ZOOM PEGASUS TURBO

Kan det virkelig passe, at Nikes nye løbesko er de hurtigste, letteste og mest behagelige på markedet? Lad os se, hvad den bananafhængige løbetræner hos Intersport, Coach Lee, og hans Intersport-løbehold siger, efter at have prøvet skoen.

Nike Pegasus Turbo

Handler det om at slå personlige løbetider, så præsenterer Nike en klassiker i nyt design: Nike Pegasus Zoom Turbo. Løbeskoen kommer til at være baseret på den omtalte ’Vaporfly’ model. Nike Zoom Vaporfly blev kendt for sin målsætning om at en løber kunne løbe et marathon under 2 timer. Nike Peg Turbo er en rigtig racer løbesko, som har en ydersål i ZoomX mellemskum. Selve løbeskoens navn kommer til at være standpunkt for en ny type racersko, som man må have til marathon eller længere løb. I mange årtier har Nike Pegasus modellerne været en ’alt-i-en-sko’ som kunne klare lange kilometer ture. Den nye Nike Peg Turbo bliver en model som har den legendariske pasform og følelse, der kan klare de lange maraton løb og bevare løbe komforten. Det grundlæggende i Nike Peg Turbo er den lette mellemsål som giver energi til hver afsæt. Igennem en række test er Nike Peg blevet en af Nike's hurtigste løbesko på markedet. Samtidig styrkes løbeskoen af den behagelige hælkappe. Det betyder at løbeturen bliver en glæde for fødderne og ømheden efterfølende bliver begrænset.

Nike’s hurtigste løbesko til dato

For at kunne producere en af de hurtigste Nike løbesko på markedet, har der skulle tænkes i andre løbebaner. Mellemsålen, ZoomX, blev løsningen som komprimerer en let og blød landing med den rette energiladning ved afsæt. På den måde bliver din løbegang fremdrevet af den energi der efterlades. Konstruktionen af mellemsålen er lavet af Pebax som har en lavere densitet end andre termoplastiske materialer. Mellemsålen er gjort lettere, mere fleksibel med evne til at modstå og returnerer energien. Nike Peg Turbo er blevet testet i forhold til energiudbytte og toppræsterer i sin løbeklasse med konkurrencerede løbesko. Den helt store fidus i Nike Peg Turbo er ZoomX mellemsålen, som er gjort så let at materialet er blevet brugt i et større omfang end andre Nike Pegasus modeller. Det betyder at energiudbyttet kan styrkes, uden skoen vejer mere end andre racersko. Det er dog ikke kun ZoomX mellemsålen som bidrager til en komfortabel løbestil. Nike Peg Turbo er blevet udstyret med et tyndt lag React skum som hjælper på vejgreb. Om du ønsker at løbe på grussti, asfalt, græs terræn og slå personlige rekorder kan Nike Peg Turbo 35 gøre arbejdet for dig.

Find de nyeste Nike Pegasus Turbo online

Leder du efter den ultimative racersko, er Nike Pegasus Turbo et godt valg af løbesko. Du kender måske allerede til Nike Pegasus familien, men du kender ikke til den nye racer på markedet. Ikke nok med at Nike Pegasus Turbo har et navn og et udseende som en Ferrari, så binder teknologien det hele sammen. Med sin teknologi fra Zoom Vaporfly og ZoomX mellemsål er skoen blevet meget lettere og mere eksplosiv med sin energiladning. Det betyder du kommer til at mærke forskel på landing og afsæt, hvor kælkappen især understøtter fodens bevægelser. Hvis man går i dybden med specifikationerne, vejer løbeskoen kun 230 gram for en herremodel i størrelse 42. Hældroppet er 10mm med en moderat forfodspude. Forfodens højde er 22,5 mm, hvor den i hælen er 32,7 mm der giver en naturlig fodposition. Det nedsætter friktionen og gør restitueringstiden mindre, så du kan løbe længere og bedre. Du finder alle vores Nike Pegasus Zoom Turbo modeller her på siden, både til herre og damer. Alle fortjener at prøve et par Nike Peg Turbo løbesko for at mærke den dens toppræstation indenfor komfort og energiladning. Bestiller du dine løbesko online, tilbyder vi gratis forsendelse og 1-3 dages levering. Du kan altid bytte dine Nike Pegasus Turbo indenfor 30 hverdage i butik og online.