seo-assets

Badedragter til damer

Vi ved det godt: For mange kvinder er jagten på den perfekte badedragt ikke just en yndlingsbeskæftigelse. Derfor har vi hos INTERSPORT gjort os umage med vores udvalg af badedragter og svømmedragter til kvinder, som er både flotte og funktionelle. Hos os kan du finde damebadedragter af enhver slags, fra de sporty og strømlinede modeller til de mere feminine og elegante, som bedst egner sig til en tur på stranden. Tag et kig på vores store sortiment, så finder du med garanti en badedragt, som passer til dig.

Badedagten går aldrig af mode

En flot badedragt er en sand klassiker, som har overlevet både tidens tand og bikiniens indtog. Men faktisk har badedragten ikke altid kun været forbeholdt kvinder. Før i tiden var det nemlig normalt med helsvømmedragter til både kvinder og mænd. Datidens badedragter havde som regel både korte ærmer og ben, så man stadig kunne være tækkelig og holde på formerne, imens man nød en svalende dukkert. Sidenhen er badedragter til mænd stort set forsvundet, imens badedragter til kvinder er blevet en smule mere dristige med stropper i stedet for ærmer. Men selvom badedragten er både tidløs og elegant, kan det alligevel være svært at finde den helt rigtige. Heldigvis kan badedragter til damer i dag fås i et væld af både smukke og funktionelle designs. Hos INTERSPORT kan du altid finde en god badedragt, uanset din størrelse eller kropsbygning.

Find den perfekte badedragt hos INTERSPORT

For nogle kvinder kan badedragtens kropsnære format godt virke en smule grænseoverskridende. Derfor er det særlige vigtigt, at den gode badedragt både støtter og former, så du kan føle dig glad og godt tilpas, imens du svømmer eller slapper af i solen. Hos INTERSPORT omfatter vores udvalg et hav af forskellige svømmedragter i høj kvalitet og fra kendte mærker som H2O, Speedo, Puma, Firefly, og mange flere. Vi kan tilbyde badedragter med tynde eller tykke stropper, bryderyg eller halterneck, og i både neutrale farver eller strålende mønstre. Alle vores badedragter til kvinder er i øvrigt prisvenlige, ligesom vi altid har billige badedragter på udsalg. Husk altid at behandle din badedragt godt, så holde den nemlig meget længere. Uanset om du bruger din badedragt i svømmehallen eller på stranden, er det som regel en god idé at skylde den i koldt vand efter brug. På den måde holder den pasformen, så du ikke behøver investere i en ny badedragt efter få ganges brug.

Vi bytter din badedragt med et smil

Netop fordi vi godt ved, at det kan være svært at finde en badedragt, som sidder helt perfekt, så tilbyder vi hos INTERSPORT naturligvis også 30 dages bytteret på badedragter til kvinder, som du køber hos os. Du kan bytte din svømmedragt både online eller i din lokale INTERSPORT butik. Vi tilbyder desuden fri fragt og levering inden for 1-3 hverdage, så du ikke behøver vente i flere uger, før du kan snuppe dig en dukkert i din nye badedragt. Har du spørgsmål til vores badedragter eller svømmedragter til kvinder, kan du selvfølgelig altid skrive til vores kundeservice. Vi sidder klar til at hjælpe dig.