Nike Epic React løbesko

En af de største nyheder indenfor løbesko, er netop landet hos INTERSPORT. Nike Epic React er løbeskoen som giver en blødere, lettere og slidstærk stødabsorbering ved hvert afsæt/landing. Hvis du kender til Nike LunarEpic Low flyknit, kender du til dens blødhed, komfort og lethed. Nike React er dog endnu blødere og mere energiladende ved hvert skridt og landing. For mange er Nike React måske endnu en løbesko i Nike serien, men spørger man ruinerende løbere, er skoen innovativ og slidstærk. Det som gør Nike Epic React til en banebrydende løbesko er skoens undersål som kommer i en skum stødabsorbering. Nike har arbejdet med teknologien i mere end 3 år og opdaget via varmekortdata, hvor skoen havde brug for at få tilført ekstra skum. Nike React blev et resultat af mange års ønske fra løbere om bedre polstring, bedre energiudbytte og selvfølgelig en endnu lettere løbesko.

Hvordan er Nike React opbygget?

Det der adskiller Nike React fra andre løbesko, er sålens evne til at samle og aflede energi ved hvert afsæt. Nike React ydersålen er den letteste model på markedet. Faktisk har Nike sammenlignet med deres Nike LunarEpic Low Flyknit 2 og resultatet var hele 11% lettere end den. Dertil var der 13% bedre energiladning ved hvert afsæt. Den innovative skum sål er ikke opbygget med lige fordeling i hele foden. Ved hjælp af et varmedata kort, blev der udført test for at se hvor meget skum hvert område i foden skulle tilføjes for maksimal løbeglæde. Ikke nok med stødabsorbering og lethed, så er skoen også testet ved adskillige løb. Resultatet blev overraskende for mange løbere, som troede, en sko som havde løbet 500 km, var splinterny eller havde få kilometer i sig. Det viser skummets slidstyrke og holdbarhed. Forestil dig en hovedpude som giver modstand og aldrig mister luften.

Find de nyeste Nike Epic React online

Hos INTERSPORT har vi de populære Nike React løbesko til mænd og kvinder. De populære sko blev lanceret d. 22. februar og er allerede et kæmpe hit på shoppen. Både online og i butikken fører vi 3 varianter til hvert køn. Hvis du skal eje de populære Nike Epic React løbesko, skal du skynde dig at bestille. Oplev en helt ny måde at løbe på med den episke skum ydersål. Husk du altid kan se vores andre løbesko fra Nike her.