undefined
undefined

Konkurrencedag. Hver dag.

Bliv ved med at presse dig selv. Uanset vejr, tidspunkt og sted. Hav en afslappet løbetur eller træning i Nike Air Zoom Pegasus 38 eller Nike Zoom Fly 4. Lavet til at skubbe dine grænser og bryde dine barrierer!

Den mest pålidelige Nike løbesko med et nyt look og teknologi. Zoom airbaggen er placeret direkte under forfoden og justerer mængden af ​​luft for kvinder og mænd baseret på deres præferencer.

undefined
undefined

NIKE AIR ZOOM PEGASUS 38

Nike Air Zoom Pegasus 38 er designet i åndbart og luksuriøs mesh materiale, som følger fodens gang under hele løbet. Skoens sål er blandt andet beriget med Nike React-skum, som er let, fjedrende og slidstærkt. Skummet fordeles præcist på de steder som du, som løber, belaster mest under dit løb.

undefined
undefined

NIKE AIR ZOOM PEGASUS 38

Nike Air Zoom Pegasus 38 er en god blanding af nye og gamle inventioner. Ekstraordinære løbesko til hverdagens træning. Pasform og fornemmelse er i højsædet - en bredere forfod giver ekstra plads til tæerne, imens resten af skoens pasform bevarer den samme behagelige fornemmelse som sin forgænger.

undefined
undefined

Nike Zoom Fly 4

Tag denne neutrale sko med på din løbetur og find dit tempo. Den bløde og åndbare overdel kombineres med en elastisk krave, der giver en soklignende pasform. Skoens ydersål er skabt i Nike React skum, som er let og slidstærkt, samt en indvendig kulfiber-sål, der giver ekstra fleksibilitet i dine skridt.