NIKE FREE

52 muskler. Slip dem fri! Den øget fleksibilitet i den nye Nike Free 5.0 aktiverer din fod til at bøje og flytte sig præcis som den vil.

Nike Free sko

Et par løbesko som aldrig går af mode og som har erobret flere hjerter end nogen anden Nike løbesko, er Nike Free. Den klassiske og yderst populære løbesko til kortere løbeture. Nike Free har et stilrent design som gør den attraktive både for løberen, men også for personer som ønsker en god gå-sko. Faktisk vil vi hos INTERSPORT gå så langt og sige at Nike Free KAN anvendes som sneakers, løbesko og trainers. Hele historien omkring Nike Free bygger på ideen om at designe en sko, der var så let på fødderne, at det føltes som om at løbe i bare tæer. Nike Free blev en kæmpe succes blandt alle Nike fans. Skoen kom i flere forskellige modeller fra Nike 1.0, Nike 2.0, Nike 3.0, Nike 4.0, 5.0 samt Nike Free Run serien, hvilken er den nyeste model. Forskellen på de forskellige modeller er at 5.0 har mest ’sko’ i sit design, hvor 1.0 er tættere på at løbe med en barfodsfornemmelse. Sålerne er forskellige fra 3.0 til 5.0. Desto lavere et nummer af Nike Free som du vælger, desto tættere kommer du på den barfods følelse, som Nike arbejde på. Hvis du er på udkig efter lette løbesko som føles som bare tæer, så er Nike Free 3.0 et godt bud. Søger du derimod bedre stødabsorbering, vil Nike Free 4.0 eller Nike Free 5.0 være det rette valg. Hos INTERSPORT har vi et spændende udvalg af Nike Free løbesko, Nike Free trainers, Nike Free 5.0. Alle modellerne findes i forskellige farver og størrelser. Det gør skoen meget attraktiv for både mænd og kvinder. Da Nike Free for alvor kom på markedet, for mere end 10 år siden, var skoen en brøkdel af hvad den er i dag. Skoen blev testet og der blev skiftet design, sål og overdel. Resultatet blev en komplet mild løbesko til de kortere ture. Efterfølgende er skoen gået hen og blevet lidt af en publikum sko som alle må have et par af.

Nike Free RN 5.0

Nike Free har altid været kendt for sin konstruktion med naturlig bevægelighed. Som det er med så mange Nike Free sko, er løbeskoene designet til netop at give den støtte der er brug for og ikke mere til. Det er også derfor man ser mange foretrækker dem som almindelige hverdagssko. Der er dog kommet en ny gren på som giver endnu bedre frihed samt styrke til kroppens anatomi. Nike Free RN 5.0 er laserskåret med bøjelige riller som bevæger sig præcis som foden gør. Med endnu flere dreje punkter, er foden ikke låst fast af skoens konstruktion. Det nye design følger fodens anatomi som en strømpe og giver ekstra støtte til foden uden at begrænse friheden. Nike Free RN 5.0 blev et resultat af mange undersøgelser hvor formålet var givet: Sæt føddernes 52 muskler fri. Resultatet blev en laserskåret løbesko som ligger imellem en barfod oplevelse og en neutral løbesko. Ved at styrke kroppens naturlige bevægelser, styrker man muligheden for at tilpasse sig andet fodtøj. Hvis man ønsker endnu mere barfodsfornemmelse, er også Nike Free RN 3.0 en nyhed hos NIKE.

Stort udvalg af Nike Free løbesko

Udviklingen for Nike Free er voksende. De helt nye modeller som har set dagens lys er Nike Free Flyknit, Nike Free Run, Nike Free Connect samt mange flere modeller. Ifølge Nike er Nike Free designet som en løbesko. Det er den stadigvæk, men er i højere grad afviget fra andre modeller i samme varefamilie. Skoen er gjort mere sporty og moderne til hverdagsbrug. Derfor anbefaler vi hos INTERSPORT, at du kun køber Nike Free som løbesko, hvis du vil løbe/gå små ture- og mellemlange ture på max 5-10 kilometer af gangen. Nike Free er en sko som opfylder mange behov. Det er sko som kan gøre dine fødder en tjeneste til hverdag, til træning, eller i fitnesscenteret. Nike Free er skoen som opfylder alle behov for all-round løbesko- og sneakers. Det kan være du har set et par Nike Free og nu gerne vil have fat i et par. Alle modeller fra Nike Free kollektionen finder du på denne side.

