undefined
undefined

NIKE AIR ZOOM PEGASUS 39

Klassikeren er tilbage i en ny model! Den nye Air Zoom Pegasus 39 er nemlig lige landet. Lad den hjælpe dig med at nå nye højder, og flyv afsted på dine løbeture.

NIKE AIR ZOOM PEGASUS 39

Løbeturen er dit daglige ritual, hvor hvert skridt bringer dig tættere på dit personlige mål. Lad Nike Air Zoom Pegasus 39 hjælpe dig med at stige op til nye højder med det intuitive design, uanset om du træner eller jogger. Den er ideel til alle sæsoner og har en støttende fornemmelse og fastholder dine fødder. Stødabsorberingen under foden og de dobbelte Zoom Air-enheder giver ekstra energi til dine skridt. Din betroede arbejdshest med vinger er tilbage. Tid til at flyve.

undefined
undefined

TOTAL KOMFORT

Ekstra polstring ved pløsen og kraven hjælper med at holde din fod godt tilpas. Vi har også placeret specialudviklet mesh – der er stærkere og mere fleksibelt end almindeligt mesh – på hele overdelen, hvilket giver superlet åndbarhed.

undefined
undefined

STØTTENDE SKRIDT

Flywire-teknologien er integreret med et bånd i mellemfoden med total støtte, der hjælper med at holde dine fødder på plads.

undefined
undefined

LUK, LØB OG KOM AFSTED

Nike React-teknologien er et let og slidstærkt skum, der giver et flydende og responsivt løb. Vi matchede den med en Air Zoom-enhed i forfoden og hælen, hvilket giver en energisk fornemmelse.

undefined
undefined

JÆVNE OVERGANGE

Hælformen er designet til at maksimere landingen, så du får en glidende overgang fra hæl til tå. Vi har kombineret den med tykt skum for at give et responsivt løb.