Nike Hypervenom fodboldstøvler

Hvor på banen spiller du? Er du den fødte angriber med målnæse? Tager du de rette løb i dybden eller er du targetman i feltet? Hvis du er ham der skal score målene, så kræver det et par skarpe fodboldstøvler, som er specieludviklet til angriberen. Nike Hypervenom fodboldstøvler er det idealle valg til dig. Fodboldstøvlen bruges allerede af de store angrebsstjerner som: Lewandowski fra Bayern FC og Higuain fra Juventus. Det skal ikke være en hemmelighed, at vi altid forsøger at have et bredt og spændende udvalg. Det gør vi fordi der findes mange forskellige angribere. Nogle er den hurtige dybdeligger. Andre er høje og stærke. Andre er mere teknisk oplagt. Hver stil har brug for sin Hypervenom fodboldstøvle. Generelt for fodboldstøvlen, er dog den opmærksomhed, som støvlen har fået takket være sit udseende og høje kvalitet. Når man kigger efter detaljer på støvlen, spotter man hurtigt at støvlen, henvender sig til angriberen. Det er lykkes Nike at imødekomme ideen om en ’giftig’ angrebsstøvle, ved hjælp fra dødningehoveder. Ingen tvivl om at Nike Hypervenom fodboldstøvler er drevet af touch, kontrol, speed og selvfølgelig mange mål.

Stort udvalg af Nike Hypervenom fodboldstøvler online

Hypervenom er designet i flere forskellige materialelag. Den helt dyre eksklusive model, Phantom, er designet med 'NikeSkin' som former foden og giver en bedre 'feeling' med bolden Det er uanset hvilke fodbolde du spiller med. Modellerne er også støttet af Flywire, som giver den ønsket stabilitet og bløde touch. Nike Hypervenom er at foretrække, hvis du søger fodboldstøvler med mål i sig. Hypervenom er blevet produceret i en række modeller, hvor den mest almindelige er designet til FG. Du finder også Hypervenom som AG støvle og indendørssko. Afhængig af dit behov, vil du hurtigt indse, at Hypervenom, er en fodboldstøvle, som lever op til alle krav for en angriber.

Nike Hypervenom fodboldstøvler til målmaskinen

På hvert hold kan man brug for en goal-getter som kan sparke bolden over målstregen. Det kræver sin spiller men også de rette fodboldstøvler. Hypervenom har de rette egenskaber som går ind og støtter topscoren på holdet. Er du ’targetman’, har du brug for kontrol og et godt touch. Overdelen på topmodellen har NikeSkin som former sig efter foden. Er du dybdeløberen, får du ekstra lockdown i støvlen med støtte fra Flywire og bedre afsæt samt acceleration med et godt knopsystem. Det er ikke for sjov at spillere som Lewandowski, Neymar, Isco spiller i den populære model. Ikke nok med de tekniske detaljer så tilbyder Nike Hypervenom Vision også et hurtigt look på banen. Dine modstandere kommer til at holde et ekstra godt øje med dig, for Hypervenom er kommet for at score mål.

Forskellige modeller af Nike Hypervenom

Nike har produceret en række variationer af Hypervenom. På samme måde som Nike Mercurial, er Hypervenom også kommet i en række modeller. Her er modellerne Hypervenom Phantom, Hypervenom Phatal, Hypervenom Phelon og Hypervenom Phade i samme kategori.

Nike Hypervenom Phantom

Hvis du er ude efter den bedste kvalitet, materiale og komfort, er Nike Hypervenom Phantom fodboldstøvlen uden negative sider. Her betaler du for høj kvalitet og en fodboldstøvle, langt de fleste drømmer om. Som angriber ønsker du at være utilregnelig på banen. Det ønske får du opfyldt med denne støvle. Du finder alle vores Nike Hypervenom Phantom fodboldstøvler her på siden.

Nike Hypervenom Phatal

Hvis du søger et mere prisvenligt alternativ, så kommer Nike Hypervenom også i en billigere version, Phatal. Det er næsten opbygget af samme tynde materiale som Phantom, og du spotter næppe forskellen: Fodboldstøvlen har samme udseende og opbygget med ideen om spids snude, bred fit i midtfoden og 'god feeling'. Du finder alle vores Nike Hypervenom Phatal fodboldstøvler her på siden.

Nike Hypervenom Phelon

Hvis du leder efter billige Hypervenom støvler, så er Phelon i en prisklasse som tiltaler alle fodboldspillere. Støvlen er et fantastisk alternativ til topmodellerne Phatal og Phantom. Set på designet er der næsten ingen forskel. Hvis du vil have billige Hypervenom, som ligner de dyre modeller, som Neymar, Isco og Lewandowski spiller i, er Phelon et godt og billigt alternativ til fodboldstøvler. Du finder alle Nike Hypervenom Phelon fodboldstøvler her på siden.

Nike Hypervenom Phade

Den billigste Hypervenom model på markedet er Phade. Støvlen er en yderst attraktiv støvle blandt unge fodboldspillere. Modellen ligner de andre modeller. Forskellen ligger i materialet. Hvis du leder efter billige Hypervenom fodboldstøvler, er vores bud, Phade. Du finder alle vores Nike Hypervenom Phade fodboldstøvler her på siden.

Find de nyeste Nike Hypervenom online

En angriber skal bruge de bedste fodboldstøvler. En angriber er oftest den person, som stjæler rampelyset. En angriber sørger for at målene bliver scoret. Er du angriber, er Nike Hypervenom dit perfekte valg. Hypervenom er uden tvivl en af de fodboldstøvler fra Nike, som har trukket store overskrifter. Den populære model findes i 4 varianter. Den dyre model, som alle verdensstjerner bruger er Phantom, som er topstøvlen. Den finder du her på siden. Du kan også gå efter de billigere alternativer, som Phatal, Phelon og Phade fodboldstøvler. Bestiller du dine Hypervenom fodboldstøvler hos INTERSPORT, så gør vi ordren klar på samme hverdag. Du vil derfor kunne forvente en hurtig levering på kun 1-3 hverdage. Skulle du gå hen og fortryde dit valg af fodboldstøvler, så bytter vi gerne indenfor 30 hverdage. Hvis det ikke var den model du ønskede, kan du bytte dine fodboldstøvler indenfor 14 hverdage og få hele dit beløb refunderet. Det kræver blot du returnerer støvlen i samme gode stand som du modtog den. Hvis du heller vil se andre modeller, kan du se udvalget her.