Nike Free Flyknit

En af de måske mest populære løbesko fra Nike er gjort endnu mere behagelig. Det er takket være den fantastiske overdel Nike Flyknit. Overdelen er strikket og sidder tæt på fodens positur i alle bevægelser. Den tætte overdel gør at løbeskoen forbliver i tæt kontakt med foden uanset om det er afsæt eller landing det gælder for. Ikke nok med den tætsiddende pasform, så giver Nike Flyknit også en bedre åndbarhed til foden. Foden forbliver tør og let under hele løbeturen. Det kan være en fordel at bevæbne sig selv med et par Nike Free Flyknit løbesko til forår og sommer, for at få friske fødder. Modellen Nike Free er i forvejen designet med en fantastisk pasform og lockdown til foden. Der støttes op med en blød mellemsål for let støddæmpning. Flyknit er et materiale som ikke kun bliver præsenteret i løbesko, men også ses i en række Nike sneakers.

Nike Free 5.0 til herre og damer

Det er ingen hemmelighed at Nike Free 5.0 måske er Nike’s bedste model af free serien. Modellen er den mest støttende løbesko i serien. Desto tættere Nike Free serien kommer på 1.0 desto mindre støtte giver skoen. Hvis du søger en barfod oplevelse, kan Nike Free 1.0 være et godt valg. Indstiller man dog fokus på Nike Free 5.0 får man en alsidig og performance løbesko, som både kan bruges som sneakers, fritidssko, løbesko og træningssko. I følge Nike er Nike Free en 100% løbesko. De mest kendte Nike Free modeller er 5.0 eller Nike Free Run til både damer og herre. Det der gør Nike Free speciel er løbeskoens letvægt og fleksibilitet. Den neutrale løbesko giver en ultra komfortabel og fleksibel sko, som kan bruges til små løb, men også 5-10 kilometer træning. Nike Free Run er den nyeste model på markedet. Specielt Nike Free Run sort er en klassisker som går til det sporty look. Uanset om du leder efter Nike Free 5.0 til herre eller Nike Free Run til damer, så finder du hele udvalget her på siden.

Nike Free 4.0 flyknit til herre og damer

Man skulle tro at Nike Free ikke kunne blive en mere komfortabel løbesko end den allerede var, men det kan den. Nike har netop designet den populære løbesko med Flyknit. Det er specielt Nike Free 4.0 som stjal showet efter Flyknit blev introduceret. I forhold til 5.0 modellen, er Nike Free 4.0 Flyknit en mindre støttende løbesko som i højere grad var anvendt af løbere som ville have komfort uden for meget støtteindlæg. Ikke nok med Flyknit er komfortabel, så gør overdelen også skoen lettere. Hos INTERSPORT har vi også forskellige typer Nike Free løbesko med flyknit overdel til en skarp pris. Det bliver hurtigt hjemvendt at have Flyknit som foretrukken overdel når man mærker skoens komfort og fit.

Oplev endnu mere frihed med Nike Free RN

Der har lige siden Nike lancerede Nike Free, været ekstra ordinær opmærksomhed omkring den fleksible sko. Det var både som løbesko men også som almindelig modesko. I 2018 lancerede Nike en ny version, Nike Free RN eller Nike Free Run 2018. Den nye Nike Free sko har stadigvæk DNA fra den populære modelserie, men har fået et helt nyt design som er mere fleksibel end nogensinde før. Det har også givet mere frihed og bevægelse til foden. Ikke nok med den øget fleksibilitet og frihed, så er overdelen også gjort mere strømlinet. Det giver Nike Free RN et mere fladt, hurtigt og moderne look og gør skoen endnu mere tiltrækkende som hybrid sko. Nike Free RN er gået hen og blevet en rigtig hverdagssko til de spontane løbeture og små træningsturer. Om ikke andet, skåner Nike Free RN 2018 fødderne med blød hælkappe, godt fit, strømlinet overdel og mere fleksibiliteten. Hvis Nike Free 5.0 ikke var populær nok i forvejen, så bliver Nike Free RN det uden tvivl som en ikonisk løbe- og fritidssko til herre, damer og børn.

Find de nyeste Nike Free sko online

Hvis du leder efter inspiration og vil se alle modeller, så er du kommet det rette sted. Hele siden er fyldt med Nike Free modeller som Flyknit, Trainers, 4.0, 5.0, Free Run samt flere endnu. Nye Nike Free løbesko kommer til, og gamle modeller kommer på tilbud. Der er skarpe rabatter og store besparelser at hente på dit næste par Nike Free sko. Du finder alle vores Nike Free sko til mænd, kvinder og børn her på siden. Om du leder efter sorte Nike Free, grå Nike Free eller Nike Free sko i flere farver, så er du endt det rigtige sted. Køber du dine stilrene og fede Nike free løbesko på INTERSPORT, så bliver din ordre leveret indenfor 1-3 hverdage. Du kan også se alle vores Nike produkter her. Hvis du finder ud af at dine Nike Free ikke passer i størrelsen eller du fortryder dit køb, kan du altid nemt vende tilbage indenfor 30 dage, hvor du indenfor de 14 første dage har fuld returret.