Nike Flyknit sko

Nike har længe været frontløber med deres materiale og innovative teknologi. Nike Flyknit er et materiale som har fået kæmpe succes i en række sportsko. Det gælder både indenfor lifestyle og performance produkter. Ideen med Flyknit opstod da løbere ønskede en mere tætsiddende sko med samme pasform som hvis man havde en løbestrømpe på. I løbende samarbejde med designere udviklede Nike et let strikket materiale som var slidstærkt og fleksibelt. Materiale var et enkelt lag som var let og støttende. Det blev starten på en helt ny måde at designe sneakers og performance sko på fra Nike. I dag er Flyknit et materiale som de fleste topmodeller blevet designet i. Det gælder både indenfor løbesko, sneakers, indendørssko og andet fodtøj. Nogle af de mest populære modeller indenfor Flyknit familien er Nike Air Max Modern flyknit og Lunarepic løbesko.

Klæd dig på med Nike Flyknit sko

Flyknit er det populære materiale som findes i en række løbesko, fritidssko og sportsko. Flyknit er et materiale som ovendelen er blevet designet med for et mere komfortabelt fit. Overdelen i fodtøjet er strikket med polyester garn for at holde vægten nede og give en super komfort og åndbarhed. Nike har designet flere grader af Flyknit med blandt andet Dynamic Flywire som er en kraftigere konstruktion til at holde foden mere stabil. Det kendetegnes ved løbesko hvor støtte er et must. Det er ikke alle modeller som Nike har i Flyknit materiale. Materialet ligger vægt på en forbedret oplevelse og bedre komfort. Det betyder at Nike kun arbejder med dette materiale på deres topmodeller. Du kan være sikker på at når Nike laver Flyknit som overdel på en model, så har du med en af deres topmodeller af gøre. I lige så høj grad som Flyknit er behageligt, så er det også moderne og smart. Med et par Nike Air Max Modern Flyknit kombineret med et par træningsbukser og en hoody med hvid t-shirt indenunder, har du et rigtig sommersæt. Flyknit er skabt til den behagelige komfort og åndbarhed.

Find de nyeste Nike Flyknit sko online

Hos INTERSPORT har vi samlet alle vores Nike modeller med det populære Flyknit materiale. Overdelen er strikket i et tyndt men fleksibelt materiale som giver komfort og åndbarhed. Det er Nike’s mest succesfulde materiale som får ens fødder til at føle sig lidt mere eksklusive. Her på siden har vi samlet alle de modeller som er designet med Flyknit. Mange af modeller er nedsat til en attraktiv pris for alle Nike elskere. Du kan købe Nike Flyknit på INTERSPORT.dk eller finde inspiration i en af vores mange INTERSPORT butikker. Handler du online, tilbyder vi gratis forsendelse og levering indenfor 1-3 hverdage. Vi bytter indenfor 30 hverdage og giver samtidig 14 dages fortrydelsesret.