INTERSPORT altid tilbydes 30 dages bytteret og 14 dages fortrydelsesret.