Sunday Sale på fodboldstøvler!

Her har vi samlet pronation løbesko fra de største mærker og deres mest populære modeller. Du kan læse meget mere om hvad pronation er i bunden af siden.

Pronation løbesko

Er du i tvivl om, hvad pronation egentlig er for noget, så kan du blive meget klogere lige her. Hos INTERSPORT ved vi nemlig, at rigtig mange mennesker har tendens til overpronation, når de løber, og derfor vil vi gerne stille fokus på det. Overpronation er en bestemt bevægelse, der sker i foden, når du fx løber. Det der sker er, at foden falder indad, når du træder. Foden er bygget sådan, at der er et slags rum på indersiden af foden, og dette giver desværre mulighed for, at trykbelastningen falder ned i det rum. Det er meget forskelligt, hvor meget man pronerer, men gør man det relativt meget, så kan det blive et problem, da det stresser ledbåndene og musklerne omkring foden og benet. I tilfælde af ekstremt meget pronation, så kan det give anledninger til skader i eksempelvis knæene. Dog er det misforstået at tro, at enhver form for pronation er decideret skadelig. Man kan sagtens pronere lidt uden, at det giver problemer.

Gode råd til pronation løbere

Skal du have købt nye løbesko, men er du blevet gjort opmærksom på, at du pronerer mere eller mindre, så er der hjælp at hente hos os. I vores butikker kan vi vejlede og rådgive dig til at vælge de helt rette løbesko til netop din løbestil, men her på siden giver vi dig også lidt tips og tricks. Ved køb af nye løbesko er det først og fremmest vigtigt, at skoen sidder godt og behageligt, og at du ikke føler dig generet af noget. Løb er generelt en billig sport, så spring ikke over, hvor gærdet er lavest og køb de billigste løbesko for at spare penge. Det kan godt betale sig at give lidt ekstra for nogle gode løbesko. Bøvler du med skader, så bør du først og fremmest få klarhed over skaden, så du kan være helt sikker på, hvilke løbesko, der passer til dig.

Både adidas, NIKE, New Balance og flere andre brands laver forskellige kvalitetsløbesko til pronation. Størstedelen af alle løbere pronerer mere eller mindre, og derfor er der naturligvis et fokus på dette, når de forskellige brands designer deres løbesko. Hos INTERSPORT tilbyder vi dig en gratis løbestilsanalyse. Testen afslører, hvordan du løber, og når vi har fået svaret, så kan vi rådgive og vejlede dig til valget af de helt rette løbesko.

Find ud af om du er pronation løber hos INTERSPORT

Hos INTERSPORT går vi meget op i at kunne tilbyde relevant og professionel rådgivning til vores kunder. Det betyder, at du her på vores rådgivningsside kan finde information og gode råd til diverse sportsgrene som fodbold, skisport, fitness mm. Du kan også komme forbi en af vores INTERSPORT butikker og få lavet en gratis løbestilsanalyse. Har du allerede helt styr på, hvor meget og hvordan du pronerer, så gælder det bare om at få købt nogle gode løbesko hjem hurtigst muligt. Du kan købe dem her i vores webshop, eller du kan kigge forbi en af vores mange fysiske butikker, hvis du gerne vil prøve skoene, inden du køber dem. Køber du løbesko her på siden, så kan du se frem til at modtage dem i løbet af kun 1-3 hverdage. Vi sender dem desuden til dig helt kvit og frit. Kunne du tænke dig at modtage tilbud og rabatter, invitationer til events osv. før alle andre, så meld dig ind i Club INTERSPORT. Som medlem af klubben får du en række fordele med. Det er helt gratis, og du kan til hver en tid melde dig ud igen.