PUMA ONE FODBOLDSTØVLER

Puma One fodboldstøvler er designet med henblik på den ultimative komfort og med FUSEFIT teknologien tilpasser du selv pasformen, så fodboldstøvlen passer ergonomisk til din fod. Overdelen er lavet i et strikket og sømløs design, som sikre en let og åndbar støvle.

Puma One fodboldstøvler

Det er ikke kun adidas og Nike som formår at lave dynamiske fodboldstøvler. Puma har været helt fremme på beatet med deres nye fodboldstøvle: Puma One. Fodboldstøvlen bliver standpunktet for en ny generation af Puma fodboldstøvler. Et nyt kapitel i måden fodboldstøvler bliver opbygget på. Som støvlen så fint beskriver, bliver Puma One en fodboldstøvle der henvender sig til den komplette fodboldspiller. Puma 17.1 og Puma 18.1 er designet til den frygtløse og lynhurtige spiller der også ønsker komfort på banen. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men Puma One er fodboldstøvlen der er komplet i sine egenskaber og udseende. Puma har været kendt for at være helt fremme med deres fodboldunivers, men den næste generation af fodboldstøvler har været undervejs. Med Puma fodboldstøvler som Puma King, Puma Liga og EvoPOWER, var der tårnhøje forventninger til Puma One. Allerede nu kan vi hos INTERSPORT afslører at Puma One er en fodboldstøvle der er værd at spille med.

Puma One til den komplette fodboldspiller

En fodboldstøvle bliver som regel designet til en vis type fodboldspiller. Dette er ikke tilfældet for Puma One. Overdelen på Puma One 17.1 er fremstillet i kalvelæder, som giver et fantastisk touch og god beskyttelse imod tacklinger. Kalvelæder har den egenskab at den klæber sig til boldens materiale, så du hele tiden har kontrol over boldens retning. Om du begynder at drible eller skal lave det perfekte touch, har du oddsene med dig. Overdelen gør også at støvlerne bliver komfortable og lemme at få på og af. Ved hælkappen har Puma lavet et syntetisk materiale som beskytter og stabiliserer foden. Hvis du er typen som udfordrer modspilleren, har du brug for støtte og komfort til de bevægelige retningsskift. For at have stabilitet, har Puma One også fokus på ydersålen og knopsystemet. Puma har holdt ved de runde knopper som evoPOWER og evoSPEED havde, men ændret knoppernes placering. Det viser sig at de bladede knopper foran og på ydersålen giver bedre mulighed for acceleration og hurtige vendinger. Specielt ved hurtige retningsskift bliver afsættet støttet af knoppernes placering. Det kan give nogle helt nye drible muligheder for at slå den gyldne aflevering eller trække ind i banen og afslutte. For at optimerer komforten på fodboldbanen, er Puma One designet med evoKNIT. Den soklignende pasform er en forlænget ankel konstruktion som støtter anklerne. Forestil dig en fodboldstøvle, hvor fodboldstrømperne er en integreret del af støvlen. Puma One har skabt en fodboldstøvle hvor sokke konstruktion smelter sammen med støvlen i et flot design. Med ekstra støtte til anklerne og øget komfort, er Puma one klar til kamp.

Find de nyeste Puma One fodboldstøvler online

Leder du efter et alternativ til adidas og Nike fodboldstøvler, så er Puma One er godt bud. Den nye generation af Puma fodboldstøvler er landet og den er spækket med detaljer og lækkerier. I stedet for at fokuserer på en egenskab, har Puma One hele pakken. Du skal ikke være i tvivl om støvlens popularitet, da topspillere som Antonie Griezmann, Sergio Agüero og Marco Reus spiller med støvlen i deres klubber. En anden lækker detaljer som er værd at nævne er prisen på støvlen, som ligger i et prisleje alle kan være med på. Puma har skabt en fodboldstøvle som tillader enhver fodboldspiller at opnå nye accelerationer og holde bolden til sig. Du kan shoppe dine nye Puma One fodboldstøvler hos INTERSPORT enten på webshoppen eller i vores mange butikker. Bestiller du online, tilbyder vi gratis forsendelse og levering indenfor 1-3 hverdage. Du kan altid bytte dine Puma One fodboldstøvler til et andet par indenfor 30 hverdage.