Nike Tanjun sneakers

Engang imellem har man bare brug for et par enkle og smarte sneakers til sit outfit. Nike Tanjun er rækken af enkle og stilrene sneakers til herre, damer og børn. De populære sneakers er holdt helt simple med mesh overdel som giver åndbarhed og en komfortabel pasform. Det er de perfekte sommer sneakers eller et par gode gå sko som passer til mange typer outfits. Det gør heller intet at Nike Tanjun er en attraktiv sko til prisen. Af modeller tilbydes der den klassiske Nike Tanjun sko, men også Tanjun Racer. Den store forskel er at Racer er en lidt lavere udgave som giver et hurtigt og moderigtigt look. Skoen har en mellemsål af skum som forstærker letheden i komforten. Overdelen er stadigvæk lavet med mesh overdel som giver luft til fødderne. Sammenligner man Nike Tanjun med andre modesko fra Nike, er denne model i et tidsvenligt leje hvor hele familien kan være med. Hvis man vil højere op i pris, finder man andre populære modeller som Nike Air Max.

Stort udvalg af Nike Tanjun racer sneakers

Hvis du leder efter et par smarte og komfortable sneakers kan du med fordel vælge Nike Tanjun. Navnet Tanjun betyder 'enkelhed' på japansk og det giver god mening når man kigger på skoens udseende. Alt det ekstra ordinære er skåret væk så skoens enkelthed kommer til udtryk. I forlængelse med et par træningsbukser eller et par jeans, har du et par sko som passer til flere anledninger. Nike Tanjun er blevet designet i mange farver som gør det lettere at finde det rette farvevalg. Her på siden har vi samlet alle Nike Tanjun sneakers, både i den klassiske silhuet men også Tanjun racer udgaven.

Find de populære Tanjun sneakers fra Nike online

Alle der ønsker at have et par sommer sneakers, skal stikke fødderne ned i Tanjun sko. Den populære sko har vundet mange hjerter for sit enkle og stilfulde udtryk. Modellen tilbydes til en skarp pris som gør den attraktiv for både voksne og børn. Hvis du ikke allerede ejer et par Nike Tanjun sko er det på tide at shoppe. Når du handler dine sko hos INTERSPORT, tilbyder vi at leverer din ordre gratis og indenfor 1-3 hverdage. Der er også den mulighed at gå ned i butikken og finde den rette størrelse og farve. Der tilbydes 30 dages bytteret og 14 dages fortrydelsesret.