PUMA FUTURE FODBOLDSTØVLER

Puma Future fodboldstøvler er designet med henblik på den ultimative komfort og med NETFIT teknologien tilpasser du selv pasformen, så fodboldstøvlen passer ergonomisk til din fod. Overdelen er lavet i et strikket og sømløs design, som sikre en let og åndbar støvle.

Puma Future fodboldstøvler

Der er for alvor kommet nye fodboldstøvler på markedet og de hedder Puma Future. Modellen kommer som et nyt kapitel i Puma fodboldstøvler og er en generation for sig selv. Puma One var første skridt på vejen til at erobre fodboldspillere på verdensplan. Hvis Puma One ikke har gjort det, kommer Puma Future fodboldstøvler til at gøre det. I samarbejde med Antoine Griezmann har Puma lanceret den nye generation af fodboldstøvler. Den ultimative NETFIT-teknologi som giver dig en kreativ mulighed for at binde dine snørebånd efter behag. Det har længe været fastlagt hvordan ens fodboldstøvler skulle bindes. Puma har gjort det muligt at snøre sine fodboldstøvler efter ønske. Det betyder at hver konstruktion styrker en bestemt form for fodboldspiller.

Lad snørebåndene skabe din Puma Future

Den nye generation af Puma Future fodboldstøvler er landet. Når spillere som Griezmann vælger at spille i fodboldstøvlen, er der noget om snakken. Det innovative snørebånd giver mulighed for at spænde i områder for at støtte ens spillestil. Til den kontrollerende midtbanespiller, kan snørebåndet bindes på indersiden for bedre boldkontrol og præcision. Til den angrebsivrige kantspiller, kan snørebåndet spændes til for bedre stabilitet og afsæt. Der er også den rette konstruktion til målmaskinen, som skal have et godt træf på bolden når muligheden opstår. NETFIT-teknologien gør at store dele af overdelen består af et net, hvor snørebåndet kan bindes og snøres som man ønsker. Tilbage i 2016 indgik Puma et samarbejde med Arkema for at skabe en komfortabel og eksplosiv ydersål som i dag kendes som Pebax. Ydersålen er en letvægtsudgave som giver dig hurtigere acceleration og bedre mulighed for retningsskift. Puma har holdt fast i sin faste hælkappe for stabilitet men samtidig givet plads til evoKNIT-sokken for smidighed. Med andre ord holdes fødderne fast i et solidt lockdown, mens anklerne har bedre bevægelsesfrihed. Det er værd at bemærke at ikke hele fodboldstøvlernes overdel som kan bruges til snørebånd.

Find de nyeste Puma Future fodboldstøvler online

Puma har altid været kendt for at være innovative med deres fodbold produkter. Puma Future er endnu et bud på en bestseller fodboldstøvle. Snørebåndsystemet er udviklet i tæt samarbejde med topprofessionelle fodboldspillere, for at give spillerne den bedste spille komfort. Puma Future har en ny NETFIT-teknologi i overdelen, som gør at fodboldstøvlen kan bindes og snøres efter spillestil. Forestil dig et fodboldunivers, hvor Puma har skabt silhuetten for komfort, og hvor spilleren selv afgøre skoens egenskaber. Om du ønsker støtte på indersiden, et bedre lock-down, mere plads i støvlerne, så har man som fodboldspiller egen kontrol. Det giver nye muligheder for at skifte spillestil efter de første 45 minutter. Teknologien fra Puma har eksisteret tilbage i løbesko og blev siden hen taget i brug for fodboldstøvler. Den nye teknologi gør det muligt for enhver fodboldspiller at få den optimale pasform og komfort. Du kan shoppe dine nye Puma Future fodboldstøvler hos INTERSPORT. Du finder udvalget af Puma fodboldstøvler her på siden. Du kan også tage ned i din lokale INTERSPORT butik og prøve støvlerne på. Når først du har leget med forskellige snøre muligheder, kan du tage din fodboldtræning til nye højder. Bestiller du Puma Future støvler online, tilbyder vi gratis forsendelse og levering indenfor 1-3 hverdage.