Nike SB sko og hoodies

Skateboarding har været Nike’s helt store passion siden 2002. Nike SB kom til verdenen og har lige siden været en kæmpe succes. Det bliver ikke mere old school og klassisk sportswear end med Nike SB. Det der skabte den store succes var samarbejdet med store stjerner indenfor sporten som Eric Koston, Grant Taylor, Brian Anderson og mange flere. Deres påvirkning af Nike SB blev eksplosivt indenfor skaterbranchen og der gik ikke længe før alle måtte eje Nike SB sko og Nike SB tøj. Nike blev for alvor en seriøst spiller indenfor skateboarding i 2002, hvor de 5 år tilbage, 1997, desværre ikke havde succes med deres kollektion. Det var for alvor da den ikoniske Nike SB Dunk Low kom til verdenen, at interessen voksede. Efterfølgende er det blevet til en række samarbejder med populære ansigter indenfor skateboarding: Stefan Jonoski og Eric Koston.

Stort udvalg af Nike SB sko og sneakers

Hvis der er et brand som forstår hvordan skateboard kulturen fungerer, så er det Nike. Indenfor cool sport- og hverdagstøj har Nike formået at være førende. Dette gælder også indenfor skateboardlinjen hvor Nike har præsenteret en række sportssko og sportstøj. Den store succes har været fodtøjet, hvor der igennem et stærkt samarbejde med professionelle skatere er kommet et par fede sneakers ud. Nike SB er ikke kun for skateboard entusiaster, men for alle der kan lide det smart og enkelt. Det der gør 'Nike Skateboarding' så attraktiv, er den sporty stil hvor designet er holdt simpelt. Ikke for mange fancy accessories eller prægende farver. Det handler i højere grad om komforten og den høje kvalitet som hver sko bliver designet med. Sko fra Nike SB serien bliver gennemtænkt i design og kommer i en række populære modeller. Skosilhuetten forbliver efter den klassiske første model, men der kommer løbende nye farver og små justeringer til. Dette gør at Nike SB kan vokse og nå nye målgrupper. Man kan næsten ikke andet end at elske et par klassiske canvas sommersko fra Nike SB. Den helt store fidus er komfort og Nike’s bestræbelse på at skabe sko der støtter fødder, knæ og læggen.

Populære Nike SB skatersko til voksne og børn

Det er dog ikke kun SB sko som tiltrækker stor opmærksomhed. Det er hele Nike SB kollektionen med deres eksklusive skateboard team med ansigter som Paul Rodriguez, Nyjah Huston, Ishod Wair og mange flere. Med store skateboard influensers som disse stjerner, begyndte interessen at stige for mere end blot de populære skatersko. Det klassiske Nike SB logo blev printet på hoodies, t-shirts, caps, trøjer og andet tøj der var forbundet med skaterkulturen. Det betyder du kan sammensætte dit helt eget Nike SB sportstøj sammen med dine Nike SB sko. Om det er til skaterlooket eller du søger inspiration til sommervejret, så har vi hos INTERSPORT et stort udvalg.

Find de nyeste Nike SB sko og sportstøj online

Er du blevet inspireret af skaterbranchen, har Nike dedikeret et subbrand som samler alt fra skaterverdenen i et: Nike SB. Den populære kollektion af skaterboarding sko og tøj har vundet mange hjerter siden 2002. Det er specielt fodtøjet og hoodies som er blevet eftertragtet. I samarbejde med store skaterstjerner har Nike produceret sneakers som er gået hen og blevet det helt store hit. Her hos INTERSPORT har vi samlet alle vores Nike SB produkter, fodtøj som sportstøj. Udvalget består af klassiske styles som SB hoodies, SB trøjer, SB caps, SB sneakers og meget mere. Du finder hele udvalget her på siden eller i vores mange INTERSPORT butikker landet rundt. Hvis du bestiller dine Nike SB produkter online, tilbyder vi gratis fragt og levering indenfor 1-3 hverdage. Skulle produkterne ikke passe, har vi 30 dages bytteret i butik og online.