Nike Mercurial

Når vi snakker Nike fodboldstøvler er Mercurial ikke en undtagelse. Fodboldstøvlen som er blevet revolutionerende indenfor fart. Hele Nike Mercurial kollektionen er opbygget omkring de største fodboldstjerner som Zlatan, Cristiano Ronaldo og Eden Hazard. Hele historien bag Mercurial startede i 1998, da den første støvle kom ud. Dengang var støvlen det nyeste fund fra Nike. Siden starten, har det handlet om at skille sig ud på fodboldbanen og flytte grænser. Dette var specielt indenfor performance og design, Nike forsøgte det. Mange design og forsøg senere blev ’fart’ en officiel betegnelse for Mercurial silhuetten. Resultatet blev, at den verdensberømte kollektion, begyndte med knopsystem og strømlinet design. Efterfølgende blev teknologien smidt i indendørssko samt lignende modeller som Mercurial Veloce, Vapor, Superfly, Victory og X. Der findes forskellige modeller af Mercurial familien, hvor Superfly er den eksklusive model. Forskellen på støvlen og dens billigere modeller, er at materialet er Flyknit. Materialet er strækket med tætte bindinger samt har høj ankelsok som hedder Dynamic Fit Collar. Den høje sok giver støtte og support til ens ankler. Generelt for Mercurial modellerne er teknologien, Speed Control, som er tiltænkt for bedre touch og kontrol over fodbolden. Det giver mulighed for tekniske driblinger og kontrolleret sparketeknik, som Ronaldo mestre på hans frisspark.

Stort udvalg af Nike Mercurial fodboldstøvler

Topmodellerne som de store stjerner spiller med, er Mercurial Superfly og Mercurial Vapor serien. Begge modeller starter på den gode side af 1799kr. Dette er blot et udtryk for deres høje kvalitet og moderne teknologi, som man ikke ser. De to nævnte modeller er de fodboldstøvler, som størstedelen af professionelle fodboldspillere spiller med. INTERSPORT anbefaler ikke at træne i disse modeller, for at skåne levetiden og støvlens overfalde.

Nike Veloce og Victory fodboldstøvler

Efterfølgende er modellen Nike Veloce et godt bud på en god performance fodboldstøvle. Specielt til træning og på amatør plan, vil denne model være på sit højeste. Modellen er ikke dårlig eller mangler 'finish', den er blot designet i et tyndere syntetisk materiale. Efterfølgende kommer Mercurial Victory som er den ’billige’ model af topstøvlerne. Selvom Mercurial Victory er billig, har den koncept og design efter Superfly modellen. Det der er vigtigt, når du leder efter støvler, at at finde ud af, hvad dit behov er. Vil du spille på høj plan? Spiller du regelmæssigt? En støvle til både træning og kamp? Efterfølgende kan du vælge den Mercurial som opfylder dine krav. En fodboldstøvle behøver ikke være dyr for at være god. Det kan dog mærkes hvis du køber topmodellerne for kvalitet og holdbarhed. Du finder både topmodellen samt de fordelagtige Mercurial fodboldstøvler online.

Derfor må du eje Nike Mercurial fodboldstøvler

Det vigtigste med en fodboldstøvle er overdelen, knopsystemet og støvlens pasform. Når vi snakker topmodellen fra Mercurial, Superfly, så er den udstyret med Flyknit overdel. Det giver bedre åndbarhed, fleksibilitet og støtte til foden. Selvom materialet er tyndt, er det strikket så tæt og kompakt, at du får et fantastisk touch og virkelig kan føle fodbolden ved din side. Knopsystemet under Nike støvlerne fås i forskellige modeller. Det er designet i flere systemer, så du netop kan finde en fodboldstøvle til dit græsbehov. AG modellen er specielt lavet til kunstgræsbaner. FG modellen, som er den klassiske model, henvender sig til fodboldspillere som spiller på almindelige græsbaner: Det er både til træning og kamp. Nike Mercurial fås også i enkle tilfælde med SG knopssytem som har lidt længere dupper til blød græsunderlag.

Nike Mercurial Superfly - En ny generation

Der kommer løbende nye modeller til Mercurial serien. Det nyeste tiltag er Superfly som har teknologien Speed Rib. Det smarte ved teknologien er den hjælper med at skabe mere friktion mellem støvle og bold. Det kan lade sig gøre fordi der sidder et tyndt kabel system som sidder inde i overdelen. Skåret ud i pap danner det et tryk på overdelen som presser foden tættere på kontakt med jorden. Det betyder man som fodboldspiller får en ultimativ lockdown som er nødvendig for høj fart og hurtige driblinger. Mercurial Superfly er til typen der ønsker acceleration, kontrol og fart.

Find de nyeste Nike Mercurial fodboldstøvler online

Hvis du leder efter fodboldstøvler fra Nike, er Mercurial en serie som findes i forskellige prisklasser. Mercurial er ikke hverken som helst fodboldstøvle. Modellen bruges til daglig af store stjerner som Ronaldo, Eden Hazard, Alexis Sanchez og Zlatan. Typisk vil du se spillere i midtbane- og angrebsposition bærer Mercurial, takket være dens lette vægt og fantastisk touch. Hvis du leder efter billige Nike fodboldstøvler, findes modellerne: Veloce og Victory til en god pris. Er du derimod på udkig efter de bedste støvler fra Nike, er Superfly og Vapor et prisniveau højere oppe. Du bemærker dog hurtigt, hvorfor støvlerne koster lidt ekstra når du får dem på. Køber du Nike Mercurial fodboldstøvler hos INTERSPORT, så pakker vi din ordre samme dag. Den bliver efterfølgende leveret til dig indenfor 1-3 hverdage. Vi giver dig også mulighed for gratis forsendelse med GLS.

Finder du ud af, at du skulle have haft en anden model fra Mercurial eller en anden størrelse, så bytter vi nemt og hurtigt indenfor 30 dage. Hvis Mercurial ikke er dig, har Nike også designet en støvle til playmakeren: Nike Magista eller en fodboldstøvle til angriberen: Nike Hypervenom. Hvis du blot ønsker at returnere dine fodboldstøvler og få penge tilbage, skal det gøres indenfor 14 dage. Ellers ønsker vi dig en fantastisk kamp med dine nye Nike Mercurial fodboldstøvler!