Nike Pegasus er efterhånden blevet en klassiker blandt løbesko og her har vi samlet hele vores udvalg af Pegasus modellerne. Vi har selvfølgelig den nyeste model, Pegasus 36, men også 35, Pegasus Turbo, Pegasus Shield osv.

Nike Pegasus løbesko

En af Nike's ældste løbesko modeller er Nike Pegasus. Den populære model har holdt ved i mange år, og netop nu kan den nyeste Nike Pegasus præsenteres hos INTERSPORT. Modellen blev første gang præsenteret tilbage i 1983 og har igennem de sidste 36 år udviklet sig til at være en af de mest populære neutrale løbesko på markedet. Pegasus er en let og blød neutral løbesko som også kan anvendes som træningssko. Det som kendetegner skoen er dens Zoom Air i både hæl og forfod. Ydersålen er bygget med en fjedrene og responssiv afvikling. Dette betyder at Pegasus hjælper ved landing og afsæt ved hvert skridt. Selvom den neutrale løbesko har en mild støtte, så giver den lige præcis den støtte som skal bruges. Den responssive energi i afviklingen skubber Zoom Air puden sammen og skaber et højt tryk. Når foden så løbes til næste skridt, udvider puden sig hurtigt og energien kommer som en let støtte. En anden lækker detalje ved Nike Pegasus er Flymesh overdelen som indvæver zoner for komfort og åndbarhed. Områder som skal bruge mere støtte, har fået en kraftigere indvævning. Det hjælper til at holde foden på plads.

De nye NIKE Pegasus 36 løbesko

Den nyeste løbesko er blevet løbet af eksperter og konklusionen er ret klar: Den nye pegasus 36 er en all-round fantastisk løbesko til forskellige distancer. Helt præcist lyder det at Nike Pegasus 36 ligger sig i midten af den bløde og støddæmpende løbesko og de lette og faste konkurrence-løbesko. Når man dykker ned i de store synlige forskelle er det i selve overdelen som er gjort mere åndbar. Dette er gjort ved at tilføje flere ventilationshuller i overdelen. Den største teknologiske ændring er selve hælkappen. Her har NIKE gjort hæl-området bedre, ved at vinkle hælkappen bagud, så det minimere presset på achillessenen. Der har også været fokus på at have et bedre hold vedhælområdet. Det har man gjort ved at gøre selve hælområdet mindre. Det giver et hurtigt look til skoen og minder om en typisk racer-løbesko. Man ser det tydeligt på Pegasus 36 fra Pegasus 35. Den er også den letteste og slankeste udgave af Nike pegasus serien. Rundt regnet hele 20 gram lettere end sin forgænger, NIKE Pegasus 35. Løbeskoen henvender sig til den habile løber som skal bruge noget til både en hurtig træning, 5 km, 10 km og løb når det passer. Spørger man løbeeksperterne, så er NIKE Pegasus 36 en af de mest alsidige løbesko til dato - spørgsmålet er om du er enig?

Prøv kræfter med Nike Pegasus 35

Det er en fornøjelse når Nike præsterer deres Pegasus silhuet. Også i denne omgang har NIKE ramt rigtigt med jeres Nike Pegasus 35. Løbeskoen har fået er frisk look og egner sig perfekt som mængdetræningssko. Den helt store fidus er en fuld længde af Air Zoom stødabsorbering for mere dynamisk afvikling af hvert skridt. Overdelen er i to-lag mesh materiale for bedre ventilation og åndbarhed. Ved ydersålen er der et vaffelmønsteret design for stabilitet i løbeskoen og forbedret holdbarhed og greb ved løb på asfalt og stier. Pegasus 35 ser rigtig og lækker ud i sin figur med sin aerodynamisk hælkappe, som får skoen til at se hurtig ud.

En klassiker: Nike Pegasus 34

En ny neutral løbesko er kommet på markedet: Nike Pegasus 34. Meget er sket siden modellen kom til i 1983. Den eftertragtede Nike løbesko har Zoom Air i både hæl og forfod for mere dynamisk afsæt og retur af energi. Overdelen kendetegnes ved sin FlyMesh konstruktion med ventilationshuller ved tæerne. Dertil er der forstærket Flywire-kabler som kan strammes til og sikre et bedre fit på foden. Der er også pillet lidt ved Waffle ydersålen som er gjort mere let og mere støddæmpende end Pegasus 33. Skal man sætte Nike Pegasus 34 i en boks vil kassen hedde neutral mængdetræningssko. Den kan både anvendes til let løb på løbebånd i fitness og til små og mellemlange løbeture i det fri.

Find også den populære Nike Air Zoom Pegasus 33

Vi forstår godt hvis du er vild med Nike Pegasus serien af løbesko. Der er specielt en model som har været populær igennem tiden. Nike Air Zoom Pegasus 33 er en neutral løbesko som har puder i hæk og forfod. Det populære ved løbeskoen var den komfortable og responsive mellemsål, som er blevet endnu stærkere i de nyere modeller. Overdelsmaterialet på skoen er i seamless mesh design som giver åndbarhed til fødderne. Snøresystemet er flywire som låser foden fast for at mindske friktionen ved længere løb. Nike Pegasus 33 er en mængdeløbesko som i dag har fået nyere modeller som Pegasus 34 og Pegasus 35.

Stort udvalg af Nike Pegasus sko

Kendetegnet for Nike Pegasus har været Waffle ydersålen som har gået igen på de nyeste Pegasus modeller. Sålen er lavet for at beskytte atleter og give stabilitet uden brug af pigge. Ydersålen er blevet en blanding af små dupper på indersiden og andre mønstre på ydersiden. Konstruktionen har vist sig at være et gennemgående element som har fungeret, da Nike stadigvæk bruger den i deres nyeste Nike Pegasus 36 model. Ydersålen er dog efterfølgende raffineret og gjort lettere med mere stødabsorbering. Pegasus er en neutral opbygget løbesko, som også henvender sig som træningssko. Det betyder at løbere skal vælge Nike Pegasus hvis fodafviklingen er uden overpronation, dvs foden 'vælter' indad. Det der har gjort Nike Pegasus til en populær løbesko er det prisvenlige leje som skoen tilbydes i. Med stødabsorbering, Flyknit, stabilitet og lethed, får man en super neutral løbesko med mild pronation. Det er derfor Nike Pegasus anses som værende en af de bedste modeller i sin klasse.

Find de nyeste Nike Pegasus sko

Hos INTERSPORT er vi vilde med Nike Pegasus. Det er vi fordi skoen har holdt sin position som en af de foretrukne neutrale løbesko i sin klasse. Vores udvalg af Nike Pegasus består af de populære modeller: Pegasus 33, Pegasus 34, Pegasus 35 og den nyeste Pegasus 36. Den nye model har fået et opdateret design look med større pløs og forbedret hælkappe samt en gennemgående ydersål stødabsorbering. Du finder alle vores Nike Pegasus løbesko til herre og damer her på siden. Find den neutrale løbesko som passer til din løbegang. Om du løber korte distancer eller lange, er Nike Pegasus et godt bud på den rette sko. Du kan prøve den nye Pegasus løbesko i vores INTERSPORT butikker og finde den rette størrelser. Når først løbeskoen er fundet, kan du finde løbetrøjer og løbetights til turen. Bestiller du herre Nike Pegasus eller dame Nike Pegasus, tilbyder vi gratis forsendelse og levering indenfor 1-3 hverdage. Passer størrelsen ikke, så bytter vi indenfor 365 hverdage i butik og online. Du er også velkommen til at se på hele vores Nike kategori, eller vores andre populære løbesko, Nike Free samt Nike Epic React.