Nike Pegasus løbesko

En af Nike's ældste løbesko modeller er Nike Pegasus. Den populære model har holdt ved i mange år, og netop nu kan den nyeste Nike Pegasus 35 præsenteres hos INTERSPORT. Modellen blev første gang præsenteret tilbage i 1983 og har igennem de sidste 35 år udviklet sig til at være en af de mest populære neutrale løbesko på markedet. Pegasus er en let og blød neutral løbesko som også kan anvendes som træningssko. Det som kendetegner skoen er dens Zoom Air i både hæl og forfod. Ydersålen er bygget med en fjedrene og responssiv afvikling. Dette betyder at Pegasus hjælper ved landing og afsæt ved hvert skridt. Selvom den neutrale løbesko har en mild støtte, så giver den lige præcis den støtte som skal bruges. Den responssive energi i afviklingen skubber Zoom Air puden sammen og skaber et højt tryk. Når foden så løbes til næste skridt, udvider puden sig hurtigt og energien kommer som en let støtte. En anden lækker detalje ved Nike Pegasus er Flymesh overdelen som indvæver zoner for komfort og åndbarhed. Områder som skal bruge mere støtte, har fået en kraftigere indvævning. Det hjælper til at holde foden på plads.

Stort udvalg af Nike Pegasus sko

Kendetegnet for Nike Pegasus har været Waffle ydersålen som har gået igen på de nyeste Pegasus modeller. Sålen er lavet for at beskytte atleter og give stabilitet uden brug af pigge. Ydersålen er blevet en blanding af små dupper på indersiden og andre mønstre på ydersiden. Konstruktionen har vist sig at være et gennemgående element som har fungeret, da Nike stadigvæk bruger den i deres nyeste Nike Pegasus 35 model. Ydersålen er dog efterfølgende raffineret og gjort lettere med mere stødabsorbering. Pegasus er en neutral opbygget løbesko, som også henvender sig som træningssko. Det betyder at løbere skal vælge Nike Pegasus hvis fodafviklingen er uden overpronation, dvs foden 'vælter' indad. Det der har gjort Nike Pegasus til en populær løbesko er det prisvenlige leje som skoen tilbydes i. Med stødabsorbering, Flyknit, stabilitet og lethed, får man en super neutral løbesko med mild pronation. Det er derfor Nike Pegasus anses som værende en af de bedste modeller i sin klasse.

Overblik over den neutral Nike Pegasus løbesko

Den populære neutrale løbesko har mange unikke fordele med sig. Den nye model har en fortsat tætsiddende pasform hvor snørebåndene (flywire-kabler) er med til at holde foden fast. Skosilhuetten er blevet lidt større i snuden, så der er plads til flere fodtyper. Nike har forsøgt med denne model at kombinerer 'Zoom Air' og 'Cushlon' mellemsålen til en enhed som gør Nike Pegasus 35 til den blødeste version af Pegasus. Ikke nok med Pegasus er en blød neutral løbesko, så hjælper skoen også med et godt responsiv afsæt rent støddæmpningsmæssigt. Med andre ord leverer Nike Pegasus et blød, komfortabel og energifyldt afsæt. Ikke nok med den bløde komfort, så har Pegasus også en ny hælkappe hvor den øverste del 'vender ud af'. Det er gjort for at mindske irritationen af akillessenen. Det har også medført at skosilhuetten ser hurtigere og mere strømlinet ud.

Find også den populære Nike Air Zoom Pegasus 33

Vi forstår godt hvis du er vild med Nike Pegasus serien af løbesko. Der er specielt en model som har været populær igennem tiden. Nike Air Zoom Pegasus 33 er en neutral løbesko som har puder i hæk og forfod. Det populære ved løbeskoen var den komfortable og responsive mellemsål, som er blevet endnu stærkere i de nyere modeller. Overdelsmaterialet på skoen er i seamless mesh design som giver åndbarhed til fødderne. Snøresystemet er flywire som låser foden fast for at mindske friktionen ved længere løb. Nike Pegasus 33 er en mængdeløbesko som i dag har fået nyere modeller som Pegasus 34 og Pegasus 35.

Find de nyeste Nike Pegasus sko

Hos INTERSPORT er vi vilde med Nike Pegasus. Det er vi fordi skoen har holdt sin position som en af de foretrukne neutrale løbesko i sin klasse. Vores udvalg af Nike Pegasus består af de populære modeller Pegasus 33, Pegasus 34 og den nyeste Nike sko Pegasus 35. Den nye model har fået en opdateret design look med større pløs og forhøjet hælkappe samt en gennemgående ydersål stødabsorbering. Du finder alle vores Nike Pegasus løbesko til herre og damer her på siden. Find den neutrale løbesko som passer til din løbegang. Om du løber korte distancer eller lange, er Nike Pegasus et godt bud på den rette sko. Du kan prøve den nye Pegasus løbesko i vores INTERSPORT butikker og finde den rette størrelser. Når først løbeskoen er fundet, kan du finde løbetrøjer og løbetights til turen. Bestiller du herre Nike Pegasus eller dame Nike Pegasus, tilbyder vi gratis forsendelse og levering indenfor 1-3 hverdage. Passer størrelsen ikke, så bytter vi indenfor 30 hverdage i butik og online. Du er også velkommen til at se på hele vores Nike kategori, eller vores andre populære løbesko, Nike Free samt Nike Epic React.