SPAR 100 KR PÅ ALT TØJ OVER 400 KR!

NIKE PHANTOM VISION

Frigør de farlige evner, du har tilegnet dig på asfalten, og bliv en sand trussel på banen. INTERSPORT præsenterer Nike Phantom Vision, som giver dig et nyt præcisions- og angrebsniveau.

Nike Phantom Vision fodboldstøvler

Når Nike præsenterer nye støvler på markedet, gør de det ikke uden et brag. Nike har siden VM 2018 stået klar med en helt ny fodboldstøvler fra den gamle Nike Magista fodboldstøvle silhuet. Det betyder at Nike fremadrettet præsenterer en helt ny fodboldstøvle silhuet som Nike Phantom Vision i et spændende udvalg af farver. Fodboldstøvlen kommer til at være en helt ny kollektion og begyndelse for den populære Nike Magista. Til alle dem som spillede i Nike Magista før, skal I dog ikke snydes, for Nike Phantom Vision bliver en opgraderet version med et helt nyt look. Fodboldstøvlen kommer til at have en dynamisk pasform som forbinder forfod og hæl sammen. Hele dynamikken i fodboldstøvlen bliver gennemgående og støvlen tilpasser sig spillerens performance. Selve Phantom Vision kommer med en strikket overdel så kontrol med bolden og tilpasning bliver helt unik.

Bliv klædt på med de nye Nike Phantom fodboldstøvler

Nike har altid været kendt for deres innovative tilgang til fodboldstøvler. Nike Phantom Vision bliver et nyt kapitel i fodboldverdenen af støvler. Ifølge Nike kommer Nike Magista til at udgå af kollektionen og den nye silhuet Phantom Vision bliver den nye drenge i klassen. Hvis du allerede kender til Nike fodboldstøvler, ved du godt hvilken kvalitet fodboldstøvlerne kommer i. Den helt store forskel på den nye fodboldsilhuet ligger i støvlens udseende hvor størstedelen af materiale er i Flyknit med All Conditions Control. Phantom Vision kommer til at have synlige områder hvor teknologien spiller ind. Det betyder støvlens ’komfort’ zone er synliggjort i støvlens design. Hvis du har været stor tilhænger af fx Nike Magista Orba, så finder du et rigtig godt modsvar her. De nyeste Nike Phantom Vision fodboldstøvler kan købes hos INTERSPORT.

Find de nyeste Nike Phantom Vision fodboldstøvler online

Trænger fodboldskabet til et par nye støvler, så tøv ikke med at få fingrene i Nike Phantom Vision. Fodboldstøvlen kommer i Nike’s nye sortering med Elite som er topklassen, Pro som er middelklassen og Academy til begynderen. Uanset hvilken fodboldspiller du er på banen, så er Nike Phantom Vision en god all-round fodboldstøvle. Du kan være personen som spiller fodbold flere gange om ugen og stiller høje krav til dine støvler. Du kan også være personen som spiller regelmæssigt og forventer en god fodboldstøvle. Hvis du spiller engang imellem med et par venner, kan Phantom Vision Acadamy være en god løsning. Du finder alle Nike Phantom Vision fodboldstøvler her på siden. Bliv inspireret med Nike fodboldstøvler og bliv klar til den nye sæson. Vi tilbyder gratis fragt og 1-3 dages levering samt 30 dages bytteret i vores butikker og online.