Nike Magista

Når snakken falder på fodboldstøvler, er Nike Magista en klasse for sig selv. Fodboldstøvlen er et rigtig stærkt bud på en komplet støvle, som har alle de nyeste teknologier i sig. Nike Magista er proppet med lækre detaljer, som den sokkelignende konstruktion for støtte til anklen. Materialet er det fantastiske og bevægelige Flyknit materiale. Nike Magista er ikke blot en fodboldstøvle. Det er dit foretrukne våben når dine medspillere skal have den gyldne sukkerbold i dybden eller når tværafleveringen skal lægges. Fodboldstøvlen er skabt til playmakeren som er centrum for holdets samlingspunkt. Hvis du er født 10’er og mangler et par fodboldstøvler, så vil vi anbefale Nike Magista. De er skræddersyet til dig der ønsker at have samme rolle som Barcalona stjernen Iniesta, Dortmund stjernen Mario Götze eller vores danske Tottenham playmaker Christian Eriksen. Vær med til at opnå en endnu bedre kontrol og følelse med Magista fodboldstøvler. Navnet Magista kan godt lyde lidt som magi. Det er lidt den følelse som fodboldstøvlerne giver. De er med til at give dig den frihed og kontrol som et fodboldhold skal bruge. At have den spiller som kan slå de gyldne bolde, lægge den perfekte stikning eller sparke frisparket fra 30 meter, når det virkelig gælder. Den type spiller fortjener de helt perfekte støvler. Nike Magista er fede udenpå, men mindst lige så fede indeni. Fodboldstøvlen følger fodens naturlige bevægelser og sikrer at du altid har bedst kontrol over udfaldet for dit touch. Hos INTERSPORT har vi et spændende udvalg af Nike Magista fodboldstøvler. Her har du mulighed for at vælge mellem mange størrelser, farver og modeller af støvlen. Du finder både de helt nye Nike Magista, men også ældre modeller hvor du kan spare penge. Hvis du leder efter Nike Magista fodboldstøvler, så start din søgning hos INTERSPORT og find et af de største udvalg online.

Nike Magista Obra

Den helt eksklusive og foretrukne model indenfor Magista familien er Nike Magista Obra. Modellen er udelukket designet til spilleren som vægter performance, touch og fit på sit højeste. Denne model er udstyret med Dynamic Fit Collar som giver en højhalset ankelkrave til støtte for dine ankler. Modellen er topstøvlen og er uden tvivl en af de bedste fodboldstøvler på markedet fra Nike. Den eksklusive model er til dig der går op i at få det bedste af det bedste. Nike Magista Obra er til dem der vil have præcist det samme som de professionelle spiller bold i. Du kan se hele vores udvalg af Nike Magista Obra her på siden.

Nike Magista Opus

En model som ligger lige under Obra fodboldstøvlen er Magista Opus. Hele fundamentet er bygget på teknologier som fit, touch og traction. Generelt er den store forskel at Opus ligner mere en klassisk støvle og er derfor anderledes kontra Obra modellen. Ikke desto mindre er Magista Opus en fantastisk fodboldstøvle som giver en god følelse med fodbolden. Støvlen har mesh paneler så din fod kan ånde når du giver dig selv 100 % i 90 minutter fodboldkamp. Hvis du kan lide at udfordre modstanden med hurtige vendinger, så er Nike Magista Opus et oplagt valg. Du kan se alle vores Nike Magista Opus fodboldstøvler her på siden.

Nike Magista Orden

Har du ledt efter et par billige Nike Magista fodboldstøvler, er Orden et godt valg. Fodboldstøvlen er på ingen måde et dårligt valg pga den super pris. Støvlen er blot designet i et andet materiale end Opus og Obra modellen. Nike Magista Orden er en solid støvle som sidder godt på foden. Hvis du gerne vil have det fede look fra topmodellen Obra, men ikke vil betale en formue, så er Orden en godt match. Fodboldstøvlen har det samme fede look, men til en meget lavere attraktiv pris. Prisen har dog intet at sige om kvaliteten på støvlen. Du får stadigvæk en smart og funktionel fodboldstøvle til prisen med Magista Orden. Du finder hele vores udvalg af Nike Magista Orden her.

Nike Magista Ola

Hvis din søgning var ’billige Nike Magista fodboldstøvler’ så er du havnet det rigtige sted. Nike Magista Ola er Nike buds på den billigste model fra Magista serien. Specielt er fodboldstøvlen det oplagte valg til børnefamilier. Magista Ola er slet ikke nogen dårlig støvle. Den har fine forudsætninger til at give kontrol på banen. Hvis du vægter design og billig pris, så er Magista Ola et godt valg. Modellen er populær som supplement du har flere børn som spiller fodbold. Det kan være en dyr fornøjelse, men løsningen er Ola. Du finder hele udvalget af Nike Magista Ola her.

Find de nyeste Nike Magista fodboldstøvler online

På banen findes der kun en 10’er og det er playmakeren. Spilleren er uundværlig at have med sig. Det er personen som skal sætte spillet og styre slagets gang. Med andre ord: En spiller af den kaliber kræver et fodvåben som Nike Magista fodboldstøvler. Hos INTERSPORT har vi håndplukket en række Magista modeller, som vi mener passer til forskellige udfordringer. Der er topmodellerne og billige Magista modeller at finde. Det er blot et spørgsmål om hvad dit behov er. Går du efter topmodellen Obra eller er du på udkig efter de prisvenlige Magista modeller, så se vores udvalg online. Du kan købe dine Nike Magista fodboldstøvler hos INTERSPORT. På webshoppen har vi et af landets bedste udvalg af fodboldstøvler. Hvis du gerne vil prøve støvlen først, så kig forbi din lokale INTERSPORT butik. Du kan se hvilke butikker er ligger nær dig her. Bestiller du et par Magista online i dag, så bliver de leveret indenfor 1-3 hverdage. Fragten betaler INTERSPORT og du får 30 dages returret, hvis støvlen ikke lever op til dine forventninger. Skulle du derimod ikke have interesse for Magista modellen, så har Nike designet en række andre fodboldstøvler som Nike Hypervenom, Nike Mercurial og Nike Tiempo som kunne være interessante. Du kan få dine penge refunderet indenfor 14 dage.